seka mi DVD
seka mi DVD
Caute, prosím pomoc, seka mi dvd, a nechapem preco graf. je nainstalovana vsetko, nerozumiem, ked pustim Divix tak pohodicke ale ked dam dvd do cdromky seka. a neni to dvdckom lebo su to orginalne dvdcka, a som skusal 5 kusov
-
Ing. Gandalf
Expert
Mam trocha podobny problem a nechcem kvoli tomu zakladat novu temu. Napalil som si na DVD serial s koncovkou .avi a na PC ide v pohode, ale ked ho dam do DVD prehrava po 5 minutach zacne sekat. Potom musim stopnut a nanovo pustit a prestane, bohuzial len na chvilu. DVD prehravac je Philips DVD-R 3320V. Zaujimave je ze prve dve epizody mi sli dobre. Potom tretia epizoda sekala tak som ju preskocil a dalsie eipzody boli v pohode, ale az teraz na cca 17. epizode zas seka. Moj nazor je, ze som mozno napaloval rychlo. No niesom si isty tak sa pytam vas.
-
Ing. Gandalf
Expert
Ak by si chcel DVD s menu, tak v dostatočnej kvalite by ti tam vošli 2-3 časti.
http://www.hojko.com/post531493.html#531493
http://www.hojko.com/post531493.html#531493
-
Ing. Gandalf
Expert
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pozri si cez program G-Spot ci tie tvoje avicka co mas napalene na dvdcku neobsahuju packet bistream alebo Q-Pel ci GMC kodovanie. Ak tam mas packet bitstream je na to sikovny softik, ktory ho za par sekund odstrani. Ja som si tak upravil nejake avicka a potom mi uz isli prehrat v pohode bez sekania. Ak tam budes mat Q-pel alebo GMC tak jedine znova prekodovat cely film najlepsie na original divX. Ale v tomto pripade to ja konvertujem radsej priamo na dvd format.
-
inkognitto
Star
-
Ing. Gandalf
Expert
Kedze sa do toho nerozumiem radsej hodim screen G-Spotu. Je to ta cast ktora seka.mspeedo napísal:Pozri si cez program G-Spot ci tie tvoje avicka co mas napalene na dvdcku neobsahuju packet bistream alebo Q-Pel ci GMC kodovanie. Ak tam mas packet bitstream je na to sikovny softik, ktory ho za par sekund odstrani. Ja som si tak upravil nejake avicka a potom mi uz isli prehrat v pohode bez sekania. Ak tam budes mat Q-pel alebo GMC tak jedine znova prekodovat cely film najlepsie na original divX. Ale v tomto pripade to ja konvertujem radsej priamo na dvd format.
-
inkognitto
Star
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No podla toho screenu, i ked je to nejaka stara verzia gspotu nerozumiem tomu uplne (ked mozes hod sem screen z verzie 2.7 alebo novsej), ale pise ze ten film je divX3, co by malo slapat ako hodinky. To co som pisal ja sa tyka len xvid kodekov. Cize u teba bude problem niekde inde sry.Ing. Gandalf napísal:Kedze sa do toho nerozumiem radsej hodim screen G-Spotu. Je to ta cast ktora seka.
-
Bob M@rleY
Novice