Pocity?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no vidis :) neboj sa vyspis par krat... a aspon si budete navzajom viac chybat ;) ver mi ze niekedy je menej viac :wink:
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

midnight_man napísal:no vidis :) neboj sa vyspis par krat... a aspon si budete navzajom viac chybat ;) ver mi ze niekedy je menej viac :wink:
no hej lenze ten pocit ma zabyja!!!uricte ho kazdy pozna kto miluje!!!jaaaj :(
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

johny141 napísal:no hej lenze ten pocit ma zabyja!!!uricte ho kazdy pozna kto miluje!!!jaaaj :(
To, že zatiaľ nenapísala z otcovho mobilu nič neznamená, týždeň prežiješ. Neboj, možno sa Ti to tak nezdá, no uvidíš, aký si budete vzácni po tom týždni. To bude radosti. Viem, tieto pocity sú hrozne nechutné, ale snaž sa vypudiť zo seba všetky negatívne myšlienky, čo by sa (jej) mohlo v tvojej neprítomnosti. Dôveruj jej. To je základ :wink:
johny141
Star
Star

jin napísal:To, že zatiaľ nenapísala z otcovho mobilu nič neznamená, týždeň prežiješ. Neboj, možno sa Ti to tak nezdá, no uvidíš, aký si budete vzácni po tom týždni. To bude radosti. Viem, tieto pocity sú hrozne nechutné, ale snaž sa vypudiť zo seba všetky negatívne myšlienky, čo by sa (jej) mohlo v tvojej neprítomnosti. Dôveruj jej. To je základ :wink:
hej ja viem :(
ked prideee taaak ja juu tak obimem ze az!!!!a vybozkavam!!!!len nech je to uz tu!!!!!tak velmi chcem aby uz bol piatok a aby nic nespravila!!lebo tak velmi jej verim!!!a co vy ostatni??nemate nic taketo teraz??
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

johny141 napísal:hej ja viem :(
ked prideee taaak ja juu tak obimem ze az!!!!a vybozkavam!!!!len nech je to uz tu!!!!!tak velmi chcem aby uz bol piatok a aby nic nespravila!!lebo tak velmi jej verim!!!a co vy ostatni??nemate nic taketo teraz??
Ja to mám chlape stále, iba na tom je blbé to, že ja s tou holkou ešte ani nechodím. Proste ju ľúbim, ale nechodíme spolu. Vie o tom. Nijako ju neobmedzujem, ale každý deň po tom, ako sa rozlúčime sa vo mne automaticky prebudí moja paranoické JA a začnem si vytvárať tie najbláznivejšie predstavy o tom, čo robí. Pri tom, ona kľudne môže robiť čo chce bez toho, aby mala voči sebe výčitky. Nechodíme spolu, ale najväčší strach mám z toho, že si niekoho nájde a už spolu nebudeme môcť tráviť toľko času, ako teraz. Nepýtajte sa prečo to s ňou neskúsim, etc., je to príliš zložité...Tak toto je môj maximálne iracionálny pocit...
johny141
Star
Star

hmm...tak to mas naozaj ze blbee!!!necchel by som!ale ak chces kludne to napis ze preco ja si to rad precitam!!
Ta moja mi stale nenapisala :( bojim saa... :(
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No kámo, poznám ten pocit a veľmi dobre. Ja som od svojej lásky odchádzal na začiatku prázdnin a to na 2 mesiace. Ten deň bol mojím najhorším dňom v živote, pretože také milé, zlaté...prosto jedinečné dievča som vo svojom živote ešte nikdy nestretol. Keď sme sa naposledy lúčili, tiež som mal oči plné sĺz a to už nehovorím ako bolo ťažko jej. Počas celej cesty autobusom som počúval naše obľúbené pesničky a stále som myslel na ňu, že čo asi robí. A keď som si predstavil, že ju 2 mesiace ani len neuvidím, ani nevezmem do náručia a ani nepobozkám, normálne mi išlo srdce puknúť od žiaľu. A nevedel som si predstaviť ako tie 2 mesiace bez nej prežijem. Zo začiatku to boli hrozné muky. Ale aspoň, že sme si každý deň písali, to jediné ma držalo nad vodou. A už keď som mal posledné dva týždne ku návratu domov, tak som si normálne škrtal dni do môjho návratu. A keď som nastupoval do autobusu na cestu domov som sa tešil ako malé decko na cukrík. No ešte mi to aj tak blbo vyšlo, že som prišiel domov okolo 21:00 a keďže priateľku mám z iného mesta, musel som pretrpieť ešte celučičkú noc. A na ďalší deň som sa hneď ponáhľal za ňou, aby som bol čím skôr s ňou. A najkrajší pocit pre mňa bol, keď som ju uvidel, silno sme sa objali a povedala mi MILUJEM ŤA. Vtedy som už slzy neudržal a rozplakal som sa. Ale bol som rád, lebo som vedel, že plačem od šťastia :oops:
johny141
Star
Star

DonLuca napísal:No kámo, poznám ten pocit a veľmi dobre. Ja som od svojej lásky odchádzal na začiatku prázdnin a to na 2 mesiace. Ten deň bol mojím najhorším dňom v živote, pretože také milé, zlaté...prosto jedinečné dievča som vo svojom živote ešte nikdy nestretol. Keď sme sa naposledy lúčili, tiež som mal oči plné sĺz a to už nehovorím ako bolo ťažko jej. Počas celej cesty autobusom som počúval naše obľúbené pesničky a stále som myslel na ňu, že čo asi robí. A keď som si predstavil, že ju 2 mesiace ani len neuvidím, ani nevezmem do náručia a ani nepobozkám, normálne mi išlo srdce puknúť od žiaľu. A nevedel som si predstaviť ako tie 2 mesiace bez nej prežijem. Zo začiatku to boli hrozné muky. Ale aspoň, že sme si každý deň písali, to jediné ma držalo nad vodou. A už keď som mal posledné dva týždne ku návratu domov, tak som si normálne škrtal dni do môjho návratu. A keď som nastupoval do autobusu na cestu domov som sa tešil ako malé decko na cukrík. No ešte mi to aj tak blbo vyšlo, že som prišiel domov okolo 21:00 a keďže priateľku mám z iného mesta, musel som pretrpieť ešte celučičkú noc. A na ďalší deň som sa hneď ponáhľal za ňou, aby som bol čím skôr s ňou. A najkrajší pocit pre mňa bol, keď som ju uvidel, silno sme sa objali a povedala mi MILUJEM ŤA. Vtedy som už slzy neudržal a rozplakal som sa. Ale bol som rád, lebo som vedel, že plačem od šťastia :oops:
hmm...velmi pekne!urcite ste spolu velmi stastny!!drzim vam palce!ta moja mi vcera vnoci napisala, ze je vsetko ok ze je teplo a blabla...a ze jej strasne chybas a ze ma lubi!ale v tej smske tam, nevem nemal som stej sms taky pocit ako ked mi pise doma alebo ked si volame alebo ked sme spolu!nevem no... :(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kukiak napísal:vcera mi odisla na 10 dni :? . Vecer som nemohol zaspat.. a ked som uz konecne zaspal tak sa mi o nej zase snivalo a ja som si uvedomoval ze je to sen a sen sa skoncil.. na hodinach 05:00 potom som zase nezaspal.. fotky si radsej nepozeram lebo viem ze sa to len zhorsi :? , proste len prezivam..od dnes zijem pozitivne!:P uz len 9 dni a je s5..
ale je to tazke :/
no teda, co stresujes koli 10 dnom :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Sheep napísal:no teda, co stresujes koli 10 dnom :lol:
nepoznas ten pocit :? a bohuzial sa z tade vratila ako vymenena. Vid o par topicov nizsie.
johny141
Star
Star

kukiak napísal:nepoznas ten pocit :? a bohuzial sa z tade vratila ako vymenena. Vid o par topicov nizsie.
kde mas tu temu??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

johny141 napísal:kde mas tu temu??
tu. http://www.hojko.com/vzkriesenie-vztahu ... 78476.html suvisi to s tym.. ked sa vratila z tej dovolenky toto sa nejak stalo.. Ale uz je to davno, som z toho myslim vonku :).
johny141
Star
Star

kukiak napísal:tu. http://www.hojko.com/vzkriesenie-vztahu ... 78476.html suvisi to s tym.. ked sa vratila z tej dovolenky toto sa nejak stalo.. Ale uz je to davno, som z toho myslim vonku :).
aha..tak toto som cital!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vidim pani, ze si este neviete vazit slobodu. nebojte sa, az sa ozenite, po par rokoch budete vdacni za kazdy vecer ktory mozete stravit aj s inymi ludmi.
Neberte to nejak tragicky, ludia si zvyknu na hocico. Ja to mam horsie, sice nemam ziadnu mojmu srdcu milu, ale aj keby som mal tak by som sa obaval ci by som mal vobec cas na nu, a ked aj nahodou hej, tak ci by som vobec vladal este.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:vidim pani, ze si este neviete vazit slobodu. nebojte sa, az sa ozenite, po par rokoch budete vdacni za kazdy vecer ktory mozete stravit aj s inymi ludmi.
Neberte to nejak tragicky, ludia si zvyknu na hocico. Ja to mam horsie, sice nemam ziadnu mojmu srdcu milu, ale aj keby som mal tak by som sa obaval ci by som mal vobec cas na nu, a ked aj nahodou hej, tak ci by som vobec vladal este.
Nie že by si zle hovoril, to nie, iba si myslím, že na tomto diskusnom fóre je málo (odvolávam sa na túto štatistiku) ľudí, ktorí si dokážu predstaviť "obmedzovanie" slobody v rovine manželského zväzku. V týchto prípadoch by som to skôr videl tak, že min. jeden z dvoch partnerov (nevylučujem, že aj obaja - o to lepšie) je stále do toho druhého "bezhlavo" zamilovaný a preto tak ťažko znáša odlúčenie, aj keď iba na dobu určitú. V manželstve prvok prvotného zamilovania odpadá a v ideálnom prípade je nahradený prvkom dôvery.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Pocity?

Príspevok od používateľa erytrocyt »

johny141 napísal:...
Odišla ti? Nevadí. Odišla preto aby sa ti vrátila :wink: Ja viem aké to je. Lúčiš sa s ňou, chceš využiť každú sekundu v jej prítomnosti čo najlepšie, najplnohodnotnejšie, zrazu príde chvíľa posledného bozku, nastúpi a dvere vlaku sa za ňou zatvoria. Unáša ti ju preč a ty tam stojíš slza na kraji, nevieš kam teraz, čo robiť, najradšej by si sa na tú dobu čo je preč nechal uviesť do umelého spánku...

Píšeš že chceš prestať na ňu myslieť. Ale prečo? Veď je tvoja !
Čím viac sa o to budeš snažiť, tým viac na ňu myslieť budeš. Neviem na ako dlho ti odišla, ale ver že za týždeň to bude lepšie, o dva už budeš v pohode.
Napíš jej smsku, zavolaj jej, večer jej pred spaním pošli prianie na dobrú noc . Budeš s ňou aj keď nebude stáť pri tebe. A zatiaľ čo bude preč, si vybav veci, ktoré si zanedbal. Či je to škola, alebo rôzne utekačky po úradoch, to je jedno. Zabehni so starými kamarátmi na pivo, pospomínajte...

Johny, ona nezomrela, len na pár dní odišla, neber to ako tragédiu. Uvidíš aké to bude krásne keď sa vráti :) Ani sa nenazdáš a zasa bude doma, uvidíš :wink:
johny141
Star
Star

jin napísal:Nie že by si zle hovoril, to nie, iba si myslím, že na tomto diskusnom fóre je málo (odvolávam sa na túto štatistiku) ľudí, ktorí si dokážu predstaviť "obmedzovanie" slobody v rovine manželského zväzku. V týchto prípadoch by som to skôr videl tak, že min. jeden z dvoch partnerov (nevylučujem, že aj obaja - o to lepšie) je stále do toho druhého "bezhlavo" zamilovaný a preto tak ťažko znáša odlúčenie, aj keď iba na dobu určitú. V manželstve prvok prvotného zamilovania odpadá a v ideálnom prípade je nahradený prvkom dôvery.
To je pravda!ale ja a podla mna, nikto kto je tu do 20-25rokov a ma svoju milovanu sa nepotrebuje zenit a mat papier otom ze sa miluju!ja, nepotrebujem teraz paier ktomu aby som ju miloval. no mam ktomu aby som mohol este rok, ale aj tak. proste ak niekoho milujete, tak ho milujete aj bez toho kusku papiera a tak isto si mozete byt vzacni, neodelitelny a pod. proste ja ju milujem a strasne mi chyba!este 5dni musim vydrzat ja viem..5dni..co je to..ale verte mi je to vela ak ste zvyknuti ze stale spolu!!
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jine, chapem ze zvacsa tu prispievaju tinedzeri, dokonca aj rozumiem a chapem tie ich pocity ale chyba mi tam nejaky ten nadhlad, ako keby to odlucenie bolo tym najhorsim, co sa v zivote moze stat alebo neprekonatelnym, a pritom je to len obycajna etapa vztahu, ktory bud sa vyvinie v nieco viac a teda sa netreba on bat alebo sa rozpadne a vtedy tiez sa netreba bat. skor mam pocit ze su ludia volajaky predposraty (bez urazky) z banalit. je jasne ze to mrzi ale robit z toho vedu.... :roll: it doesnt make me any sense.
johny141 napísal:podla mna, nikto kto je tu do 20-25rokov a ma svoju milovanu sa nepotrebuje zenit a mat papier otom ze sa miluju!ja, nepotrebujem teraz paier ktomu aby som ju miloval. no mam ktomu aby som mohol este rok, ale aj tak. proste ak niekoho milujete, tak ho milujete aj bez toho kusku papiera a tak isto si mozete byt vzacni,
to je samozrejme pravda, ale ked clovek zacne premyslat a zisti ze ako manzelia, dostanu lepsie pozicky, pridavky etc tak ich to k tomu manzelstvu prinuti, o lasku nejde. a ziadna zena nehce zostat po 15-20 rokoch partnerstva po tom co ju odkopne bez haliera, capisto?
johny141
Star
Star

Re: Pocity?

erytrocyt napísal:Odišla ti? Nevadí. Odišla preto aby sa ti vrátila :wink: Ja viem aké to je. Lúčiš sa s ňou, chceš využiť každú sekundu v jej prítomnosti čo najlepšie, najplnohodnotnejšie, zrazu príde chvíľa posledného bozku, nastúpi a dvere vlaku sa za ňou zatvoria. Unáša ti ju preč a ty tam stojíš slza na kraji, nevieš kam teraz, čo robiť, najradšej by si sa na tú dobu čo je preč nechal uviesť do umelého spánku...

Píšeš že chceš prestať na ňu myslieť. Ale prečo? Veď je tvoja !
Čím viac sa o to budeš snažiť, tým viac na ňu myslieť budeš. Neviem na ako dlho ti odišla, ale ver že za týždeň to bude lepšie, o dva už budeš v pohode.
Napíš jej smsku, zavolaj jej, večer jej pred spaním pošli prianie na dobrú noc . Budeš s ňou aj keď nebude stáť pri tebe. A zatiaľ čo bude preč, si vybav veci, ktoré si zanedbal. Či je to škola, alebo rôzne utekačky po úradoch, to je jedno. Zabehni so starými kamarátmi na pivo, pospomínajte...

Johny, ona nezomrela, len na pár dní odišla, neber to ako tragédiu. Uvidíš aké to bude krásne keď sa vráti :) Ani sa nenazdáš a zasa bude doma, uvidíš :wink:
dik za prispevok!!naozaj!!hm odisla na 8dni..len prosim ta si teraz nepomysli ze je to ako malo ze som decko ze nedokazem vydrzat a pod. ale ty to dufam ze ako to myslim ze ako mi je proste!!a nieze prestat nanu mysliet..vlastne ano..no proste ze...vlastne mas pravdu!ale uricte nie v zlom ze prestat mysliet nanu!!bo ju milujem strasne moc a velmi mi chyba!!no viete ako to myslim!hmm ze napisat...napisal by som keby som mohol...len to nieje take jednoduche ake som pisal mam cudneho svokrika...nemohla si zobrat telefon, aj som jej hovoril ze jej dam moj druhy telefon na tom je pausal ze jej budem volat, aj ona mne a aj pisat si mozeme ale ze nie lebo jej nato pride svokor takze...mohla si ho zchovat ale to ona vedela!a jej mobil si nemohla zobrat!nepytajte sa preco, ani ja neviem a ani ona sama nie!vecra vnoci mi napisala ze je vsetko ok, ze jej chybam a ze ma lubi ale v tej sms ako som uz pisal vyssie nebolo to take zee, proste kde by som citil ze naozaj to tak mysli, zee mysli na mna, na nas..mne sa to take cudne zdalo, mozno som cakal viac...ja viem napisala ze ma lubi a pod..ale necitil som to tak!a este aj predchvilkou mi napisala ze co prave robi..ja som jej odpisal minimalne jedna sms mala 6priloh a ona...hm..nejde o prilohy ja viem..ale proste bere to inak..mozno preto ze ona je prec..lebo su taky ludia co to beru inak ked su doma a ked su prec ja ked bol teraz v Turecku tak mi take pisala ze tam som to citil ale aj ja som jej take pisal lebo to viem...no nevem....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nie si malé decko. Pamätám si ako som odchádzal na TRI opakujem TRI dni do BA, a moja priateľka sa trošku rozplakala a nechcela aby som odišiel. Mne tiež nebolo všetko jedno :) Je to normálne a znak toho že ju miluješ, bojíš sa o ňu a vážiš si ju :wink:
Napísať odpoveď