Lil Strike ... Páči nepáči?
Re: mozno nabuduce
kolo melona tak idu slovenske kluipiProfionQQ napísal:uricte nie...len chcem vedet kolko jeho otecko zato vycapil
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tak to by musel byt klip na urovni kf... takyto klip stoji okolo 150 litrov až nie menej kedže tam nebolo nic co by musel kešovatmatko888 napísal:kolo melona tak idu slovenske kluipi
Tyvole! Ten mi vyrazil dych! Talentovaný chlapec, len čo je pravda... tipnem si že o rok o ňom nebude ani chýru nieto slychu a o takých 5-6 rokov sa bude pri pozeraní tých rádobyklipov hanbiť ako najposlednejší posledný pes. Neviem čo tie jeho pohyby majú znamenať, možno to je skrytá myšlienka v zmysle že človek pochádza z opice, možno má chlapec chronické problémy s chrbticou, a možno je choreograf klipu člen tímu sudánskych žiakov so špeciálnym povolením na výrobu pascí na zebry. Asi som staromódny. Nuž takto to vážení vyzerá keď niekto chce byť ráno pred školou v pľuvkrúžku zaujímavý. (pľuvkrúžok to je to keď sa zasrani ráno stretnú pred školou, dajú sa do kruhu a pľujú jak nenormálni aby vyzerali ako heavy gangstas, pritom hovoria svoje heavy gangstas experiences, a keď sa do školy púšťa tak sú z tých chrchľancov na zemi malé mláky)
btw som hluchý, je to mojimi blbými sluchátkami alebo on v tom klipe šušle?
-
Digital
Guru
Nelubi sa to moc ani mne , ale klip je natočený kvalitne .. tak len koli tomu že nemaš rad hiphop nemusis zhadzovat klip ... a na tie jeho by si nemal ani po par rokov cvičenia... nieje to take lahke jak to mozno vyzeraalfonz napísal:Tyvole! Ten mi vyrazil dych! Talentovaný chlapec, len čo je pravda... tipnem si že o rok o ňom nebude ani chýru nieto slychu a o takých 5-6 rokov sa bude pri pozeraní tých rádobyklipov hanbiť ako najposlednejší posledný pes. Neviem čo tie jeho pohyby majú znamenať, možno to je skrytá myšlienka v zmysle že človek pochádza z opice, možno má chlapec chronické problémy s chrbticou, a možno je choreograf klipu člen tímu sudánskych žiakov so špeciálnym povolením na výrobu pascí na zebry. Asi som staromódny. Nuž takto to vážení vyzerá keď niekto chce byť ráno pred školou v pľuvkrúžku zaujímavý. (pľuvkrúžok to je to keď sa zasrani ráno stretnú pred školou, dajú sa do kruhu a pľujú jak nenormálni aby vyzerali ako heavy gangstas, a keď sa do školy púšťa tak sú z tých chrchľancov na zemi malé mláky)
-
Medium Star
Dúfam že si nemyslel mňaalfonz napísal:Tyvole! Ten mi vyrazil dych! Talentovaný chlapec, len čo je pravda... tipnem si že o rok o ňom nebude ani chýru nieto slychu a o takých 5-6 rokov sa bude pri pozeraní tých rádobyklipov hanbiť ako najposlednejší posledný pes. Neviem čo tie jeho pohyby majú znamenať, možno to je skrytá myšlienka v zmysle že človek pochádza z opice, možno má chlapec chronické problémy s chrbticou, a možno je choreograf klipu člen tímu sudánskych žiakov so špeciálnym povolením na výrobu pascí na zebry. Asi som staromódny. Nuž takto to vážení vyzerá keď niekto chce byť ráno pred školou v pľuvkrúžku zaujímavý. (pľuvkrúžok to je to keď sa zasrani ráno stretnú pred školou, dajú sa do kruhu a pľujú jak nenormálni aby vyzerali ako heavy gangstas, pritom hovoria svoje heavy gangstas experiences, a keď sa do školy púšťa tak sú z tých chrchľancov na zemi malé mláky)
noo ja som myslel take klipi ako ma trebarz desmod alebo rolinckaDigital napísal:Tak to by musel byt klip na urovni kf... takyto klip stoji okolo 150 litrov až nie menej kedže tam nebolo nic co by musel kešovat
-
Pantagruel
Star