NOD32 je naj antivir podla Vas? Mna vobec nepresvedcil.

Informácie o software, ankety...
Marekkkkk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

NOD32 je naj antivir podla Vas? Mna vobec nepresvedcil.

Príspevok od používateľa Marekkkkk »

ahojte, je tu tolko tem ohladom antivirov, ze som nevedel kde tento prispevok dat, preto vytvaram novy, celkom zaujimavy. Ked som si isiel vyberat antivirak, tak som dal na radu inych na fore. Jednoznacne NOD32 viedol, tak som si ho dal, sak parada najlepsi ne? No ale som ho po case isiel cracknut. Nainstaloval som fix na neho a hla, po restarte ani firewall nenaskocil, ani antivirak, ani ostatne programy. Pozriem do Startu a je tam len policko na odhlasenie. chcem vyvolat spravcu uloh, no nemozem, lebo zevraj spravca zakazal a pokial viem tak ja som spravca a ja som nic nezakazoval.doslo mi ze nieco nechce byt odhalene a tiez to nechce, aby som vypol pc. potom mi tu stale vybehoval Explorer, zevraj detekoval virus, no super. Od zaciatkusom myslel, ze nejaku blbost som urobil, tak som to nechal tak. Isiel reinstal winu, dam NOD32 a zase to iste...(RAMky som vytiahol, aj ked to nerad robim, lebo mam laptop) a to mam origos windows pro. neviem ci to moze byt tym ze mam verejnu, teda dsl router je napojeny na verejnu ip a ten router je s firewallom. Ked sa mi to stalo, tak som dal Avast. Spustil som ho a ani sa nespustil, lebo nasiel v operacne pameti virus, tak restartol win a skontroloval disk pred loadingom winu. no tolko virusov som este nemal!!!!!!!!! Nechapem, ako moze byt NOD32 podla Vas ten naj, lebo pre mna je najhorsi. Antivir nemoze byt taky nestabilny. Mozno ma skritizujete, ale ja fakt som sa snazil prist NODu na chut, ale len som sa povracal vzdy, asi tak. Mate niekto pripojenie od T-Comu 4G Turbo s verejnou dynamickou IP, predpokladam, ze hej. Ake pouzivate Vy zabezpecenie?????? Uvazujem nad Avirou. Nevravim, ze NOD je zly, ale mne sa proste nezda, aj ked viacerim z Vas vyhovuje. End
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:D zamysli sa nad sebou... ten NOD nebol original.. daval si FIX a ten fix mohol byt zavireny... a dalej... ked nemas antivir tak ti nemoze len tak z niekade nabehnut tolko virusov.. kktina... v node chyba neni...

kup si original
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

mal som asi rok nod (origosh) a nebol problem, teraz mam avast a tiez neni problem... ani jednym ani druhym som nenasiel vir, a to mam win firewall, proste nechodim na stranky/nestahujem neoverene veci.
btw: si nespokojny preto ze ked si ho crackol tak ti vsetko zblblo? asi v node nebude chyba :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ale som ho po case isiel cracknut. Nainstaloval som fix
Co sa potom kur*a cudujes? Bohvie skade bo ten fix, prave ten bol asi virusom. Ja mam NOD32 uz par rokov, vzdy ho preinstalujem po 30tich dnoch a mam od virusov uplny pokoj. Takze kym nepouzivas legalnu verziu, ale nejake pochybne cracky tak si hubu neotvaraj.
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Ja som sa včera vratil s5 na NOD a zase ma ohuril lebo našiel 109 virov a teraz je naštastie bez 8) a predtým som použival 2 rôzne a nič.
// Cesar :škoda že všetky moje víruse sa nachádzali práveže v System Volume ... (nemaš nahodou problem v nastavovani NODu??)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Nod vôbec nie je najlepší. Raz niečo prejde náhodou, mne sa to už s Nod stalo a vtedy už to je nula, nevie to odstrániť. Spyware už vôbec nenájde, aj keď na oficiálnej stránky tvrdia, že aj na to je veľmi dobrý.

Je veľa súborov, priečinkov, ktoré ani nevie scanovať, kde zvyknú byť vírusy, takže je nanič. (napr. System Volume Information v ntfs).

Ale keďže 11 z 10 zubárov odporúča Nod musí byť najlepší. :lol: :lol: :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

NOD32 používam vyše 2roky.. A moje skúsenosti? .. žiadny vírus v pc.. reinštalácia winu len keď je potreba.. :) A dokonca nepoužívam originálny NOD ale ako bol vyššie spomenutý NOD Fix-om cracknutý.. Takže si chlope musel stiahnuť Nod Fix s vírusom. V ničom inom problém nevidím..Nie nadarmo je NOD32 uznávaný aj v zahraničí a denne vyjde minimálne jeden update :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:NOD32 používam vyše 2roky.. A moje skúsenosti? .. žiadny vírus v pc.. reinštalácia winu len keď je potreba.. :) A dokonca nepoužívam originálny NOD ale ako bol vyššie spomenutý NOD Fix-om cracknutý.. Takže si chlope musel stiahnuť Nod Fix s vírusom. V ničom inom problém nevidím..Nie nadarmo je NOD32 uznávaný aj v zahraničí a denne vyjde minimálne jeden update :)
jj.. moje slova... ale newiem ci je to nodom.. pretoze on sa ani nezapne raz.. ani nenahlasi ze virus... :?
netusim ci pracuje v nejakom silent mode alebo co... ale v podstate je mi to jedno...
cislo5
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cislo5 »

NOD je pre mnohych vyhodny okrem toho ze odchyti 90% testovanych virusov ktore su zname podotykam ostatne antivirusove systemy su na tom o trochu horsie blizia sa k 60% je nod ucelovy aj ty ze vobec clvek nezbada ze spomaluje system alebo ho nejako zatazuje proste kona si svoju robotu a je ticho
ked niekto nadava na NOD tak by sa mal zamysliet aj nad tym ze to nie je jedine riesenie a nech si hlada ineho antviraka a nie takeho co je uznavany uz nejaky ten rocik apropo skuste si ESET smart nie zla volba
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

cislo5 napísal:NOD je pre mnohych vyhodny okrem toho ze odchyti 90% testovanych virusov ktore su zname podotykam ostatne antivirusove systemy su na tom o trochu horsie blizia sa k 60% je nod ucelovy aj ty ze vobec clvek nezbada ze spomaluje system alebo ho nejako zatazuje proste kona si svoju robotu a je ticho
ked niekto nadava na NOD tak by sa mal zamysliet aj nad tym ze to nie je jedine riesenie a nech si hlada ineho antviraka a nie takeho co je uznavany uz nejaky ten rocik apropo skuste si ESET smart nie zla volba
tych 60% dosahuje mozno tak antivir urobeny v pascale :D. V dnesnej dobe priepastne rozdiely v ucinnosti antivirov nie su.

http://www.dsl.sk/article.php?article=4504&title=
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: NOD32 je naj antivir podla Vas? Mna vobec nepresvedcil.

Príspevok od používateľa yoplin »

Marekkkkk napísal:...Pozriem do Startu a je tam len policko na odhlasenie. chcem vyvolat spravcu uloh, no nemozem, lebo zevraj spravca zakazal...
toto iste robi aj mne v poslednej dobe a ani nemam nod a ani som nemal. vie mi to niekto objasnit?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Soviet napísal:si chlope musel stiahnuť Nod Fix s vírusom.
no mi o tom vyprávajte.. mi vypršala licencia čo som (psst nikomu nevravte kradnutú) tak že si cracknen ni? stiahol som fix.. a bu*erant mi tak dodrbal pc že som musel reinstal.. ale ešte pred tým som ten fix našiel v pohode. . takže som reinstal xp a dal tam noda s novým fixom a zase je všetko ok
takže chyba bude kámo v tom
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:no mi o tom vyprávajte.. mi vypršala licencia čo som (psst nikomu nevravte kradnutú) tak že si cracknen ni? stiahol som fix.. a bu*erant mi tak dodrbal pc že som musel reinstal.. ale ešte pred tým som ten fix našiel v pohode. . takže som reinstal xp a dal tam noda s novým fixom a zase je všetko ok
takže chyba bude kámo v tom
sak a ako inak :D
takze topic sa moze LOCKNUT
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Šu-Do napísal:takze topic sa moze LOCKNUT
e-e este nie. ja a marekkkkk mame nezodpovedanu otazku. ide o start, kde je len tlacitko na odhlasenie a este k tomu spravcovi uloh. marekkkkk mozno ma chybu v tom fixe, ale ja nod nemam, tak preco?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

yoplin napísal:e-e este nie. ja a marekkkkk mame nezodpovedanu otazku. ide o start, kde je len tlacitko na odhlasenie a este k tomu spravcovi uloh. marekkkkk mozno ma chybu v tom fixe, ale ja nod nemam, tak preco?
chytil si nejakeho zakerneho hajzla... preskenuj pocitac...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Moj stryko ma vo firme na compoch NOD a dal mi meno a heslo. Pouzivam ho uz asi 3 roky a nemozem sa stazovat. Nic nie je dokonale a tie mrchy si cestu najdu a vzdy su nove... ale aj tak som s nim spokokny a kym nebudem nuteny tak ho ani nezmenim...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Od mojho kamosa som sa dopocul ze ak mate "neoriginal" NOD 32 tak nestahuje UPDATY iba sa tak tvari!!!
Gothar
Moderátor
Moderátor

ClicK napísal:Od mojho kamosa som sa dopocul ze ak mate "neoriginal" NOD 32 tak nestahuje UPDATY iba sa tak tvari!!!
Ak mas 30 dnovu verziu, tak stahuje. Po cracknuti uz nic nie je zarucene a od Esetu sa ocakava, ze proti tomu bojuje :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mam cracknutý ale uvažujem že zakúpim origoš
Gothar
Moderátor
Moderátor

triple napísal:mam cracknutý ale uvažujem že zakúpim origoš
Ja som tiez uvazoval, ale odradilo ma, ze sa to plati rocne a nie jednorazovo. Samozrejme to chapem a zatial pockam, kym budem pravidelne zarabat a potom si ho kupim :)
Napísať odpoveď