futbal buducnosti

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

slovanista napísal:No za 50 rokov (aj skôr) sa minie ropa takze nebude nic ani futbal
No mozno nebude na profesionalnej urovni, ale ja fotbal budem hrat stale :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

kali520 napísal:No mozno nebude na profesionalnej urovni, ale ja fotbal budem hrat stale :D
No to je pravda. Futbal je spolu s cyklistikou najviac praktizovaný rekreačný šport (aspoň na Slovensku určite). K+
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

kali520 napísal:No obavam sa ze futbal moze stratit na atraktivite.
1 Existuje uz len par vinimocne bohatych klubov ktorym tie chudobnejsie nebudu moct konkurovat, bohate kluby pokupuju vsetkych dobrych hracov a cely fotbal sa bude tocit o tychto kluboch
2 Futbal uz je moc pretaktizovany, muzstva sa sustreduju hlavne na ciel ako nedostat gol.
3 Z futbalu sa stava biznis a vsetko sa uz zacina tocit o peniazoch.
suhlasim okrem tej jednotky ja si myslim ze to neni len o dobrych hracoch ale o time futbal neni hra jednotlivcov je to o tom ako vedia spolu hrat vsetci ako real madrid ten mal akych slavnych hracov ktory vinikali inde a real aj tak prehraval aj z mustvami kde vobec neboli taky dobry hraci
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

napadlo ma nieco co by v buducnosti mohli spravit nejake masky na tvar ktore by sluzili ako na ..... suspenzor lebo predsa len sa moze rozbit nos takou strelou a ked uz som pri suspenzore to by mohli tiez fotbalisti nosit ja som par krat strelu do vajec dostal a nebolo to nic prijemne
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Lukáš Kumančík napísal:napadlo ma nieco co by v buducnosti mohli spravit nejake masky na tvar ktore by sluzili ako na ..... suspenzor lebo predsa len sa moze rozbit nos takou strelou a ked uz som pri suspenzore to by mohli tiez fotbalisti nosit ja som par krat strelu do vajec dostal a nebolo to nic prijemne
aj ja a este teraz ma vajca bolia :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

puls napísal:suhlasim okrem tej jednotky ja si myslim ze to neni len o dobrych hracoch ale o time futbal neni hra jednotlivcov je to o tom ako vedia spolu hrat vsetci ako real madrid ten mal akych slavnych hracov ktory vinikali inde a real aj tak prehraval aj z mustvami kde vobec neboli taky dobry hraci
Ano mas pravdu zalezi dost akohe trenera maju a aku autoritu v tom muzstve predstavuje a samozrejme aj pristup hracov.
K tomu madridu dodam len tolko, ked mali slavnych hracov ako Zidane Figo R Carlos Raul atd a trenera del Bosqeuho vysledky mali, upadok madridu nastal az po jeho odchode. A tu je vidiet ake je dvolezite mat trenera ktory vie usmernit hviezdy.
Napísať odpoveď