Chut alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Lukáš Kumančík napísal:najlepsie je nepit alkohol , ale ked ces pit tak nemiesaj alkohol , najedz sa pred pitim , a nepi sracky ako pisal niekto pred mnou to je pre mna napriklad vodka lebo z tej som bol uz tolko na...... ze mi staci a uz nedam do seba ani glga a vzdy s mierou
Tak ja osobne tiez vodku neoblubujem, ale su aj dobre.
Pocnuc ochutenymi pushkinmi (timewarp rulezz) az po mandarinkovy absolut. Staci sa orientovat.

//Te-wei ROOOOOOOOOFL :lol: :lol:
Poznam take raz poobede som doma zahlasil "idem na chvilu ku XXXX, za hodinku som spat". Domov som sa vratil na druhy den poobede aj to po mna museli prist autom, lebo mi nebolo bohvieako. Niekedy sa to proste vymkne z pod kontroly :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja som sa včera zrubal z domoviny, spal som vonku na obrubniku a pak som išiel dotyčkovaný domov a pritom pôvodný plán bol dať si u mňa doma do nalady s dvoma babami a pak sa s nimi vyspať. čo už možno příšte.

a dnes mi je na milu jarmilu a ešte čítam temu o chlaste. Des...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Te-wei stane sa... inak už sme všetci OFF TOPPIC, ale nevadí, pôvodný význam tejto témy sa stratil a problém už je vyriešený, ono to prosto prejde samo a hotovo, nič s tým nenarobíš.
Gothar, absinth sa ani nemá brzdiť v pravom slova zmysle.:) iba ak slabší chľast pokladáš za brzdu... Absinth sa má piť riedený s dobrou vodkou, alebo neriedený z širokého pohára, s rozmiešaným rozpusteným cukrom (kocka cukru namočeného do absinthu, pohožiť na špeciálnu lyžičku (postačí aj bežná kávová), nechať pohorieť, sfúknuť, hodiť do pohára a zamiešať), zapíjať likérom, orieškovým alebo čokoládovým (osobne-najlepší je orieškový). a ešte niečo, nepiť červený, čierny a neviem aký absinth, to už nemá nič do seba. je to iba čistý alkohol trocha zriedený vodou a zafarbený potravinovým farbivom. Jedine originál, zelený, to je to pravé...

//erxtrocit: presne niečo takéto som si myslel ja keď som do tejto témy prispieval o stranu dozadu... 8) diskusia sa nám prosto vyvýja no...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kľudne pokračujte v diskusii. Aj keď ste trochu off topic, stále to súvisí s alkoholom, takže no problem.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Sepiroth napísal: nepiť červený, čierny a neviem aký absinth, to už nemá nič do seba. je to iba čistý alkohol trocha zriedený vodou a zafarbený potravinovým farbivom. Jedine originál, zelený, to je to pravé...

/
za toto dakujem kamos mi furt tlaci do hlavy ze kupme taky a taky teraz mam dokaz ze zeleny je BEST... ( moj oblubenec na velkych akciach... ) inak dik za typy !! som sa vela dozvedel ... takze v piatok skusim nieco nove .... neostanem pri klasike ( pivo , rum , kofola + hlupa spis. hruska ( ta len 1-2 bo musim :( )

btw : nedalo mi podakovat ! kedze ani tu nieje tlacitko DAKUJEM ( mozno by sa zislo )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sepiroth napísal:...
To viem, ale tak ho pijeme iba v krcme. Normalne na internate vacsinou cisty. Mali sme tusim iba zeleny vzdy, ale raz bol aj hnedy so semiackami tujonu. Vraj halucinogenne, ale nezdalo sa...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Te-wei napísal:Ja som sa včera zrubal z domoviny, spal som vonku na obrubniku a pak som išiel dotyčkovaný domov a pritom pôvodný plán bol dať si u mňa doma do nalady s dvoma babami a pak sa s nimi vyspať. čo už možno příšte.

a dnes mi je na milu jarmilu a ešte čítam temu o chlaste. Des...
Čo narobíš , ja som naje*** už druhý deň ...
Prvý ma našla dokonca moja matka spať za volantom , dnes som ešte síce pod vplyvom , bojím sa vytriezvenia : P
Borovička rulezz
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

pokial si spal len za volantom, tak to je v pohode. tam si aspon nikomu nezavadzal. tiez sa nam to raz zvrhlo, tak som si utekal este domov po peniaze. vyzul som sa pred dverami, kluce vo dverach zvonku. zobral som peniaze, obuvam sa... a este idem na wc. tak som sa znovu vyzul, kluce nechal vo dverach. pridem na wc, vtedy to nejak na mna prislo. prespal som tam asi 4 hodiny, par krat mi mama buchala, ze co tam stale robim. no co nezadarilo sa :oops: tak som potom prespany vyliezol z wcka, zobral spredo dveri boty, kluce zo zamku a sup ho do postele. nadherny vecer :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

GothaR napísal:To viem, ale tak ho pijeme iba v krcme. Normalne na internate vacsinou cisty. Mali sme tusim iba zeleny vzdy, ale raz bol aj hnedy so semiackami tujonu. Vraj halucinogenne, ale nezdalo sa...
kolko je vlastne druhov absinthu a kery je najsilnejsi? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

violator napísal:kolko je vlastne druhov absinthu a kery je najsilnejsi? :)
Další hojně zastoupenou složkou je alkohol, který se pohybuje v závislosti na požadované síle od přibližně 45 % po 89,9 %, ale neexistuje žádný historický pramen, který by dokazoval, že byl někdy připraven absint silnější než 74 %.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Absinth
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

p4ra napísal:Další hojně zastoupenou složkou je alkohol, který se pohybuje v závislosti na požadované síle od přibližně 45 % po 89,9 %, ale neexistuje žádný historický pramen, který by dokazoval, že byl někdy připraven absint silnější než 74 %.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Absinth
http://www.easyabsinth.com/absinth-tune ... -p-41.html :!: :?
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

a kde ti mam povedat ze si trulo ked mi zablokovali karmu ?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

vravim, tie farebne "absinthy" ani neskusajte! A ze halucinogenne-no, klasický absinth, v tom sa ti močia kadejaké zaujimave rastzlinky a korienky (tajná receptura :P ) a výsledok je asi taký, že absinth je neobyčajný najmä tým, že okrem alkoholu obsahuje ešte dáku látku...ježis, ža toho Boha si nespomeniem na meno...no je to vlastne dáka unikátna droga, v miere v akej je v absinthe viac-menej neškodná (samozrejme je to relatívne, už len ten chĺast je predsa jed...), vo väčších množstvách má priam halucinogénne účinky, a je to silné afrodiziakum (ked chcete popíjať so svojou miliou, pomaly sŕkať dobre pripravbený lahodný absinth s cukrom je veĺmi dobré riešenie...). Kedysi bolo tej látky až 100mg/l, po obmedzeniach krajinami a EU je v legalnych myslim už iba 25 mg/l....
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no chalani dal som na vas !!
hrali sme futbal a povedal som si ze ked dam dable HATRICK tak si dam absint ( tak sa aj stalo dal som 6 golov :) ) sli sme do krcmi kde chodime absint nemali :( tak som povedal nech mi naleje nieco za 60sk
-dala mi metaxu vypil som ju na tri razy ( ako ste radili - vychutnaval som ju ) potom kamosi mi zobrali chivas ( neviem presne ako sa to pise ) mal som dva pohariky tiez som vychutnaval ( bez brzdy a inych somarin.. ) takze celkom usmevik :D mam domov som siel na pikape ( boli to dve ulice takze sa to dalo zvladnut )

a na zaver len tolko ze : asi to zacnem preferovat troska drahsi a lepsi alkohol co viac zaslape ako moj rumik :(
( ved kese na to su tak preco nezmenit moj jedalnicek ( alebo pijanicek :) )
majte sa idem spat .. drieme sa mi po tazkom futbale :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Sepiroth napísal:...okrem alkoholu obsahuje ešte dáku látku...ježis, ža toho Boha si nespomeniem na meno...no je to vlastne dáka unikátna droga, v miere v akej je v absinthe viac-menej neškodná (samozrejme je to relatívne, už len ten chĺast je predsa jed...)...
Nebude to náhodou laudánum???
http://en.wikipedia.org/wiki/Laudanum
Novú formu užívania ópia nepriamo ponúkol konzumentom nemecký lekár, prírodovedec a filozof Paracelsus (1493 – 1541). Pri svojich experimentoch sa mu podarilo rozpustiť základnú surovinu v alkohole, vďaka čomu vznikol prvý polosyntetický preparát pod názvom „laudanum“. Niektorí ľudia dokázali vypiť neuveriteľné dávky takto pripravenej drogy.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

nene, nasiel som jeden zdroj zo stranky sexus.cz :D
Absinth

Říkáte si: Co to dává ten pisálek zvlášť, vždyť je to chlast jako každý jiný! Bohudík to není pravda. Proč bohudík, to dále vysvětlím. Absinth je hořký likér vyrobený z pelyňku s průměrným obsahem alkoholu okolo 70%. Dále se v něm ale nachází určité množství (do 10 mg) další drogy – tujonu. Jedná se o velice nebezpečnou látku, jež ve větším množství způsobuje některé psychické choroby, jako třeba schizofrenii, chronickou depresi apod. Naštěstí nám EU zakázala strkat do pití výraznější množství tujonu… spíš se desetkrát otrávíme alkoholem, než abychom propadli některé takové nemoci.

Od nudné teorie k zelenému stromu praxe… Bod jedna, zahoďte někam klasické zapalování (styl Pelíšky: „maršal Malinovkij“), ne, takhle ta proslulá hořkost každého jen znechutí. Lepší bude velkého panáka absinthu nalít do dvoudeckové sklínky, dolít vodou a rozpustit v nápoji kostku dvě cukru. Výsledný mix pak na jazyku příjemně připomíná hašlerky. Máte? Tak teď zbývá jen popíjet pomalu s objektem vašeho zájmu. Dolévejte podle chuti, u absinthu nejde být pozadu, nejde se opít špatně. Malé množství tujonu probouzí představivost a alkohol zas nastartuje to vášnivé zvíře, které se skrývá v každém z nás. Člověk si najednou přeje realizovat své tujonem podpořené sny a zbaví se všech zábran, následující milování je pak směsí upřímné romantiky s hyperaktivní sexuchtivostí. Přečtěte si Rimbauda, Baudelaira, Verlaina a čerpejte inspiraci…
z článku "omamné nápoje"

Kód: Vybrať všetko

http://www.sexus.cz/clanek/1297-omamne-napoje-v-praxi.html
raplik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa raplik »

moja rada znie...pi rychlo.....mam to z vlastnej skusenosti....a este aj kvalitne...lacna vodka alebo borovicka nieje bohvieco rasej priplatim 30-50Sk ale stoji to za to
Gothar
Moderátor
Moderátor

raplik napísal:moja rada znie...pi rychlo.....mam to z vlastnej skusenosti....a este aj kvalitne...lacna vodka alebo borovicka nieje bohvieco rasej priplatim 30-50Sk ale stoji to za to
Rychlo? To je najhorsie co moze byt, pretoze jeden poharik este nestihne zaucinkovat a uz davas dalsi, takze vysledkom moze byt riadna opica :) Ja som aspon za polhodinove rozostupy, samozrejme ked uz viem kolko znesiem, tak na zaciatok sa za prvu polhodinu mozu dat aj 3, ale potom ked sa zacina miesat, tak treba opatrne.
//jedine ak si tym rychlo myslel "na ex", tak to som za. Ale ked je dobry chlast, tak sa moze vychutnavat, ostatne treba cim skor dostat do seba a hned zabrzdit :)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

GothaR napísal:Presne tak, ked pijem Becherovku tak mozem dat aj pol litra a nie je mi zle, aj ked som uz nadrbany ako svina :)
Ale z takej lacnej vodky ma napina uz len ked ju citim, vsetko je to o kvalite, staci si priplatit a pijes v pohodicke cely vecer.
u mna je to presny opak lacna vodka nerobi problem z becherovkovej vone uz idem grcat.. :D Aspon usetrim
Gothar
Moderátor
Moderátor

zvonenie33 napísal:u mna je to presny opak lacna vodka nerobi problem z becherovkovej vone uz idem grcat.. :D Aspon usetrim
Tak to mas velky dar :) Ale ja som za mladi tiez daval domacu vodku zo zemiakoveho liehu teplu a bez brzdy. Potom som sa z nej vsak akosi zgrcal a odvtedy musim vodku dost kvalitne brzdit. Je to vsetko o zvyku, raz aj na teba dojde :)
Napísať odpoveď