k tvojej zostave je to akurat... mozno by bola lepsia nejaka ATI... ale keby som mal ja brat tak radsej tu 7600GS.. no a potom aby sa ti trosku (dost) zvysil vykon tak dokup RAM
//
nevko napísal:ATI (radeon) nechcem, mal som požičanu 9600xt, ale nejako si nesadla s ostatným železom, stále som mal modrú obrazovku (BSOD)
takže radšej nVidia
ok v poho.. sak aj som napisal ze ja by som bral radsej nVidiu
nevko napísal:odišla mi grafická karta - čo by ste mi odporučili pre nasledovnú zostavu :
AMD Sempron 2200+1800 MHz
RAM 512 MB
motherboard ASUS A7V600 X
-niečo za rozumnú cenu pri slušnom výkone (AGP zbernica)
dokupit 1gb ram, zistit ci mas na zdroji aspon 350W a dokupit 7600GS - pozeram ze to mas taktnute (ak si sa nepreklepol pri mhz)- lepsie chladenie a najst strop...
tak už mám gigabyte 7600gs doma, ale:
spustil som v-tuner3 a ukazuje mi memory clock 400 Mhz - nemalo by ísť 800 Mhz? ako teda zistím na akej frekvencii bežia pamäte?
aj vzhladom na pasivne chladenie, ktore je mimochodom kvalitne, je to vysoka teplota!!! taku dosahuju tieto karty s aktivnym chladenim po pretaktovani jadra na cca 713 MHz a pouzitim v-modu na hranici nieco okolo 1,5 V. chce to vacsi prievan v bedni .
ja som mal presne tu istu 7600GS od gigabyte a v zatazi som mal aj 90 stupnov ale to uz trocha blbli hry,teraz mam x1950pro od asusu a mozem len doporucit