tak a tu to máme priamo z úst zástupkyne z rodu žiendew6 napísal:Áno, podľa mňa určite ste tým, že mnohí z vás sa často tvária akoby nič necítili a vraj tvrdí chlapi.....Jediná naša výhoda je, že my vieme byť väčšie svine ako vy, keď je to treba....keď si potrebujete niečo uvedomiť a keď si zaslúžite príučku...
Myslia si baby ze sme svine ?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Možno sme ale ako si sa ma povedala na vás nemáme. A vy zas všetko riešite stím aby ste čo "najmenej" ublížili pritom da jedná o to najbrutálnejšie riešenie. Rozchody, ignoracie, pretvárka zbrane ktoré používate veľmi často. Verte tomu že niekedy by som bol velmi rád sexuálne nezávislý a splodený iba k tomu aby som zomrel lebo paprať sa s vzťahmi je tá najnechutnejšia robota ked je v tom zapletená nejaká blbá 14-17.dew6 napísal:Áno, podľa mňa určite ste tým, že mnohí z vás sa často tvária akoby nič necítili a vraj tvrdí chlapi.....Jediná naša výhoda je, že my vieme byť väčšie svine ako vy, keď je to treba....keď si potrebujete niečo uvedomiť a keď si zaslúžite príučku...
-
recberko
Light Star
to že keď babu nechá chalan a ona potom asi mesiac na všetkých chlapov nadáva je myslím normálne... no ale niekedy ak sa obzrieš okolo seba tak si aj ty uvedomíš že niektorí chalani sú fakt svine... jasné že aj babu sa také nájdu, no ale ako si vravel tak oni to dokážu zakamuflovať... myslím že s týmto nič nenarobíš ani ty ani ja ani nikto pretože vždy sa nájde nejaký kretén čo baby len využíva a pod...
myslím že je (niekedy) ľahšie napr. babu podviesť ako jej byť verný .. ale osobne sa mi to hnusí... proste sa snažím byť "normálny" chalan a myslím že mi to prináša svoje ovocie... (nie že by som mal neviem koľko báb heh) ale proste byť sám sebou a niekedy treba vedieť babe povedať aj nie... ale s5 k téme proste baby si myslia že sme svine a možno majú pravdu.. chalani si myslia že baby sú svine a tiež je na tom možno trocha pravdy... to je už priodzená rovnováha ...
myslím že je (niekedy) ľahšie napr. babu podviesť ako jej byť verný .. ale osobne sa mi to hnusí... proste sa snažím byť "normálny" chalan a myslím že mi to prináša svoje ovocie... (nie že by som mal neviem koľko báb heh) ale proste byť sám sebou a niekedy treba vedieť babe povedať aj nie... ale s5 k téme proste baby si myslia že sme svine a možno majú pravdu.. chalani si myslia že baby sú svine a tiež je na tom možno trocha pravdy... to je už priodzená rovnováha ...
-
Shark NX
Addict
Recberko samozrejme ... uz som raz pisal ze poznam par chalanov zo sidliska co Dojdu do lubovolneho podniku ... snazia sa tam nejaku ozrat
A ked sa im to podari tak uz vidis cca o 2:00 Rano jak Vedu nejaku na mol ozratu babu domov. Predpokladam ze si zvysok vies domysliet
Uz dostali obaja asi 10x nahubu ale nejak ich to neodradilo ... A teraz maju nejaky sudny spor z nejakym tatinom holky ... Toci sa tam asi 5rokov odnatia slobody
No ale taky je bohuzial svet ... Niektory si hladaju babu na jednorazove sexualne uspokojenie. A potom su baby z toho Out a zavru sa a pichaju jak kaktus ... pritom nemas zle umysly ...
Ale najlepsi liek na toto je ked sa ten sedlak vazne zalubi a ta baba mu spravi to iste co on robil inym.
A ked sa im to podari tak uz vidis cca o 2:00 Rano jak Vedu nejaku na mol ozratu babu domov. Predpokladam ze si zvysok vies domysliet
Uz dostali obaja asi 10x nahubu ale nejak ich to neodradilo ... A teraz maju nejaky sudny spor z nejakym tatinom holky ... Toci sa tam asi 5rokov odnatia slobody
No ale taky je bohuzial svet ... Niektory si hladaju babu na jednorazove sexualne uspokojenie. A potom su baby z toho Out a zavru sa a pichaju jak kaktus ... pritom nemas zle umysly ...
Ale najlepsi liek na toto je ked sa ten sedlak vazne zalubi a ta baba mu spravi to iste co on robil inym.
-
Grosay
Star
viete byt svine aj ked to netreba a aj ked si to nezasluzime. tak ako chalani,tak aj baby. je to o jednotlivcoch... a je somarina nieco zvalovat na napr. nefungujuci vztah,ak teraz to "svinstvo" berieme ako neveru. ked vztah nefunguje, tak ho ukoncim este pred tym,ako partnerke ublizim neverou.dew6 napísal:... my vieme byť väčšie svine ako vy, keď je to treba....keď si potrebujete niečo uvedomiť a keď si zaslúžite príučku...
Nikedy vsak nevera vznikne aj ked je so vztahom dotycny spokojny. Dolezite je udrzat si svoje priority v akomkolvek stave a situlacii. Zlyhat moze ako zena tak aj muz.Grosay napísal:viete byt svine aj ked to netreba a aj ked si to nezasluzime. tak ako chalani,tak aj baby. je to o jednotlivcoch... a je somarina nieco zvalovat na napr. nefungujuci vztah,ak teraz to "svinstvo" berieme ako neveru. ked vztah nefunguje, tak ho ukoncim este pred tym,ako partnerke ublizim neverou.
-
midnight_man
Guru
No nie kazdy je spokojny ked je vsetko ako ma bytmi-chau napísal:Nikedy vsak nevera vznikne aj ked je so vztahom dotycny spokojny. Dolezite je udrzat si svoje priority v akomkolvek stave a situlacii. Zlyhat moze ako zena tak aj muz.
A ja zas taketo nieco tolerovat asi neviem, nedokazal by som zit s tym ze mi bola moja neverna, mal by som to stale pred ocami a ta rovnocennost vo vztahu by bola narusena.Grosay napísal:mi-chau, suhlasim. ale ked sa nieco take stane, tak ja osobne by som o tom asi nechcel vediet. ano,clovek nie je neomylny tvor,ale taky "ulet" dokaze riadne rozvratit inak fungujuci vztah. ale toto uz je asi mimo temy.
Ak narazas na mna tak je obdivuhodne ze si to pamatas.midnight_man napísal:No nie kazdy je spokojny ked je vsetko ako ma bytniekdo potrebuje problemi aby mal co riesit
a aby sa nenudil..
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Vstko, klape vsetko je super, vsetko vsak zacina byt nuda a lezie ti na nervy ake je vsetko super (syndrom dr.huose-a), vymyslis si nieco neskodne na ktorom je mozno nieco pravdy nieco domyslavosti alebo nieco co ti nevadilo ti zacne liezt na nervy. Problem sa prekona a vztah to uceli a ste si opat trochu blizsi.midnight_man napísal:skus byt troska konkretny aj ta chapem na 50% a aj nie...
-
midnight_man
Guru
hm..celkom zaujimavy postoj..no ja by som to riesit kus inou cestou..keby som vedel ze tento problem nastal tak by som sa snazil vztah ozivitmi-chau napísal:Vstko, klape vsetko je super, vsetko vsak zacina byt nuda a lezie ti na nervy ake je vsetko super (syndrom dr.huose-a), vymyslis si nieco neskodne na ktorom je mozno nieco pravdy nieco domyslavosti alebo nieco co ti nevadilo ti zacne liezt na nervy. Problem sa prekona a vztah to uceli a ste si opat trochu blizsi.
Netvrdim ze je to moj styl ani zer je to najlepsia cesta. Na druhej strane nie je ani to refreshovanie take jednoduche a efektivne.midnight_man napísal:hm..celkom zaujimavy postoj..no ja by som to riesit kus inou cestou..keby som vedel ze tento problem nastal tak by som sa snazil vztah ozivitvniest nieco nove...nieco zmenit...dade ist proste "REFRESH" urcite by som nevyrabal problemi
-
Sagittarius
Guru
-
triple
Guru wannabe
jo my si dáme popapuli a je to .. ale ženy iné intrigy zosnovajú ked chcúSagittarius napísal:Eritrea: Ja myslím, že nie sú. Síce som sa dosť krát sklamal, ale kvôli tomu si nemyslím, že nejaká bola sviňa. Ale zase si myslím, že baby si vedia spraviť skôr väčšie svinstvá medzi sebou ako chalani medzi sebou.