nemozem pit triumph vodku to smrdi jak benzin. fuj humus toto ked citim tak mam dost ale po druhoim tretom mi huba odumrie a pijem veselpo dalej...
vec vkusu...
treba hlavne vediet kedy mas dost a potom pri triezveni troska si znova naliat...inak neodporucam kombo zeleny Absinth a Red bull-je to dost sila, ale stoji to za to ...p.s. a ani so sa nezgrcal
R1k1nko napísal:ja pijem lacny 15sk rum uz 2-3 roky !!! a furt mi je velmi dobre
+ pivko a na akci sa bavim ! ako kral
haa rumik je rumik niekedy som mal odpor ale teraz ked sa ide rumovat tak si pomyslim ze som jack sparow a ze som v dobe piratov a nic ine nemali po 5 a viac si to uz nemyslim,uz sa tak citim :D
Skoro pred 3 rokmi som sa na kamosovej 18 nadrbal z rumu, ale tak nehorazne velmi, ze este doteraz ma napina, ked ovoniam poharik a citim v nom nieco rumove. Tazko dole hrdlom mi idu aj veci, ktore maju farbu rumu, mozno to ma nejake psychicke suvisloti. Aj ked som Sparrow, sice nie Cpt. Jack Sparrow, rum by ste u mna tazko hladali.
kazdy tu nadava na bororo, ale po nej nieje opica pani a damy!!! a so spritom je to super alcohol, pak este malina sa da a sem tam fernet citrus. Ja som zvacsa prisposobivy typ, takze ked sa pije dzin dam si ho aj ja a zasadne nemiesam !!!! - rychla a hlavne necekana smrt
Ale na 501, a trencianske brandy, vino (akekolvek) a podobne ma nenahovori nik...
Jager alebo Fernet Citrus priatelu. To prve je, ked mas trosicku do vacku, to druhe je studentsky alkohol (aspon cely cas, co som bol na gymnaziu a na vyske sa pilo/pije len to). Z toho budes v pohode. Zlate dobre bylinky.
Ide o to aby pil pomaly nie ako najvacsi alkoholik hadzat do seba polku po polke proste ide o zabavu nie o sutaz kto sa z toho vecera bude pamatat najmenej. Pi pomaly ak pit chces. Osobne nikdy nepi viac ked ti uz z toho nebude dobre je to iba riskovanie tvojej vlastnej chuti v ustach popripade celeho skazeneho vecera ak otykujes nie len seba. Zbytocne pijes ked si to nevychutnavas . Hovorim pi pomaly pocas celeho vecera dajme tomu jedno puldeci na pol hodinky ale nehadz do seba iba popijaj a ried s niecim a nic ti nebude a nalada sa dostavi .
MurphY napísal:Urcite poznate neco take ze raz sa nadrbete jak svine a na druhy den nemozete ani videt flasku no mne sa toto stalo asi pred dvomi tyzdnami a este doteraz to nemozem videt sice znesiem tak 4-5 poldecakom a potom ma strasne napina..
Tak prosim vas ak mate neake napady ako pred konzumaciou alkoholu sa zohriat alebo si neco dat poradte..
Dufam ze takato temu tu neni este..
zmen druh alkoholu ... prejdi na inu palenku ... rada alkoholika
Ja sa moc neoziera male najviac Lubim Martini Bianco
Z ladom a nemiesat ... mozno pridat trochu cukru na pohar ... no proste bomba
To dokazem pit v litroch