tcom net
tcom net
chcel by som poradit sused o dva poschodia nizsie ma internet od Tcomu - program TURBO2 , ja som mal doteraz data200 ale konecne mi za chvilku skonci ,lebo som za to platil nekrestanske peniaze, chcel by som poradit akym sposobom by som sa najlacnejsie pripojil k susedovi aby ma to vela nestalo ani jeho .. dakujem
-
vladino001
Light Professional
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako "prve" zariadenie Musi byt ADSL Router, prip. modem. Za 999,- dava T-COm ten ich Glitel, ktory staci. Ak si kupis ten, staci ti switch na zapojenie lubovolneho poctu uzivatelov. Ak si kupis cisto ADSL modem, potrebujes zan este Router, ktory dokaze tento modem "vytacat", takze by mal podporovat funkciu PPPoE. Kup si od T-Comu Glitel a k nemu switch za 4 kila a mas po problemoch.minkkooo napísal:no zatial to je stale v stadiu riesenia,len taka drobna otazka ...switch keby kupim nestacilo by to , musi byt router?
-
supermario
Light Star
alebo iný spôsob je kúpiť router a switch už nebudeš potrebovať (odpadne ti tým napr. napájanie switchu). pri dnešných cenách sa dá aj router kúpiť za celkom dobrú cenu. minule bol aj tu inzerát, myslím, že to bolo menej než 1000,-Sk. s routrom je to jednoduchšie, nemusí byť wifi aj keď ja by som bez wifi už určite nekúpil...
a ešte som zabudol dodať, že router musí mať zabudovaný DSL modem...
a ešte som zabudol dodať, že router musí mať zabudovaný DSL modem...
-
Gizmoo
Medium Star
A s kade si??? si si isty ze chces mat net od T-comu???? viem ze TURBO2 stoji len 600sk, a ak to budete mat na polovicu bude to len 300 ale zase 1,5MB linku zdielat 2ja je dost biedne v dnesnej dobe... neviem s ktoreho si mesta ale nieje uz u vas zavedena optika od orangu???? lebo za podla mna smiesnych 600sk mesacne by si mal 12MB optiku !!!! a to uz je co povedat.. ja len tak pre zaujimavost..
a k tej tvojej otazke si podla mna mozte kludne natiahnut sietovy kabel.. a pohode..
a k tej tvojej otazke si podla mna mozte kludne natiahnut sietovy kabel.. a pohode..