Co mam robit? pomoze mi dakto?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mimqa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Co mam robit? pomoze mi dakto?

Príspevok od používateľa mimqa »

mam problem z jednym chlacom...velmi sa mi paci ale welmi spolu nekomunikujeme par raz sme boli vonku ... a par krat sme si pisali na chat q a na pokeci...problem bol v tom ze som sa mu velmi vtrierala....vtedy som si to velmi neuvedomovala...az ked mi zrusil RP-cku tak som si uvedomila... velmi to lutujem..niekolko krat sme spolu sedeli len tak vonku z druhymi kamaratmi...ale skoro vobec sme sa nerozpravali...ja si myslim ze som sa zamilovala do jeho vnutra aj jeho povahy... i ked vyzorom vyzera ok... :) ..a problem je aj taky ze som weeeeeeelmi hambliva a neslo by ak by som sa mala ozvat ako prva...prosim pomozte mi lebo sa zblaznim... :cry: :cry: :cry: a nieje zadany.... ja mam 13 a on ma 14... mozno ze uz aj 15... prosimmm pomoooc :cry:
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Sak to ste stari ako praha to by malo ist samo :lol:
Povedz mu ze si uz dost stara na to aby si rozmyslala o svojej buducnosti, a ze si s nim chces zalozit rodinu. Spytaj sa ho ci ju dokaze financne zaistit a potom zvazte ci sa date do kopy. Inak to vo vasom veku (a s tvojim IQ) nevidim :roll:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

neboj sa nezblaznis sa takych bude este 1000, vies neviem ako si na tom s vyzorom, ale pre 9taka, mozno prvaka na strednej by mohol byt problem ak si pre neho "moc mlada" mohol by sa hambit pred kamosmi no, aj ten jeho vek nie je ktovie co :D.... a kto sa hambi ma prazdne gamby :D
mirecgametel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mirecgametel »

Gangy napísal:Sak to ste stari ako praha to by malo ist samo :lol:
Povedz mu ze si uz dost stara na to aby si rozmyslala o svoje buducnosti, a ze si s nim chces zalozit rodinu. Spytaj sa ho ci ju dokaze financne zaistit a potom zvazte ci sa date do kopy. Inak to vo vasom veku (a s tvojim IQ) nevidim :roll:
:D .... tusim tomu nechaj volny priebeh, ak o tvojej naklonnosti vie (čo myslim ze vie) a ak ma aj on zaujem, prejavi naklonnost aj on. a ked nie, myslim ze sa z toho dostanes ... mlade telo sa dobre regeneruje :smt043
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mas 13 toto sa ti stane este vela krat..a ved ty nevies ani kolko ma rokov a sory ale ak ma 15 s 13tkou chodit nebude..takych ako babyshaq je velmi malo :D :D
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

hehe tak tak :) neviem no mozno aj bude aj s 13 chodit ale sanca je fakt mala :) vies :D v 15 chalani nemyslia chalani na nic ine ako na s3x :D a asi sa fakt hambi pred kamosmi to vies puberta robi svoje :P
mimqa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal:neboj sa nezblaznis sa takych bude este 1000, vies neviem ako si na tom s vyzorom, ale pre 9taka, mozno prvaka na strednej by mohol byt problem ak si pre neho "moc mlada" mohol by sa hambit pred kamosmi no, aj ten jeho vek nie je ktovie co :D.... a kto sa hambi ma prazdne gamby :D
no wies on ked ma prvy krat videl tak si myslil ze mam 15... a on mal vtedy 14.... :(... tak y to az take hrozne nebolo ....
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

ak ti mam poradit tak sa vykasli na to prehrizies si to... pokial si snim nechodila je to v pohode ak by si snim bola 7 mesiacov jak ja s mojov ex tak by si to uz asi inak brala ... neboj vyreves sa das si do nohy a bude dobre, viem o com vravim :)
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

to je fakt :) kasli asi na to radsej zabudni teraz ako keby ta odmietol do oci alebo by ste to skusili (myslim vztah) a potom by ti dal kopacky :) ver ze to nie je nic horsie ked sa mas rozist s clovekom ktoreho lubis ale takto ked spolu este nic nemate je to lahsie :) o moc kazdy tu asi vie o com vravim :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Vzhľadom na Váš brutálne vysoký vek , by som sa radšej staral o to ako v pohode skončiť základku :lol:
luky133
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luky133 »

A keď ho budeš ľúbiť a on teba náhodou nie a bude to tak trvať už dajaký čas tak sa naňho vykašli... Nestojí za to. :) To ja som sa snažil o jednu babu 2 roky a bolo z toho velke... Až raz sme boli vonku :lol: Proste ona nikam nechcela... Noo tak to som chcel. A čo že má len mimqa len 13? Za to nemôže byť zaľúbená? :) Ja mám len 15 a zatiaľ som len raz naozaj ľubil. Ak si sa mu "vtierala" tak sa na to pokús zabudnúť a začať s ním pomaly znovu kecať. To je aspon môj názor. 8)
Gangy
Darca
Darca

luky133 napísal:Ja mám len 15 a zatiaľ som len raz naozaj ľubil.
Mamku, keď si dostal psika na vianoce ;)

Peace bro' :respect:
luky133
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Mamku, keď si dostal psika na vianoce ;)

Peace bro' :respect:
Este keby som mal dake zviera ze? Nechapem preco si myslia vsetci na tomto fore ze prava lasky moze byt az od trebars 24 rokov? :? Poznam ludi kery maju harmonicky vztah a maju 16 a tva im uz par rokov... :)
//Asi by som o tom ani nerobil webstránku :)
Gangy
Darca
Darca

luky133 napísal:Este keby som mal dake zviera ze? Nechapem preco si myslia vsetci na tomto fore ze prava lasky moze byt az od trebars 24 rokov? :? Poznam ludi kery maju harmonicky vztah a maju 16 a tva im uz par rokov... :)
24? To si prehnal. Ja len tvrdim ze 15 rocny chalan este nedokaze lubit v pravom zmysle slova, na to ma v hlave prilis vela inych veci. Mylis si zalubenost a lasku, ked si do niekoho "buchnuty" je nieco ine ako ked niekoho lubis. Ale onedlho to pochopis aj sam, neboj sa :wink:

//Robis stranku o laske ci co? Tak ako sorry ale skus radsej pokemonov :wooow:

//1111 prispevok, erekcia :aasmile20:
luky133
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:24? To si prehnal. Ja len tvrdim ze 15 rocny chalan este nedokaze lubit v pravom zmysle slova, na to ma v hlave prilis vela inych veci. Mylis si zalubenost a lasku, ked si do niekoho "buchnuty" je nieco ine ako ked niekoho lubis. Ale onedlho to pochopis aj sam, neboj sa :wink:

//Robis stranku o laske ci co? Tak ako sorry ale skus radsej pokemonov :wooow:
No tak ľúbiť dakoho 2 roky je málo na pravú lásku? Nie stránku o láske ale o mojom príbehu... No ale na tu babu som sa už po dvoch rokoch vykašlal (No snažím sa) lebo keď ma ani raz nechcela za 2 roky tak sa to neoplati... Ale jedno mi táto "láska" priniesla. Naučil som sa html. :lol:
//Blahozelam k 1111. :)
Gangy
Darca
Darca

Aj ja som bol zalubeny ked som mal 13 ale teraz by som to urcite laskou nenazval. Ked zazijes normalnu lasku tak sa budes za svoje terajsie vyroky cervenat :wink:

//Eh, dik :)
mimqa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

chipp12 napísal:to je fakt :) kasli asi na to radsej zabudni teraz ako keby ta odmietol do oci alebo by ste to skusili (myslim vztah) a potom by ti dal kopacky :) ver ze to nie je nic horsie ked sa mas rozist s clovekom ktoreho lubis ale takto ked spolu este nic nemate je to lahsie :) o moc kazdy tu asi vie o com vravim :)
a co ked urobim chybu...co ked aj on mna chce a ja o tom newiem????
Gangy napísal:Aj ja som bol zalubeny ked som mal 13 ale teraz by som to urcite laskou nenazval. Ked zazijes normalnu lasku tak sa budes za svoje terajsie vyroky cervenat :wink:

//Eh, dik :)
ja sama neqwiem ci to je laska... ale chcela by som tu skusit....len ani newiem ako

//pouzivaj tlacitko UPRAV a nepis dvojite posty
kobalt

//erytrocyt: nepíš w namiesto v. Inak budú tvoje príspevky bez upozornenia vymazané.
Gangy
Darca
Darca

mimqa napísal:a co ked urobim chybu...co ked aj on mna chce a ja o tom newiem????
Taketo nieco si nepripustaj. Chyba by bola nevyuzit istu sancu, a po nejakom case si do oci povedat ako ste sa obaja lubili ale boli ste natolko hlupi ze ste si to nedali najavo. Ver mi, horsi pocit neexistuje.
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

:D

Príspevok od používateľa viwu »

luky!!

takze prava laska je podla teba byt do niekoho buchnuty?:Dja som myslel ze napises ze si s nou chodil a ty ze ta necela ani raz za tie 2 roky:Dno mna asi mrdne o zem:D prava laska je nieco uplne ine kto ju pozna ten vie:) ale ak si len do niekoho zalubeny...to neje laska...ty ho sice mozes mat rad..ale takym specifickym sposobom...no to je zaujimave na dlhe debaty co je to za cit...lebo ozajstna laska to neje na lasku treba dvoch... :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Co mam robit??????? pomoze mi dakto???

Príspevok od používateľa jin »

migma:Nestresuj sa toľko. Je mi jasné, že teraz si celá nesvoja z toho, čo sítiš, ale neboj, takých bude v tvojej budúcnosti neúrekom. Ako už viacero ľudí nadomnou apelovalo na váš rozdielny vek musím aj ja, na základke je to s tým vekom dosť blbé a jeho by zrejme čakal posmech, ak by si s Tebou niečo začal. Ak by si ale napriek tomu chcela niečo skúsiť, tak na to choď pomaličky a skús sa pridať do rozhovoru, ktorý bude prebiehať niekde v jeho prítomnosti. Nie vtieravo, ani nie priamou otázkou na neho apod., ale nejakou poznámkou k téme. Potom je to už na Tebe :wink:
Prajem veľa šťastia a vitaj na hojko.com!
Napísať odpoveď