Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
piskota224
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fizzy neboj, to chce trochu trpezlivosti ...
Konecne som nasiel jeden song na nete
Bol som sa bombovo najest v jednej restike
Jeden sedlacek na starej oktavi sa Potreboval predbiehat ... skoro som sa z buze**** Pobil ... Este ze som bol v Saku a otcovej Alfe 159 asi nevedel co som zac tak moc neskakal
Idem asi 100km/h v aute a na krajnici sedel taky pekny zajacik ... Povedal som si jeeej jaky zlaty a jak som to dopovedal tak sa mi hodil pod kolesa a zlomil mi prednu spodnu listu ... Zasran
//i-cube: To ja len tak docasne...uz koncim
Konecne som nasiel jeden song na nete
Bol som sa bombovo najest v jednej restike
Jeden sedlacek na starej oktavi sa Potreboval predbiehat ... skoro som sa z buze**** Pobil ... Este ze som bol v Saku a otcovej Alfe 159 asi nevedel co som zac tak moc neskakal
Idem asi 100km/h v aute a na krajnici sedel taky pekny zajacik ... Povedal som si jeeej jaky zlaty a jak som to dopovedal tak sa mi hodil pod kolesa a zlomil mi prednu spodnu listu ... Zasran//i-cube: To ja len tak docasne...uz koncim
Hovniak.. mne by mal zajtra skončiť.. 
+ zajtra skončí shape
+ dnes po vyše týždni odkladania bol v práci konečne rozbor u GR.. prebehlo všetko v poriadku, nikto neprišiel o prémie, hoci sme u neho sedeli 2,5hod.. konečne sa túto noc vyspím bez stresov
- toľko vecí mi treba porobiť a nič sa mi nechce, najradšej by som zaľahol a spal..
+ zajtra skončí shape
+ dnes po vyše týždni odkladania bol v práci konečne rozbor u GR.. prebehlo všetko v poriadku, nikto neprišiel o prémie, hoci sme u neho sedeli 2,5hod.. konečne sa túto noc vyspím bez stresov
- toľko vecí mi treba porobiť a nič sa mi nechce, najradšej by som zaľahol a spal..