programy na stary pc /velmi stary /

Informácie o software, ankety...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

programy na stary pc /velmi stary /

Príspevok od používateľa gego »

mam dany problem sused ma pc intel pentium 75 mhz 64 mb edo ram
1disk -2,5 gb
2disk -2 gb
3 disk - 4,0 gb

pocitac ma sluzit iba na prepalovanie cd ohladom toho ze tam pesnicky sekaju vo winape sa na nic ine neda pouzit ... napaluje korektne len to trva asi 1 cd 30 min /bufer sa nacita napali zase nacita napali a tak dokolecka ... /
potrebujem program na prepalovanie dvd vzhladom k tomu ze ani jeden disk nema kapacitu 4,3 gb potrebujem program ktory by vedel image rozdelit na viac casti napriklad alcohol 120 bohuzial ale ten nejde nainstalovat na win 98 / pripona msi nejde spustit na 98 / dakujem vopred vsetkym kto by vedel poradit ako na to pripadne ako alcohol naistalovat... ps: nevravte mi nech si kupi novy pc ja mu to vravim stale .... ps2: nesmejte sa
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No neviem, ale mám taký pocit, že táto mašina už napaľovanie DVD nezvládne...... :roll: A ak, tak jedno médium sa Ti bude napaľovať aj 1-2hod. Neoplatí sa radšej za cca 2-3tis. Sk kúpiť už niečo lepšie? A bude sa na tom dať nie len vypaľovať, ale aj pozerať DVD a počúvať hudbu.. :D S takýmto starým strojom je už iba trápenie. ;)

Trochu som posurfoval a našiel som, že na napaľovanie DVD sa doporučuje komp na úrovni Pentium III 800MHz. Takt procesora možno ani nebude problém, ale problémom bude prenosová rýchlosť, či počítač bude stíhať zásobovať DVD napaľovačku potrebným množstvom dát.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm no to mas pravdu ale datove dvd napalilo v pohode a dokonca 8x takze nevidim dovod preco by nemohlo aj uplne cele napalit .. problem mam len s tym rozdelenim dat na disky ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aha.. no ta to Ti môžem darovať za symbolickú cenu jeden 10GB disk.. :D

Inak ešte doporučujem skontrolovať to DVD, či je naozaj v poriadku, či nebolo postihované výpadkom bufferu. Na mojej prvej napaľovačke som mal problém napaľovať 8x, lebo komp nestíhal plniť buffer. (p4 1800MHz / 256MB ram / 1x 40GB 5400rpm disk plný na 90%).
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

na co am tie disky rozdelene an 3 casti ? ale to su samostatne ?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

gego napísal:hm no to mas pravdu ale datove dvd napalilo v pohode a dokonca 8x takze nevidim dovod preco by nemohlo aj uplne cele napalit .. problem mam len s tym rozdelenim dat na disky ...
hahaha :D nenapalilo to 8x .. napalilo to rychlostou 2x

1x rychlostne napalovanie cd = 1hodina napalovania
2x rychl = 30min

viem to :) mal som totiz pred par rokmi napalovacku (vtedy bolo 2x rychl. napalovanie maximum) ..

cize to ze ti mizne buffer znamena ze nestiha :) to jest je PTAKOVINA napalovac to rychle kedze mas OVELA vacsi risk ze ti to dodrbe cd, pri pomalom napalovani kde by to stihalo buffrovat to mozes mat aj rychlejsie napalene..

dvd na takej sukne napalovat? NEODPORUCAM!
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Neprečítam vždy všetko na CD-obaloch ale raz som tam videl, že sa to nehodí na napaľovanie pomalšie ako 4x, neviem či by to vôbec bolo dobré tým napaľovať CD rýchlosťou 2x. :( A DVD jedine keby si mal DVD-ROM + DVD-RW mechaniku a priamo z disku na disk. Napálilo by to ale za aký čas a tak sa kvalitne nenahráva. :?
Napísať odpoveď