Pre tych co byvaju na sidlisku!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

M142 napísal:no mňa skor prekvapuje ako može také veci robyť ešte v 15tich...takéto hlúposti robili tu v 11-12
OT:mna velmi prekvapuje ako mozes napisa slovo robit s ypsilonom
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

den333 napísal:OT:mna velmi prekvapuje ako mozes napisa slovo robit s ypsilonom
OT: a neni to jedno ? ked to pochopime :lol:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Nicomu takemu som neprepadol nehulim,nepijem,nechodim sa vlacit von s partiami ktore len hulia a piju. :) a vobec ma to nelaka,radsej budem vysedavat pri hojko.com :)
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa metallista »

Nino napísal:Nicomu takemu som neprepadol nehulim,nepijem,nechodim sa vlacit von s partiami ktore len hulia a piju. :) a vobec ma to nelaka,radsej budem vysedavat pri hojko.com :)
to je dost biedne stravit mladost pred PC
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

metallista napísal:to je dost biedne stravit mladost pred PC
no hej ale myslim ze stravit ho vecne naliaty alebo nahuleny je tiez tak trochu retro nemyslis?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

preco tu kazdy uvadza priklady z extremu do extremu?
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Sheep napísal:no hej ale myslim ze stravit ho vecne naliaty alebo nahuleny je tiez tak trochu retro nemyslis?
touto vetou si uznal ze je divne prezit mladost za pc ;) (to extrem nie - kopu ludi sedi cele dni za pc a myslim, ze ty si jeden z nich. nahuleny a naliaty kazdy den zas nebudes... alkohol a hulenie nie je lacna zalezitost a teenageri nemaju prijmy ako minister financii)
Sheep
Addict
Addict

jimino napísal:touto vetou si uznal ze je divne prezit mladost za pc ;) (to extrem nie - kopu ludi sedi cele dni za pc a myslim, ze ty si jeden z nich. nahuleny a naliaty kazdy den zas nebudes... alkohol a hulenie nie je lacna zalezitost a teenageri nemaju prijmy ako minister financii)
lacna nie je ale mnoho krat som sa stal svedkom toho ze sa to aj kazdy den da, myslim ze ak sa zide par ludi staci ze prihodia po 20-30sk co niesu ani peniaze a maju na flasku alebo na speka...myslim ze k alkoholu a makkym drogam sa da velmi lahko a rychlo dopracovat... :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Sheep napísal:no hej ale myslim ze stravit ho vecne naliaty alebo nahuleny je tiez tak trochu retro nemyslis?
Myslienka roka :lol: tu máš k- za blby nazor :?
Bongo-man
Expert
Expert

Re: Pre tych co byvaju na sidlisku!

Príspevok od používateľa Bongo-man »

Masaker napísal:? prepadli ste sidliskovemu stylu zivota mladych? (ganja,vysdavanie na zastavkach al hocikde inde, a pod. )
nebyvam na sydlisku ale asi mam tuto chorobu :D
Sheep
Addict
Addict

Digital napísal:Myslienka roka :lol: tu máš k- za blby nazor :?
ach jo :) , nemyslis ze prave je to je ten dnesny trend? rozbit sa jak prasa atd... :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

byvam na sidlisku cely zivot. ked som bol mensi, tak sme chodievali hravat futbal, hokej atd ale postupom casu ked mali zasrani vyrastli na "velkych frajerov" aj ked su to mentalne stale iba mali zasrani, tak sa zacali spravat agresivne a na to uz sme nemali naladu. neslo o to, ze by som sa ich bal ked prisli 20 k nam ked sme hrali hokej a zacali trepat hovadiny v style pozicaj mi hokejku lebo ti zlomim nohy a podobne, proste mi bolo zle sa na takych chudakov pozerat. niekedy bolo cloveku az luto, ze sa na nich rodicia vysrali a "vychovavala" (v uvodzovkach, lebo slovo vychova tu nema co hladat) ich ulica, ale to uz nie je moj problem. proste z tohto sidliska sa stava postupne geto velkych malych frajerov a drsnakov na skode 120 ktorym odpadavaju puklice ked pustia "hudbu"... skoda reci
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ach jo :) , nemyslis ze prave je to je ten dnesny trend? rozbit sa jak prasa atd... :)
Ty si fakt myslis ze su len 2 moznosti ? bud sedet pri PC cely den alebo byt zavyslí na drogách ? Ja sa chodim rozbijat alkoholom , ganjou , jazdim na biku , sedim pri pc , nahanam babiky atd... dpc sak ked idem pit tak nejdem pit stým že budem natom závyslí celý život :lol:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

byvam na sidlisku tiez cely zivot...ale nikdy som sa neprisposobovala okoliu.skor som bola taky samotarsky typ,ani som casto nechodila von...a tie partie a vecne vysedavanie pred barakom ma nikdy nelakalo
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ja som spokojny je tu celom pokojne len na zopar cigancikov ale to ani nechodime z nimi do vstyku a chodime s partijou vysedavat na ihrisko a hrame basket a kecame ale nefajcime lebo mame rozum na rozdiel od niektorych
Sheep
Addict
Addict

Digital napísal:Ty si fakt myslis ze su len 2 moznosti ? bud sedet pri PC cely den alebo byt zavyslí na drogách ? Ja sa chodim rozbijat alkoholom , ganjou , jazdim na biku , sedim pri pc , nahanam babiky atd... dpc sak ked idem pit tak nejdem pit stým že budem natom závyslí celý život :lol:
nemyslim to az tak totalne ale to su take najpopularnejsie cinnosti...myslim ze ked ivdes vecer na ulicu tak ti nic netreba dokazovat :wink:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

som z Petrzalky a neprepadol som... som metalista a nemam rad hulenie travy, posedavanie kade tade po vyklenkoch, striedanie dievcat ze kazdy den ina, siroke nohavice a xxxl Tricka, narovnane silty na capici, ludi co maju hudbu z mobilu zapnutu na plne pecky a tak idu po ulici a tazke gangsterske reci...radsej mam dobre pivo, dobry film a ak mozem tak vybehnem do lesa alebo do hor na turistiku pripadne bike. Alebo ku kamosovi na VB
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

micpu napísal:Alebo ku kamosovi na VB
VB=Vodné Bongo??? :lol:

ale nie fakt neviem co si tym myslel...
ja som da sa povedat z dediny ale v meste som za 10 minut peso takze vidim ako to chodi...podlamna je to tak narovnako, vsade sa najdu take flakacske typy ktore sa vydrzia flakat cely den...nieje to tak len na sidliskach...ja napriklad tiez vybehnem obcas do parku s kamosmi dame si tam vinko, pofajcime atd...podlamna to je celkom normalne ale v urcitej miere...urcite nie vysedavat tam cely den...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nemyslim to az tak totalne ale to su take najpopularnejsie cinnosti...myslim ze ked ivdes vecer na ulicu tak ti nic netreba dokazovat :wink:
tak ked sa nedokazes ovladat tak skončíš tak.. treba vedet kde mas hranice
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pre tych co byvaju na sidlisku!

Príspevok od používateľa Runes »

Masaker napísal:na ktorom sidlisku byvate? prepadli ste sidliskovemu stylu zivota mladych? (ganja,vysdavanie na zastavkach al hocikde inde, a pod. )
ste spokojny ze byvate na sidlisku a nie napr. na dedine?
PETRZALKA a nie neprepadol praveze ked sa toto zacalo sirit unas tak ja som sa dako osamostatnil a dnes mam 22 nemal som cigu ani marianku v hube a dokonca ani nepijem som 6 rokov nemal ani kvapku chlastu v sebe a ci by som siel na dedinu co ja viem asi aj hej ale dakde blizko ba uz by mi chybalo ze nemam vsetko po ruke taktiez je vyhoda ze sa da byt strasne dlho vonku a nemas problem dostat domov co uz kamosi co byvaju blizko mesta povedat nemozu
Napísať odpoveď