zdravicko.... vyskytol sa mi taky maly problem. kupil som si novy notebook ale bez os takze automaticky tam bol linux co je pochopitelne ked som v linuxe zadal prikaz reboot vsetko islo uplne bez problemov. problem nastal az ked som zacal instalovat win xp. naformatoval som disk a hodil som tam win. vsetko vyzeralo byt ok az kym sa nezacal restartovat kde skoncila vsetka praca notebooku. tak som mu pomohol vypol som ho a zapol manualne nabehol windows a vsetko slapalo jak malo. zacal som instalovat daky driver, ktory si logicky vypytal restart. potvrdil som poziadavku a... opat ostalo ticho. praca skoncila v modrom okne s nadpisom vypinanie, ktore poznate pri vypnuti systemu. nevie niekto preco mi doteraz vsetko islo a zrazu nechce restartovat? ze by bol problem v systeme? nechce sa mi verit ze by sa mi pokazilo atx ci co to ma na starost tuto cinnost prosim pomoc dik moc
nebudem drazdit nezmyslami tak radsej rovno k veci nieco podobne som zazil aj ja staci formatnut a new install XP totiz nebolo dokoncene regularne a chybaju ti adresare alebo tam mozu byt pozostatky linuxu ktore nevedia co robit ked hladaju system
trikrat som nahadzoval nove xp vzdy to bolo ine a vzdy som to formatoval... musim skusit to s tym reinstalom aj ked chipset som preinstaloval ale uvidime
pokial neni problem v instalacii XP nedoporucujem reinstall (opravu XP) ale skus pozriet na stranku vyrobcu tvojho notbooka ci sa s takym problemom niekto nestretol mozno ze je to jednoducha chybicka ktora sa da odstranit rychlo