V hre vidim len svetla
V hre vidim len svetla
Mam problem nainstaloval som si hru 18 WoS Haulin uz som to mal aj mi to slo vsetko v pohode ale teraz som to nainstaloval znova a vidim len svetla a nic ine a este neony cestu nie ani nic ine len svetla a robi to aj bus driver nevem kde je chyba uz som aj win. preinstaloval:)pomozte mi:(
Re: V hre vidim len svetla
mozno mas nieco spatne nainstalovane, skus nove ovladace grafiky alebo sa proste pohrabat s nastavenim, to ze sa ti nezobrazuju textury nie je chyba HW...bubo12342 napísal:Mam problem nainstaloval som si hru 18 WoS Haulin uz som to mal aj mi to slo vsetko v pohode ale teraz som to nainstaloval znova a vidim len svetla a nic ine a este neony cestu nie ani nic ine len svetla a robi to aj bus driver nevem kde je chyba uz som aj win. preinstaloval:)pomozte mi:(
ano a skusim te ovladace okay??Sheep napísal:mozno mas nieco spatne nainstalovane, skus nove ovladace grafiky alebo sa proste pohrabat s nastavenim, to ze sa ti nezobrazuju textury nie je chyba HW...
K+
skus updatnut a ak to ani v tedy nepojde tak pogoogli na nete daco urcite o tom bude...bubo12342 napísal:ano a skusim te ovladace okay??
K+
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
To, co pises, mi pripomina moj problem, ked som mal Radeon 9600 a ked som v hre NFS:Underground 2, ci co to bolo, zapol v menu Anti-Aliasing. Len cierna obrazovka, a svietili iba svetla a neony. Po vypnuti to bolo zase ok. Ale kedze tebe to predtym islo, tak to asi tym nebude... No ale tak sa s tymi efektami skus pohrat, mozno to nejako pomoze.