Co by ste privitali nove na fore???
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
"J" - dakujem, nevedela som ze tu nieco take je.. no to si rovno mozem pozriet aj na hlavnej stranke. ale tu vidim kto co cita. dakujem..
erytrocyt - nic mi nebrani. bol to iba navrh.. aj pre ostatnych. vsak napriklad mozem mat niekoho oblubeneho a ten o tom ani nemusi vediet.. ach.. to je jedno..
hojko - ok. dakujem za vysvetlenie
q.e.d.
erytrocyt - nic mi nebrani. bol to iba navrh.. aj pre ostatnych. vsak napriklad mozem mat niekoho oblubeneho a ten o tom ani nemusi vediet.. ach.. to je jedno..
hojko - ok. dakujem za vysvetlenie
q.e.d.
-
mastermind
VIP
stary dobry search
http://www.hojko.com/post683704.html#683704
http://www.hojko.com/post683704.html#683704
-
supermario
Light Star
Uverejňovanie recenzií prispievateľov fóra
čo keby sa začali uverejňovať recenzie prispievateľov tohto fóra?
uvediem príklad : http://www.hojko.com/staviame-wifi-siet-t78793.html
podľa mňa je to veľmi dobre urobený článok. ak by to však bola recenzia mala by väčšiu "hodnotu"; za dobré recenzie by sa pridávali nejaké body, napr. karma (ale iba u tých, ktorí prispeli aspoň dvomi - tromi recenziami za rok).
samozrejme nemohli by tam byť nejaké gramatické chyby (stačí skontrolovať pomocou funkcií zabudovaných vo worde). takéto články o rozsahu aspoň 2 strany by sa mohli vytlačiť, uložiť, skopírovať atď.
podľa mňa je tu veľa ľudí, ktorí robia doma rôzne testy, nové vylepšenia atď. toto by bolo miesto, kde by sa zdôverili so svojimi výsledkami
v súčasnosti sa totiž dosť ťažko niečo hľadá, pokiaľ nevieš presný názov...
uvediem príklad : http://www.hojko.com/staviame-wifi-siet-t78793.html
podľa mňa je to veľmi dobre urobený článok. ak by to však bola recenzia mala by väčšiu "hodnotu"; za dobré recenzie by sa pridávali nejaké body, napr. karma (ale iba u tých, ktorí prispeli aspoň dvomi - tromi recenziami za rok).
samozrejme nemohli by tam byť nejaké gramatické chyby (stačí skontrolovať pomocou funkcií zabudovaných vo worde). takéto články o rozsahu aspoň 2 strany by sa mohli vytlačiť, uložiť, skopírovať atď.
podľa mňa je tu veľa ľudí, ktorí robia doma rôzne testy, nové vylepšenia atď. toto by bolo miesto, kde by sa zdôverili so svojimi výsledkami
v súčasnosti sa totiž dosť ťažko niečo hľadá, pokiaľ nevieš presný názov...
-
pinacolada
Guru wannabe
money, money, money. Mne osobne neprekaza zrusenie erotiky, aj tak sa mi zdalo take zvlastne zverovat svoj sexualny zivot 20 000 ludom, ktorych absolutne nepoznam. To radsej par krat kliknem na nejaku reklamu a pomozem tym forupinacolada napísal:by som privital aby bol zruseny adsense a obnovene temy so sexom a aby sa menej basovalo a zamykalo
-
mastermind
VIP
Pokial nie si ochotny platit celu prevadzku servera z vlastneho vrecka tak adsense zruseny nebude.pinacolada napísal:by som privital aby bol zruseny adsense a obnovene temy so sexom a aby sa menej basovalo a zamykalo
A myslim ze pri zamykani a uvaznovani sme dost tolerantni. ak sa chces s niekym bavit o vyrazke na pindurovi tak na to je pokec.
-
erytrocyt
VIP
Piňa, tolerujeme vám toho viac ako dosť. Na iných fórach stačí že si otvoríš ústa máš ban. Tu môžte povedať svoj názor, návrh, čo sa vám nepáči bez postihu. Ak by sme sa doslovne riadili pravidlami, ktoré sú uvedené v časti Info, trištvrtiny užívateľov by malo ban.pinacolada napísal:by som privital aby bol zruseny adsense a obnovene temy so sexom a aby sa menej basovalo a zamykalo
-
pinacolada
Guru wannabe
-
mastermind
VIP