w810 hra krajsie ako k610..aj ked 610 hra silnejsie.. ak tam je rovnaky repracik dalo by sa to prehodenim 2 suborov z FW 610 do 810 .. ja som prehadzoval z 810 do 750ky a rozdiel bol znacny teraz mi to tak uz nepride zvykol som si
Point napísal:w810 hra krajsie ako k610..aj ked 610 hra silnejsie.. ak tam je rovnaky repracik dalo by sa to prehodenim 2 suborov z FW 610 do 810 .. ja som prehadzoval z 810 do 750ky a rozdiel bol znacny teraz mi to tak uz nepride zvykol som si
prepacte ale musim si rypnut: to mate za to ze pouzivate debilne mobily ako mp3 prehravace...ved to je totalna blbost, keby som to mal robit ja tak radsej hudbu ani nepocuvam, lebo to je jednoducho hrozne...a tie prilozene "sluchadla" hraju tiez "vyborne"...este raz sorry za OT
Pedro109 napísal:prepacte ale musim si rypnut: to mate za to ze pouzivate debilne mobily ako mp3 prehravace...ved to je totalna blbost, keby som to mal robit ja tak radsej hudbu ani nepocuvam, lebo to je jednoducho hrozne...a tie prilozene "sluchadla" hraju tiez "vyborne"...este raz sorry za OT
k610i + redukcia + koss spark plug tak mam tu istu kvalitu ako MP# player Creative ZEN V ... a niekomu staci aj taka kvalita... zase nemozes vsade zo sebou nosit woofer...
Pedro109 napísal:prepacte ale musim si rypnut: to mate za to ze pouzivate debilne mobily ako mp3 prehravace...ved to je totalna blbost, keby som to mal robit ja tak radsej hudbu ani nepocuvam, lebo to je jednoducho hrozne...a tie prilozene "sluchadla" hraju tiez "vyborne"...este raz sorry za OT
naco ich pouzivame ako mp3prehravace ?? nj... a naco aj fotaky , ze ?? ani far.display neni treba....co takto kupit 3310 ???
Ludia mam k550i@w610i a chcem prist nato ako vo Far Manageri nahram accoustic z w880i a cam z k550i. Mam zlozky ifs, QUEUE, system, tpa a usb. Vie niekto ?