Nijako (podľa mňa). Možno sa dajú upraviť údaje v tom obrázku tak, aby využívali chybu nejakého programu (a napr. spôsobili buffer overflow), ale aj tá možnosť je dosť nepravdepodobná. Inak ak ide iba o uloženie nejakých dát do JPG, tak by sa tam dali vložiť napr. ako komentár (ale nič by to nerobilo).
No mam dojem ze to hovoril niekto skuseny,turtlak,su-do ci taky niekto tu znami ...a neviem teraz v ktorej teme...tiez som si myslel (a myslim) ze sa to neda...
Aby ten vírus fungoval, musí sa do PC nainštalovať exe časť toho vírusu a v registroch sa musí upraviť záznam pre JPG obrázky (ja by som to teda nenazval jpg vírus).
chrono, da sa. Da sa donho napchat aj keylogger. Aj takto scammovali deticky na serveri, ktory som prevadzkoval a prevadzkujem, aby sa dostali k ich kontam. (MMORPG hra)
Ten vírus spôsoboval v tej knižnici GDI+ buffer overflow. Novú verziu tej knižnice inštalujú aj rôzne programy (pri svojej inštalácii), takže je málo pravdepodobné, že ju ešte niekto má (a ak má tak starú verziu tej knižnice, tak potom tak mu treba).