Outlook expres - reinstal winu!
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Outlook expres - reinstal winu!
POtreboval by som poradit chcem preinstalovat windows a na c-ku ma oco outlook expres a chce aby mu vsetky maily aj adresy ostali ulozene...co mam spravit prekopyrovat celu zlozku na disk d?alebo sa to uklada niekde na server?
diki za kazdu radu!
diki za kazdu radu!
najdes si adresar Outlook Express, pod ktorym budu .dbx subory, to si zazalohujes. Skontroluj si, ci je ten adresar pod Documents and Settings\Tvoje konto\Local Settings\Application Data\Identities\****\Outlook Express, lebo ich na disku mozes mat viac. Overit to mozes aj tak, ze si pozries kedy boli fajly v tom adresari naposledy menene. V OE sa budu dat nasledne tieto subory importnut.
Takto zalohuj aj subor Adress Book, ktory sa nachadza pod Documents and Settings\Tvoje konto\Application Data\Microsoft\Adress Book\ (bacha, tu to nie je pod Local Settings). Je tam subor .wab, ktory mozes nasledne importnut.
a nezabudni si zapisat dakam prihlasovacie udaje a pop3/smtp servery, ak uz nemas ...
Takto zalohuj aj subor Adress Book, ktory sa nachadza pod Documents and Settings\Tvoje konto\Application Data\Microsoft\Adress Book\ (bacha, tu to nie je pod Local Settings). Je tam subor .wab, ktory mozes nasledne importnut.
a nezabudni si zapisat dakam prihlasovacie udaje a pop3/smtp servery, ak uz nemas ...
-
marek63
Medium Star
viem že stara tema ale potreboval by som vedet ako dostat z toho outlooku tie prihlasovacie udaje.. adresy a maily mam zalohovane vlastne všetko mam zalohovane ale ako na toto.. a ešte jedna vec stači ak len nahradim tie zložky normalne? alebo to treba importovat v outlooku asi divna otazka :Dtie prihlasovacie subory su tie .iaf ale neviem kam snimimishenko napísal:Tie su v povodnom outlook expresse, ak si to teda este neodfaklil, tak ti poradim ako sa k tomu dostat.
Ak je uz ten stary het, tak budes mat doma od poskytovatela internetu protokol s menom a heslom. Pripadne tam skus brnknut, ak by si ho nenasiel.
Login a heslo zistíš napr. týmto programom..
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.html (otestované na OE6)
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.html (otestované na OE6)
-
marek63
Medium Star
ja to nepotrebujem ale zistovat.. ja to mam zalohovane v subore čo som pisal predtym..len neviem kam to mam dat tak aby to fungovalo ako predtym.. lebo zalohu som nerobil ja..
ak dam importovat a nastaveni emailoveho učtu tak mi to vyhodi že nelze najit žadne jine emailove učty
//ok mam to vyriešene
som nešel cez nastroje a učty.. ale som myslel že klasicky v subor import to bude.. ok.. diky aj tak.. 
ak dam importovat a nastaveni emailoveho učtu tak mi to vyhodi že nelze najit žadne jine emailove učty
//ok mam to vyriešene