Uprimna sustrast
Sokujuca sprava... Colin McRae tragicky zomrel
Akurat Burnsa som chcel spomenut. Colina som uznaval ako jazdca, aj ked som mu uplne nefandil, no v rally mam rad vsetkych, okruhovi jazdci sa mozu pred nimi skryt. Na rally nestaci len jazdecke umenie, ale treba sa zbavit aj strachu...Drago napísal:Ja to nechapem. Richard Burns zomrel na rakovinu, teraz Colin McRae mrtvy. Je to tak ako to povedal kinjeril, hnali sa 200 km/h rychlostou po vsetkych povrchoch a zomreli uplne zbytocne . Po kom teraz budu pomenovane rally zavody
Je to velka skoda.
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: re
goťo, ale vo vrtulniku mas menej rizikovych faktorov ako v aute a este k tomu na urovni rallye jazdca, ked udrbes do stromu, divaka, kravy, plota hocicoho, staci odlisny tlak v jednej pneu, defekt, zaseknuty brzdovy strmeň .. a ako bolo napisane vrtulnik musis ovladat perfektne, kdezto na zavody sa mozes prihlasit aj ked mas iba vodicak ( samozrejmä ze nie na WRC, nedostanes angazman, ale berme to vseobecne - vo vzduchu je najmensia sanca ) ... ale je ho skoda po Carlsosovi to bol moj druhy najoblubenejsi jazdecGothaR napísal:No napada mi, ze prave to je pravdepodobnejsie ako smrt v aute, pretoze auto ovlada dokonale.
-
Kibo
Hardcore addict
stal sa legendou zaziva, Pan Jazdec. skoda ho, on a Burns boli moji dvaja naj jazdci
fandil som mu nadalej, aj ked odisiel zo subaru. automobilova verejnost stratila velku osobnost, bude chybat, po skonceni kariery, by jeho znalosti boli platne este mnohym vyvojarom, inzinierom a hlavne mladym zacinajucim pilotom...
cest jeho pamiatke nech odpociva v pokoji
cest jeho pamiatke nech odpociva v pokoji
Re: re
No hej to mas pravdu, ale rally auto je aj dost bezpecne, vrtulnik je naopak dost blbe zariadenie na lietanie. Vypadne ti motor, mozes akurat trochu vyruzit k zemi, ale tak ci tak to roztrieskas. Staci, ze jemu blbo fukol vietor a bez skusenosti to nemusel dobre zvladnut. Ale pockajme si na vysledok vysetrovania, ja som to len tak tresol, nemam cas a chut to velmi obhajovat.nordkapp_pb napísal:goťo, ale vo vrtulniku mas menej rizikovych faktorov ako v aute a este k tomu na urovni rallye jazdca, ked udrbes do stromu, divaka, kravy, plota hocicoho, staci odlisny tlak v jednej pneu, defekt, zaseknuty brzdovy strmeň .. a ako bolo napisane vrtulnik musis ovladat perfektne, kdezto na zavody sa mozes prihlasit aj ked mas iba vodicak ( samozrejmä ze nie na WRC, nedostanes angazman, ale berme to vseobecne - vo vzduchu je najmensia sanca ) ... ale je ho skoda po Carlsosovi to bol moj druhy najoblubenejsi jazdec..
No divil by si sa, aki ludia dostanu pilotny preukaz. S niektorymi by som do lietadla nesadolSteju napísal:každý kto môže pilotovať vrtuľník ho tiež ovláda prinajmenšom profesionálne.