notebook asus

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
combo
Amateur
Amateur

notebook asus

Príspevok od používateľa combo »

Zdravim..mam jeden dooost velky problem:( Pri flashovani biosu orginal autoupdate od asusu mo notas zamrzol...nechal som zamrznuty asi hodinu a potom ho restartoval... no bios nenaflashovao a notas je teraz bez biosu...takze je absolutne nefunkcny pretoue sa ani nezapne:( poradte co mam s tym robit. da sa to spravit aj doma alebo len v servise?
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: notebook asus

Príspevok od používateľa vladino001 »

combo napísal:Zdravim..mam jeden dooost velky problem:( Pri flashovani biosu orginal autoupdate od asusu mo notas zamrzol...nechal som zamrznuty asi hodinu a potom ho restartoval... no bios nenaflashovao a notas je teraz bez biosu...takze je absolutne nefunkcny pretoue sa ani nezapne:( poradte co mam s tym robit. da sa to spravit aj doma alebo len v servise?
doma nespraviš nič treba vybrať čip a nahodiť tam iny z biosem. načo si flashoval bios na booku???
combo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa combo »

ja som to nerobil .......to kamarat a on to flashoval pretoze mu to stiahlo automaticke aktualizacie v tom programe od asusu(neviem ako sa vola presne) tak dal instalovat vsetko a bol tam aj bios... a este k tomu chipu: to ho v setrvise znova naprgramuju alebo bude musite kupit novy? ak novy kolko to cca stoji...inak diky za odpoved
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

No mozes ho rucne vybrat, ak ho najdes, ak je dostupny bez otvorenia full notebooku. Potom to hodis do programatora a externe naflashujes. Ale bude to skor problem v domacich podmienkach, aj ked... Ako u koho :) V servise dakom to spravia ak nemas po ruke sikovneho cloveka, ktory by to vedel. Fyzicky je chip OK, takze stacia ak ho preflashuju spravnym BIOSom, moze to stat tak od 300, a potom zalezi do kolko, ze ci budu ten notebook otvarat, alebo to zvladnes sam, od 300 do 500 az 1000sk... :wink:
Napísať odpoveď