Co by ste teraz robili vy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dingo1942
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Co by ste teraz robili vy?

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Zdarec ... potrebujem pomost ... tak zacnem uplne od zaciatku ... prisiel som na novu skolu pred dvoma rokmi a stretol som tam strasne dobre dievca - moju spoluziacku ... uzastne sme si rozumeli a vsetko bolo fajn .... a prisli vianoce ja som si uvedomil ze ju lubim ... tak som jej napisal sms ze co a ako a ona mi dala kosom a povedala ze ma ma rada iba ako kamarata ... tak to islo a prisiel taky "vylet" do LM ... tam to skoncilo tak ze bola leja a tak som ju schoval pod moju bundu a cestov spet sme sli nalepeny na sebe a zacali sme spolu chodit ... boli sme spolu myslim nieco vyse dvoch mesiacov a dala mi kosom ... ale ja som ju od zaciatku lubim a proste trpel som a boli sme stale dobry kamarati ... potom prisiel novy sk. rok presnejsie november a zacali sme si byt stale blizsi a blizsi ... proste skoncilo to tak ze ja som snov pod.ebaval svoju babu a ona so mnov svojho chalana ... na to sme sa kazdy stym svojim rozisli a dali sa do kopy ... vsetko bolo krasne a klapalo tot ak 7 mesiacov a prisli prazdniny a ona sla do tabora ... a spoznala tam dakeho blavaka s ktorym ma podtoto ... no a prisla domov a povedala mi o tom ... ja som sa snov na to rozisiel ... a bolo mi hrozne a na to som sa jej na druhy den prisiel osobne ospravedlnit ... vsetko ok ... ae povedala mi ze ho ma stale rada tak sme sa an to vykaslali a prestali spolu chodit ... zacal zas sk. rok ... stale v triede chvilu som ju ignoroval a pak dosla hadka a ignorovali sme sa asi tak tyzden lebo som povedal ze toho blavaka zabijem... na to sme sa zas udobrili ... a o par dni na to sme si isli zapalit a skoncilo to tak ze sme sa bozkavali ... a poobede to iste ... bolo to krasne ... a na to sme skusili dat sa zas do kopy ... ale stale ma rada toho blavaka a chcela po mne zhruba tyzden cas aby sa rozhodla ... aja pod velkym psychickym natlakom neviem dako som praskol a nevydrzal to trosku somju pritlacil aby sa rozhybala ... a na to sme sa vcera stretli len ja a ona stym ze o tyzden sa stretne s tym blavakom ... no a dospelo tot ak ze som sme si povedali ze stratila moju dvoveru ale lasku nie no a co cert nechcel dospeli sme k spolocnemu zaveru ze asi bude lepsie ked uz medzi nami nic nebude ... no a presiel den ja v kuse placem myslim na nu a nechuti mi ani jest :( co jej mam povedat? co mam robit? pokusit sa este oto aby sme sa dali do kopy alebo vykaslat sa nato? poradte prosim je mi fakt velmi zle :cry:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

NO kámo ja ťa chápem, že ti je na hovno, poznám ten pocit. Ale vezmi si to z tej druhej strany. Fajn dali ste sa viac krát dokopy. Nič v zlom, ale keď dokázala prv pod*ebávať svojho čajoša s tebou a potom si dokázala nájsť v tábore ďalšieho šraca kvôli ktorému sama nevie čo má robiť, ver tomu, že aj keby ste sa ZASA dali dokopy, prišla by nejaká nečakaná chvíľa a zistil by si, že aj teba podviedla s nejakým iným. A verím, že to by si nechcel zažiť. Takže moja rada pre teba znie, vybodni sa na to, a čím skor na ňu zabudni. Viem, že to nebude také ľahké, ale čím skôr, tým lepšie pre teba. A verím, že v tvojom okolí je veľa holiek, s ktorými by si bol ešte šťastnejší.
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

to ze ti je zle je normalne ale u teba je to este o to horsie ze ju musis kazdy den stretat v triede :( hlavne si rozmysli vsetko kym nieco podniknes nerob nic unahlene lebo to este viac pokazis !!

a co robit? myslim ze to chce cas podla mna ...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ech kamo,tu je dobra rada tazka...Moj nazor=Najlepsie co mozes spravit,nechat to tak,vykaslat sa na nu.Nevolat,nepisat nevyhladavat-bude to tazke....A preco :?: -Tvojej laske az na tebe tak nezalezi,mozno si navykla pocas tej doby a neuvedomuje si,ze ta lubi.A mozno ta uz nelubi.V kazdom pripade,ak jej zmiznes zo zivota,tak pride na to co naozaj chce.Ono to totiz tak byva s clovekom-vtedy si uvedomi,ze nieco lubi,az ked to strati...No a mozno jej budes velmi chybat...Ak ak pride na to,ze je to takto lepsie,ze jej nechybas?-tym padom,to je aj pre teba lepsie-ver mi.Pozdejsie by si mohol trpiet este viac..Ale ak budes za nou chodit,pisat jej atd...,ziadnu stratu nepociti.Iba jej to doda nezdrave sebavedomie-2 chlapy naraz,moze si vyberat...A ty tiez predsa mas nejaku hrdost,nie...To si troska nepripadas ako smejd :?: Mlade dievcata maju zmatok v citoch,nevedia co chcu,resp.chcu toho privela.Casom zistia,ze to "privela"je vlastne nic-ale to az ked dospeju.A tebe neostava nic ine,len sa s tym zmierit.A hlavne nezabudaj,ze si chlap-tak sa tak aj spravaj.Dobre si si poplakal,ale mozno uz stacilo.Zacni zit normalne,ako predtym a hlavne sa dobre najedz :roll: .Ver mi,tym,ze sa jej nejaku dobu neozves,nic nepokazis. :idea:
\\mensi zmatok,bola iba polovica prispevku... :D
Dingo1942
Expert
Expert

Asi mate pravdu, skusim sa na to vykaslat ... ae co spravit? poobede sme si este ako tak pisali v pohode sice to nebolo ono ale aspon nieco, a teraz ked vecer pride ani jej neodpisat ani nic? ignore uplne? a to iste aj v skole :( ? pride mi to kusok sproste
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Dingo1942 napísal:Asi mate pravdu, skusim sa na to vykaslat ... ae co spravit? poobede sme si este ako tak pisali v pohode sice to nebolo ono ale aspon nieco, a teraz ked vecer pride ani jej neodpisat ani nic? ignore uplne? a to iste aj v skole :( ? pride mi to kusok sproste
Presne ako si to napisal, keď ti príde nejaká pošta okamžite X. Prosto totálna ignorácia, pretože keď sa necháš zlomiť, bude vedieť, že s tebou môže mávať ako chce
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dingo1942 napísal:Asi mate pravdu, skusim sa na to vykaslat ... ae co spravit? poobede sme si este ako tak pisali v pohode sice to nebolo ono ale aspon nieco, a teraz ked vecer pride ani jej neodpisat ani nic? ignore uplne? a to iste aj v skole :( ? pride mi to kusok sproste
súhlasím s DonLucom a ešte ti radim nedaj sa nou obmäkčiť ani ked bude na teba nejako naliehať, a ked ju budeš ignorovať tak ked ma trochu rozumu tak pochopí, že nie si babka a možno si uvedomi, že robi až príliš veľa chýb vrátane toho ako sa k tebe správala a zahrávala s tvojimi citmi :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Uprimne jej napis,alebo povedz,ze to ako sa sprava ti ublizuje.A ze aj napriek tomu,ze ju lubis sa pokusis na nu zabudnut.A potom to nechaj na nu.Ak bude ona vyhladavat teba,tak sa jej snaz vyhybat .A ak bude otravovat sms-kami,napis jej,ze takto na nu tazko zabudnes a nech viac nepise.Ak pride za tebou s tym,ze sa niektore veci zmenia a ze ta lubi a atd. ...-vyhral si.A ak nepride :?: -to co si "prehral",za vela nestalo :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

No ja by som jej nevolal nepísal ani telefón nebral,proste nič. zametá s tebou a ty sa jej ešte ospravedlnuješ po tom čo sa ti priznala že ťa podviedla.

A rada do buducna, nepoužívaj sms na to aby si babe povedal,že sa ti páči,miluješ ju a podobné veci,maj gule na to povedať jej to osobne!

A ani jej nedávaj teraz najavo,že to čo robí ťa boli, neukazuj jej že sa trapiš, buď pred ňou úplne v pohode ak sa stretnete. neviem či ste alebo už nie ste spolužiaci.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dingo1942: Je to určite ťažká situácia, ale ver že existujú aj horšie. Ale skús sa na to pozrieť inak. Pár krát ste sa dali dokopy, vždy ste sa rozišli, podviedla ťa. O čom to je? Zrejme to nie je tá pravá, dievča ktorému by si mal obetovať svoj čas, energiu, lásku...
Musíš o dům dál :wink:
Ak by nám v živote všetko vychádzalo podľa našich predstáv asi by to nebolo také zaujímavé, že? :)
Čo teda urobiť? Nič. A to vážne. Ale určite neurob to, že ju začneš ohovárať, že sa jej prestaneš zdraviť, že ňou začneš opovrhovať. Stratil si dievča, ale inteligencia ti s ňou neodišla, že ? Takže sa podľa toho správaj. Ak ti bude volať, ospravedlň sa že nemôžeš. Ak pôjde po chodbe v škole, ako správny chlap sa jej pozdrav a choď si ďalej po svojom. Chce to štipku asertivity, štipku zdravej drzosti. A možno aj to je cesta ku krajšiemu zajtrajšku. Ak byť spolu máte, budete. Ak nie, môžeš sa aj na hlavu postaviť, no už sa k nej nedostaneš. Nazvi si to ako chceš. Osud? Život? Neviem, odpovedz si sám :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Takto...Niekoľko krát ste sa rozišli a znovu dali dokopy. To by bolo OK. Ako si sám napísal, ľúbil si ju a trpel si pre to. Pochopiteľné, no pre Teba to bolo zhubné, nakoľko sa Ti časť tvojej lásky transformovala na posadnutosť. Preto si sa aj po tom, čo Ťa nechala sa stále pokúšal s ňou nadviazať "nový" vzťah a niekedy Ti to aj vyšlo. Avšak láska Ti zrejme zaslepila oči. Mohol si totiž položiť otázku: Pokiaľ podviedla svojho bývalého somnou, neurobí to isté mne? nechcem Ťa za to odsudzovať, ani nič podobné. V takomto emocionílnom stave, ako si bol Ty nie je človek schopný uvažovať racionálne. Avšak stalo sa, a podviedla Ťa. Povedala Ti to, to je plus, avšak si myslím, že to bol práve zlom, od ktorého to s jej záujmom šlo dole z kopca. To, že ste sa potom udobrili, bozkávali apod. bolo podľa mňa z jej strany akési podvedomé ospravedlnenie (iba moja teória), akoby sa Ti chcela revanšovať za to, čo cítila, že príde. Rozpad. Myslím, že posledné fázy toho vzťahu boli už iba trápenie a je pre Teba lepšie, že ste to skončili. Čo máš robiť teraz? Nechať to tak. Správaj sa tak, ako Ti poradil erytrocyt a pokúšaj sa zabudnúť. Časom zabudneš. :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Amen Te-wei.
Urob presne to čo ti povedal.. nerob zo seba debilka... ale čo mám vraveť ja.. nebol som presne v tejto situáciá ale tiež som chcel aby sa ku mne vrátila urobil som zo seba totál kkta ale nevadilo mi to.. a mohol mi kto chcel čo chcel vyprávať aj tak som si spravil po svojom
takže predpokladam že aj ked podla nás nezainteresovaných a logicky uvazujúcich ludí nemáš nič robiť proste kašlať na to spravíš čo považuješ za dobre ty.
ale prosím ťa aj ked tak nerob zo seba vola a bábku to v každom prípade nie.. ked zavolá zdvihni ked chceš ale povedz jej nie.. ked napíše odpíš jej ked chceš ale povedz jej nie.. ked ju stretnejš pozdrav sa jej a usmej sa ale pokračuj dalej. ked s nou budeš deno denne plač vo vnútri ale na vonok nič neukáž nech vie že si silný človek a že dalšia žena navyhrala nad nami chlapmi.
DonLuca napísal:.....
konečne zopár normálnych slov od teba (vid 1.st príspevok)
Dingo1942
Expert
Expert

Vdaka za vsetky rady spravim to tak ... Nebudem jej nic vraviet a budem pomali na nu zabudat nebudem snov kazdu prestavku , ked ju stretnem pozdravim ak ma dakde zavola vyhovorim sa a najdem si niekoho ineho az sa s tohto vztahu dostanem a bude to fajn ... moc dakujem za rady :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nesnaz sa na nu zabudnut, len na nu prestavaj mysliet :wink: . Nezabudaj co si s nou vsetko prezil atd.. po nejakej "karantennej dobe" mozte byt aspon dobry kamosi :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

kukiak napísal:nesnaz sa na nu zabudnut, len na nu prestavaj mysliet
tomuto nechápem... aký je v tom rozdieľ?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:tomuto nechápem... aký je v tom rozdieľ?
zabudnut? Vydrbat ju zo svojho zivota, neprehovorit s nou, fuj s nou prec!:) asi tak nejak.. zabudnut nato co s nou przil, tvarit si akoby to bolo nic? Ja v tom rozdiel vidim, aj ked je to mozno len hra slovicok.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Te-wei napísal:tomuto nechápem... aký je v tom rozdieľ ?
no zrejme to myslel tak nech myslí iba na tie pekne chvíľky ....inak ta ignore to neviem úplne by som to nebrať az tak doslova zdá sa mi to byt vrchol neslušne ale udržať si odstup tak to hej :) ako je to ťažké ona sama nevie co a hlavne koho chce to potom ťažko sa o niečom baviť...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sphinx napísal:no zrejme to myslel tak nech myslí iba na tie pekne chvíľky ....inak ta ignore to neviem úplne by som to nebrať az tak doslova zdá sa mi to byt vrchol neslušne ale udržať si odstup tak to hej :) ako je to ťažké ona sama nevie co a hlavne koho chce to potom ťažko sa o niečom baviť...
len to pre boha nie! Ani nech ju nezacne nenavidiet! presiel som obidvomi fazami a ta druha je mozno este horsia.. preto vrvaim proste skus nanu nemysliet nijak.. viem ze sa mi to lahko hovori.. ale presiel som niecim podobnym..
Proste ja by som to riesil tak, ze by som ju nevyhladaval, iba ked sa stretnete vonku alebo ked aj na nete, ale len ak napise ona.. O par mesiacov z vas mozu byt fajn kamarati ;).. teda ak onu stojis.. ja do teba nevidim. Ale urcite by som ju asi neignoroval uplne, ze pri kazdom nadviazani komunikacie ju odfajcil alebo co..
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

a historia sa nam opakuje... ja si myslim ze by si mal skusit zabudnut, alebo lepsie povedane dostat sa cez to... podla mna to nevyzera tak, ze by si s nou mohol mat nieco stabilne, co by aj vydrzalo... ja osobne by som babu, ktorej nerobi problem hentaka bokovka s tym, taka s hentym nechcel... porozmyslaj ci ti to stoji za to :?:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Dingo1942

ber do úvahy prvú polovicu príspevkov
Napísať odpoveď