GothaR napísal:Alebo nasiel SIMku s velkym kreditom
Tak to je super....clovek sa chce nieco opytat a uz je uchyl, gay, podvodnik, zlodej.........skratka ked mi napr: konci kredit za par dni tak nenecham prepadnut ne ?
ledenaster napísal:Tak to je super....clovek sa chce nieco opytat a uz je uchyl, gay, podvodnik, zlodej.........skratka ked mi napr: konci kredit za par dni tak nenecham prepadnut ne ?
no ked chces tak posli esemesku s textom pipay czt 37223 na cislo 6671 .predlzis mi ucet na jednej stranke . nepohnevam sa a mne urobis radost . cena sms 50sk s dph
srry za ot : on hlada nieco normalne naco by minul kredit a vy mu sem pisete aby vam predlzil accounty a newem co este haluz citat
a k teme : to nemozes s niekym pokecat , posmskovat atd ?
ledenaster napísal:Tak to je super....clovek sa chce nieco opytat a uz je uchyl, gay, podvodnik, zlodej.........skratka ked mi napr: konci kredit za par dni tak nenecham prepadnut ne ?
mozes si kupit kredit cez bankomat (par korun) a predlzi sa ti zivotnost simky a kredit ti neprepadne
Kto to povedal ??? ze si uchyl , gay , podvodnik ???? Ja som za tym dal asi som to nemyslel vazne ze si podvodnik nie ?
lol ale z kade vzal to ze je gay:D:D
ak nemas kde venovat kredit,mozes poslat mne,to je jedna velmi dobra alternativa alebo mozes poslat niekde chudobnym detom smsku v hodnote 80 sk a oni z toho dostanu mozno takych 5 halierov