Flipito teraz par otazok na teba ...Ako dlho sa poznate? v akom ste vztahu? respektive ako vyzera vasa konverzacia...chodite vonka? ako partia? co v skole? ako sa ona sprava k tebe?
PS: snaz sa to napisat a nie odbit to 2ma vetami
pozname sa 7 rokov no ved chodime spolu od druheho rocnikamidnight_man napísal:No dobre tak to chytim s ineho koncamyslel som ze 3 strany ze uz aj nieco vieme... ok no 14 to nieje az take zle
Flipito teraz par otazok na teba ...Ako dlho sa poznate? v akom ste vztahu? respektive ako vyzera vasa konverzacia...chodite vonka? ako partia? co v skole? ako sa ona sprava k tebe?
PS: snaz sa to napisat a nie odbit to 2ma vetami
a to je ako "ako ja k nej" ? dievcata v tomto veku maju svoj styl na tieto veci..no hm s toho co si mi napisal by som pozmenil troska moju teoriu na styl pomaly dalej zajdes...skus jej mozno ukazat ze sa ti paci a nie hned na nu vyskocit s tym ze ju chces alebo co..skus jej byt troska blizsi..myslim ze vies co myslim a uvidis jej reakcieFilipito napísal:pozname sa 7 rokov no ved chodime spolu od druheho rocnika![]()
kamaratskom porozpravame ze co nove a tak
niekedy ale to iba velmi zriedkavo
ako moji kamosi si myslel tu partiu? sory na tu otazku ti neviem odpovedat
ze ako sa ona ku mne sprava v skole? tu predposlednu otazku som nepochopil
no ved tak ako ja ku nej aspon myslim
a podla teba kde sa s nou mam stretnut lebo u nas na dedine je len bar alebo niekde vonku si sadnut na lavicku?alebo v skole?triple napísal:pôvodne som to chcel dať do ss ale potom som si pvedal že ospravelnenie bude mať väčšiu váhu verejne:
Filipito
chcel som len sorry..nemal som dobrú náladu som bol nejaký rozhorčený.. keby si ty vedel aké problémy ťa čakajú v budúcnosti.. (napr. aké mám ja) tak nad týmto by si sa ani len nepozastavil.. sorry je to hlúposť.. ja v tvojom veku som vôbec nerozmýšľal rovno som šiel za kočkou -- spýtal sa na rovinu chceš so mnou chodiť a bum chodili sme spolu asi týždeň dva.. a bolo...
jo chápem teraz to berieš ako dosť veľký problém.. ale neboj všetko bude ok.. vyskúšaj aj tak sa nebudete brať hehe.. ale aspoň sa niečomu priučíš.. každý sa učí na vlastných chybách..
mora rada: chod za nou neplánuj si nič.. proste prídi .. usmej sa na nu (srdce ti bude bušiť ako keby chcelo z hrude vyskočiť) a povedz jej hocijako že snou chceš chodiť či aj ona s tebou.. nevymýšľaj žiadne gestá nič.. tebe to ešte netreba.. ale rada aj do budúcnosti so zenamy (už mám niečo odžité) ked cítiš príležitosť využi ju .. lebo nikdy nevieš ako to môže dopadnúť a nikdy nevieš čo sa stane zajtra... takže ked sa ti bude nejaka páčiť tak chod za tým-.-- neboj sa odmietnutia.. nebudeš prvý ani posledný a nemáš čo stratiť.. takže GL
ja by som bral radšej tú lavičku.. alebo hodzde .. cez prestávku si ju nejako odchyť.. to je jedno.. úplneFilipito napísal:a podla teba kde sa s nou mam stretnut lebo u nas na dedine je len bar alebo niekde vonku si sadnut na lavicku?alebo v skole?