bezdrotovy router
bezdrotovy router
budem mat ten bezdrotovy router z ponuky t-comu , bude v domacnosti a chcem sa spytat ako to zabezpecit aby sa mi napr.sused nepripojil na to ked to budem zdielat cez WLAN...dufam ze viete co myslim 
-
vladino001
Light Professional
Re: bezdrotovy router
Ja osobne som do allow listu napisal Mac booka potom som preistotu dal aj WEP. Ked sa stým pohráš tak to tam sa da pekne nastaviť.mailer napísal:budem mat ten bezdrotovy router z ponuky t-comu , bude v domacnosti a chcem sa spytat ako to zabezpecit aby sa mi napr.sused nepripojil na to ked to budem zdielat cez WLAN...dufam ze viete co myslim
-
supermario
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: bezdrotovy router
vieš mailer, ak to chceš rozbehať odporúčam ti stiahni si k tomu dokumentáciu (je to príručka asi 150 strán). tam nájdeš všetko potrebné. určite by som nenechal nezabezpečenú sieť. ak chceš mať istotu, začni študovať ako sa taká sieť wifi robí. na hojko nájdeš dosť veľa odkazov a linkov na nejaké recenzie.mailer napísal:budem mat ten bezdrotovy router z ponuky t-comu , bude v domacnosti a chcem sa spytat ako to zabezpecit aby sa mi napr.sused nepripojil na to ked to budem zdielat cez WLAN...dufam ze viete co myslim