teraz skusam nieco s telnetom a tak som si stiahol "Eric's TelNet98, v12.0-SSH, Build 822" a mam problem, ze pri pripojovani na akykolvek host, mi vypise hlasku, ze nejde pripojit k hostu a ako dvod napise "relace odmitnuta (TCP-chyba 10061)"...
presne s tymto istym cislom mi hadze chybu aj konfiguracia mysql db, client realVNC, Navicat a teraz este aj telnet...
viete mi pls poradit ako sa natrvalo zbavit tohto problemu? popripade aspon radu kam sa mam obratit, lebo som uz preguglil cely web, prepisal miliardu registrov, stiahol 3GB instalacnych pomocok a nic...
PS:pls neodkazujte ma linky z google tie som uz vazne presiel asi vsetky, ale radsej mi dajte konkretne nieco
Problem s Eric's telnet
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Dawn
Medium Star
-
Dawn
Medium Star
ano na toto ma pripoji, tak dajme tomu, ze v telnete mohol byt tento problem, ale napr., preco ma navicat nechce pripojit na mysql server ktory je na wz.cz...Mek napísal:OK, pre poriadok - cital som to 3xMoja otazka vsak plati aj pre ostane programy (telnet som uviedol ako priklad) - si si isty, ze na danej protistrane bezi prislusny server, na ktory sa chces pripojit?
Skus sa pripojit na telnet server nethack.alt.org tam server urcite bezi