Takze chcem si kupit Graficku kartu,MSI GeForce NX8600GT T2D256EZ HD PCX a maticnu dosku ASUS M2N VM DH, maticna ma PCi Ex16, ale Graficka karta ma DDR3, maticna ma PCIE slot, ale neviem, ci mi graficku kartu zobere???
sak o to ide, chcel som kupit ATi X1950XT, ale to su Direct9, ale 8600Gt uz podpruje Direct10, takze si zahrajem Crysis, o ovela lepsie detaily, nez na 1950GT
Nemyl si ramku s pamatou na grafickej karte.
Na 99% to pojde. To jedno percento je ze grafika bude zla/ze ju tam zle strcis a odslomis slot /ze maticna bude zla/... to len preto pisem aby si sem potom nechodil a na nas nereval ze ddr3 a ze nejde
Talpy napísal:sak o to ide, chcel som kupit ATi X1950XT, ale to su Direct9, ale 8600Gt uz podpruje Direct10, takze si zahrajem Crysis, o ovela lepsie detaily, nez na 1950GT
Radim ti NEKUPUJ 8600GT - ma sice directX10 ale v skutocnosti ti tam je na dve veci - hra v directX10 ti pojde max na low detailoch - directX10 ma este co robit aby sa dostal do popredia.
jaky je v tom rozdiel??? Ked kupim Ati X1950PRO, vsetko dnes vychadza na Nvidia Geforce, aj ked na Ati Radeon vychadza viac ovladacov, ja v tom nevidim rozdiel?!
Taa 8600 ma slabi vykon este na direkta 10 tak sa to neoplati ak cches si hrat s direktom 10 tak si kup niaku 8800 ale ta je draha a tu dosku co spominas tak mam ju aj ja a maj som v nej aj x1950 a isla lepsie ako ta 8600 ta karta podporuje strasne vela veci ti rozmazavania a pootm as tak nestiha ako bi mala
to je pravda, ze ma iba 128bitovu zbernicu, ale ma vecsiu Rýchlosť grafického cipu a pameti. A mali ste uz dakto 8600??? Takze ked hovoris, ze ide na Maticnej v poho, thak sa priklonim asi k ATi
stale je to o tom istom pomala zbernica: 256MB/128bit
je fuk ze to ma podporu DX10 kedze hra ktora pobezi pod DX10 ti bude sekat, lebo tato karta jedoducho nezvlada DX10 na dostatocnej urovni
radsej DX9 karta, na ktorej ti nepojdu, akoze vychytavky DX10, ale zato vsetky vymozenosti DX9 ti tam pojdu velmi velmi dobre
x1950pro je lepsia ako 8600 gt tu mas aj test http://www.ddworld.cz/graficke-karty/te ... m-123.html a ta podpora dx10 na tej 8600gt je tak akurat na okrasu lebo ta karta je prilis slaba na to aby si hral napr. crysis v dx10 na plne detajly,taka 8800gts je uz nieco ine
Pod DX9 lepšie. Pod DX10 ti 8600vka bude stačiť tak na nízke detaily, takže si vyber - DX9 vysoké detaily alebo DX10 nízke detaily (ale pravdaže, hra ešte nevyšla, takže nemôžeme vynášať konečné súdy... ale zatiaľ pri všetkých hrách to platí)