Kofola vs Šofocola
Obe mám rád, šofocolu som pil ešte za čias, keď sa volala šofola. (šofola - pri tom nazve som mal vždy pocit, akoby to vyrabali z fazule alebo tak).
-Kofola je lepšia, šofocola má takú trpkejšiu chuť, hlavne keď nie je dobre vychladená. Avšak kofola citrus je komerčný grc.
-Čo sa týka čapovanej, tak najradšej mám stein colu, následuje kofola a šofocolu som ešte nečapoval. Na poslednom mieste je topvar kofa - chuti to ako vyvarene pelendreky.
-Kofola je lepšia, šofocola má takú trpkejšiu chuť, hlavne keď nie je dobre vychladená. Avšak kofola citrus je komerčný grc.
-Čo sa týka čapovanej, tak najradšej mám stein colu, následuje kofola a šofocolu som ešte nečapoval. Na poslednom mieste je topvar kofa - chuti to ako vyvarene pelendreky.
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pravidelne sme kupovali kofolu, len je v poslednej dobe kapanek drahsia. Uz sa pomaly cenovo splha na tie americke kolove zbrndy. Sofokolu su prvy krat vyskusal tento tyzden a musim povedat, ze sa mi to moc na kofolu nepodoba. Ako tu spominal Tomasito, som na kofole zavisli asi aj ja 
Na kofolu sa mi podoba akurat tak Kolca, ani som necakal, ze to bude chutit tak dobre. Stoji nejakych 24sk/2l.
Na kofolu sa mi podoba akurat tak Kolca, ani som necakal, ze to bude chutit tak dobre. Stoji nejakych 24sk/2l.
-
Mek
Addict
Kofola je sice fajn ale nie je dobra na zuby... preto si davam max. jeden pohar denne, viac by som uz citil aj dva dni potom...
Inac pili ste uz daco s nazvom "capovana kolaloka" ?
Ja som to mal na hodoch v Cachticiach a chutilo to ako zriedena tesco kola, nechutilo mi to, ale bol som smadny, tak som to vypil
takze aj tak niet nad original
Inac pili ste uz daco s nazvom "capovana kolaloka" ?
Ja som to mal na hodoch v Cachticiach a chutilo to ako zriedena tesco kola, nechutilo mi to, ale bol som smadny, tak som to vypil
takze aj tak niet nad original
-
ANONYMKA17
Light Star