Chyby na hojko.com
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hehe sak to.. ece som to tam editol do tej temy.. ale zdalo sa mi to nezaujimave ze by som to daval do chyb... co ked za tych 15 minut videlo naozaj ten obrazok 2500 ludi ??pato83 napísal:A ja som si vsimol a co som videl, tak aj Sudovi sa to stalo, ze ked pridal obrazky do prilohy, tak mu behom chvile nabehlo cez 2000 prezreti, co je nerealne, taktiez aj priloha u Wolf-a.
-
Šu-Do
Redeemer
v pohode staci ist cez moje vlozene prilohyhojko napísal:Bez toho, aby ste konkretne nieco napisali sa to neda opravit. Ked napise niekto, ze Sudova priloha bola prezreta XX krat, ja nebudem hladat v jeho milion prispevkoch, kde to bolo. Treba konkretne linky, screeny a podobne.
http://www.hojko.com/uacp.php?u=17734
tu je ten prispevok
http://www.hojko.com/post684143.html#684143
//[quote=""J""]ked kliknem na ten sudov prvy odkaz, tak
Všeobecná chyba
Invalid_session[/quote]tomu sa necuduj.. to si mozem konkretne pozret len ja.. alebo vyssie postaveny ludia tu na fore...
je to ako moja karma atd...
-
mastermind
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
Re: re
rofl.. keby si to nepovedal ani by som nevedel... za cely rok som si vobec neuvedomil ze je tu aktualny cas + aj datum.. a uz aj meniny..Monako2 napísal:neni nejaka chyba v ukazovani casu? ten cas sa obnovuje az ked dam nacitat stranku znovu. mozno je to aj zbytocne, lebo asi kazdy ma aktualny cas vo win.
takze zbytocnost
Re: re
ja by som to riesil skor nejakymi budikmi v pravo oproti logu, ale asi je to zbytocnostŠu-Do napísal:rofl.. keby si to nepovedal ani by som nevedel... za cely rok som si vobec neuvedomil ze je tu aktualny cas + aj datum.. a uz aj meniny..
takze zbytocnost
Preco nemozem citovat tento prispevok?!
Nieco sa mi javi ze sa to uz taz riesilo ale...
Nieco sa mi javi ze sa to uz taz riesilo ale...
-
Shark NX
Addict
pHysIQ Hej riesilo sa to jednu stranu dozadu ... Pri snahe citovat ten prispevok padne z neznamych dovodou Apache
Hojko ani nikto z podpory phpBB nieje v stave prijst na chybu ...
Ked ti to nejde citovat automaticky tak si proste skopiruj Text a Daj si ho do KdouA mas ten isty vysledok
Hojko ani nikto z podpory phpBB nieje v stave prijst na chybu ...
Ked ti to nejde citovat automaticky tak si proste skopiruj Text a Daj si ho do Kdou
Kód: Vybrať všetko
[quote="J.O.S.E"] ... jeho text ... [/quote]-
hojko
Site Admin
Shark NX: Vobec netusim cim to moze byt, vidim to na problem niekde na strane servera, pretoze som nieco take skusal doma na localhoste a vsetko islo. Pritom ked som sa tym zaoberal, tak bolo vsetko updatnute na poslednu aktualnu verziu, vsetko pracovalo ako malo, ziadna ina chyba sa nevyskytovala. Vsetko slapalo ako malo, len pri citovani par prispevkov padol Apache. Zial v logoch bol zaznamenany len pad, ale dovod alebo nieco co by pomohlo urcit pricinu, tak po tom nebolo ani stopy.
skus si hodit php konfigurak z localhostu...hojko napísal:Shark NX: Vobec netusim cim to moze byt, vidim to na problem niekde na strane servera, pretoze som nieco take skusal doma na localhoste a vsetko islo. Pritom ked som sa tym zaoberal, tak bolo vsetko updatnute na poslednu aktualnu verziu, vsetko pracovalo ako malo, ziadna ina chyba sa nevyskytovala. Vsetko slapalo ako malo, len pri citovani par prispevkov padol Apache. Zial v logoch bol zaznamenany len pad, ale dovod alebo nieco co by pomohlo urcit pricinu, tak po tom nebolo ani stopy.