prezeranie obrazkov

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jo jo jo
Novice
Novice

prezeranie obrazkov

Príspevok od používateľa jo jo jo »

dobry, chcel by som sa spytat ci ked si pozeram nejake fotky na nete napr. pokec ci to stahuje z netu (bude to vo vypise poslednych stahovanych)?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako to myslis??? Ak mas namysli to, ze ci sa to rata medzi prenesene data v pripade, ze mas obmedzeny net, napriklad 2GB na mesiac ako v pripade T-Comu, tak ano, rata sa to medzi prenesene data.

Ak mas na mysli historiu, tak zalezi od prehliadaca, ale obrazky by tam nemali byt.
jo jo jo
Novice
Novice

No a taky ten vypis, o ktory si mozem poziadat, kde budu vsetky veci ktore som stiahlo tam sa to rata?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Samozrejme, rata sa tam vsetko, od stranok az po stahovane subory. Nainstaluj si DU meter alebo podobny program a budes mat prehlad o tom kolko stahujes a uploadujes.
jo jo jo
Novice
Novice

ok diky, a na tom vypise to ako vyzera ma s tym niekto skusenosti? tam su linky alebo ako?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zalezi od konkretneho programu, zrejme tam bude zobrazeny len server a kolko dat si na tom preniesol, cize tam mozno bude vidiet, ze islo o server azet.sk a preniesol si na server a zo servera 34MB dat. Pochybujem o tom, ze sa bude logovat obrazok na obrazkom, linka za linkou, bolo by to velmi zlozite a za par dni pouzivania by toho bolo strasne vela.
Napísať odpoveď