help!!!! playstation2
help!!!! playstation2
namiesto toho aby sa mi spustila klasicke menu sa mi ukaze menu s dvoma moznostami a to: browser a system configuration.
a z tohoto menu sa neviem nikam dostat, teda spustit hru ani film, proste nic. Neviete co sa stalo?
mam slimku s napalovacim cipom
===============================================
to "menu" kde sa nachadza system configuration a browser sa zobrazi ci je tam CD alebo nieje... skusal som resetovat, vymienat ovladac, memory kartu, vypnut, atd. ale zatial nic nepomohlo.
a z tohoto menu sa neviem nikam dostat, teda spustit hru ani film, proste nic. Neviete co sa stalo?
to "menu" kde sa nachadza system configuration a browser sa zobrazi ci je tam CD alebo nieje... skusal som resetovat, vymienat ovladac, memory kartu, vypnut, atd. ale zatial nic nepomohlo.
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: help!!!! playstation2
a takto, ten cip si tam dal teraz alebo bol tam uz predtym ? myslim tak ci ti to vobec slapalo s tym cipomdsedlak napísal:namiesto toho aby sa mi spustila klasicke menu sa mi ukaze menu s dvoma moznostami a to: browser a system configuration.