T-Com obmedzene DSL - 2GB na mesiac

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

T-Com obmedzene DSL - 2GB na mesiac

Príspevok od používateľa hojko »

Ma niekto DSLko s trafficom 2GB mesacne??? Chcem sa spytat, pretoze kamarat by to mozno aj vzal a zaujimalo by ho ako stacia tieto dve giga, ide mu o take bezne surfovanie kde si precita sme.sk, pozriet sportove vysledky a diskusie, pozrie nejake tie informacie na nete. Staci tych priemere 66MB na den na taketo veci??? Stahovanie sa ho netyka. Dik.
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Kedysi som mal 1GB (vikendy neobmedzene) a stacilo. Obcas som aj stiahol nejake to video, pozrel galerie takze myslim si ze 2GB mu bude stacit. Ak teda nesedi od 7 rana do 7 vecera za netom a neprebrowsuje milion stranok... :)
assassin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa assassin »

Tiez som mal kedysi obmedzene na tusim 1GB. Pokial som nestahoval tak to stacilo f poho. Ja som to minul skoro vsetko na css. Normalne weby by fakt musel kukat 24/7 aby mu to nestacilo. Jedine este caste youtube a tomu podobne stranky zeru data. Na normalne surfovanie staci bohate.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no pred dvoma mesiacmi som mal tuto sluzbu dva roky ! :) :(
mne to vychadzalo uplne v poho ( cs , stranky a vela vela hod straveny za PC a zapnuty PC + Qip.... atd atd... ) jednoducho velmi v poho !
v sobotu a v nedelu som si natahal co som si pripravil v piatok a bolo :)
za tu cenu sa to oplati :!:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

R1k1nko napísal:no pred dvoma mesiacmi som mal tuto sluzbu dva roky ! :) :(
mne to vychadzalo uplne v poho ( cs , stranky a vela vela hod straveny za PC a zapnuty PC + Qip.... atd atd... ) jednoducho velmi v poho !
v sobotu a v nedelu som si natahal co som si pripravil v piatok a bolo :)
za tu cenu sa to oplati :!:
jediny problem je ze od tcomu tento program uz nema volne weekendy :cry:
ja uvazujem ze domov dam pre rodicov dslko - 2gb, ale nezoberiem tcom ale nextru, pretoze oni maju este volne weekendy, pri 18 mes. viazanosti za ~340 s danou
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

sorry za OT - nechapem preco chcete dlsko..nemate v okoli wi-fi providera?? ten moj je super - stabilne, nepada mesacne 4GB 1024/1700 :D , po precerpani na 128kbit, casovo neobmedzene, pricom som precerpal stale a rychlost bola stale rovnaka (niekedy to bolo aj 25GB mesacne :D ) --- a to vsetko za 400Sk z DPH!!!
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

no hojko, keďže mám neobmedzený internet tak to neviem posúdiť, ale mám plno známych a niektorí majú tento program. osobne by som tento program nikdy nebral, ale pre tých, ktorí nemajú inú možnosť, budiš...

čo viem, tak známy nikdy neprekročil tento limit... niekedy sa síce pristihol, že by stiahol aj viac ale nedovolil si to... ale skutočne na prečítanie sme.sk a pár iných stránok dennej tlače to stačí až až... :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

2 Gb je dost malo v pripade, ze je to bez volnych vykendov a myslim, ze by casom lutoval. radsej by som bral 1 Gb + volne vykendy, ale tie 2 Gb nie. napr. azet za hod/5 mb
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ziadny datovo obmedzeny program sa neoplati, ani na browsovanie. Ked mas zapnuty iM, browsujes po nete, nacitava Ti to reklamy, to zerie dost data. Je dost blbe ked si kamaratka nemoze zobrat cez iCQ/msn mp3 ku co jej chcem poslat, lebo ma datovy limit atd. Flat aj keby traktory padali...
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:ziadny datovo obmedzeny program sa neoplati, ani na browsovanie. Ked mas zapnuty iM, browsujes po nete, nacitava Ti to reklamy, to zerie dost data. Je dost blbe ked si kamaratka nemoze zobrat cez iCQ/msn mp3 ku co jej chcem poslat, lebo ma datovy limit atd. Flat aj keby traktory padali...
moja reč... FLAT aj keby traktory padali... :lol:
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

supermario napísal:moja reč... FLAT aj keby traktory padali... :lol:
No keby to zrušili aj na mobilnom internete aby som si ho mohol dať :?
kobalt
VIP
VIP

uplink napísal:ziadny datovo obmedzeny program sa neoplati, ani na browsovanie. Ked mas zapnuty iM, browsujes po nete, nacitava Ti to reklamy, to zerie dost data. Je dost blbe ked si kamaratka nemoze zobrat cez iCQ/msn mp3 ku co jej chcem poslat, lebo ma datovy limit atd. Flat aj keby traktory padali...
Kamaratka nemoze lebo predtym brala od niekhoo ineho asi 10 :D Hojko pise ze chlapik stahovat nechce takze ak ja som si vystacil s 1GB tak neverim ze si nevystaci s 2GB aj ked je fakt ze ja som mal volne vikendy. Ale ak nesedi za pc 24/7 nevidim dovod preco by to nestacilo. Ked som mal ten 1Gb na mesiac tak som mal dni napr 100MB - 120MB, obcas som sa k netu ani nedostal takze sa to nejake kompenzovalo... Inak tiez som skor za FLAT. Preco ale zastavam aj obmedzeby net? Bohuzial momentalne mam ine naroky takze mi viac vyhovuje FLAT ale ak niekto naozaj nestahuje a ma dat napr 200sk viac tak si moze dat radsej za to 6-10 piv (podla toho kde byva :D ) Momentalne nemam prehlad ale aky je cenovy rozdiel medzi 2GB a FLAT?
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kobalt napísal: Momentalne nemam prehlad ale aky je cenovy rozdiel medzi 2GB a FLAT?
100 Sk bez DPH (necelých 120 Sk s DPH)

ale na väčší program môže prejsť stále, takže si myslím, že ak mu to nebude vyhovovať, môže to zmeniť neskôr...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

kobalt napísal:Kamaratka nemoze lebo predtym brala od niekhoo ineho asi 10 :D Hojko pise ze chlapik stahovat nechce takze ak ja som si vystacil s 1GB tak neverim ze si nevystaci s 2GB aj ked je fakt ze ja som mal volne vikendy. Ale ak nesedi za pc 24/7 nevidim dovod preco by to nestacilo. Ked som mal ten 1Gb na mesiac tak som mal dni napr 100MB - 120MB, obcas som sa k netu ani nedostal takze sa to nejake kompenzovalo... Inak tiez som skor za FLAT. Preco ale zastavam aj obmedzeby net? Bohuzial momentalne mam ine naroky takze mi viac vyhovuje FLAT ale ak niekto naozaj nestahuje a ma dat napr 200sk viac tak si moze dat radsej za to 6-10 piv (podla toho kde byva :D ) Momentalne nemam prehlad ale aky je cenovy rozdiel medzi 2GB a FLAT?
kobalt vystacit vystaci o to nejde. Ale bude "pocitat" kazdy megabajt len o to mi ide...

flat od t comu bez akcii stoji 974 SKK s danou / mesiac [2,5-3 MiBiT, aj ked nashapovanych ma byt len 2,5 tusim? Ci aj menej? :)]. Tie nove programy turbo 1-XY netusim.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

66MB/den imho nemoze stacit ani na surfovanie. Sestra pouziva internet na azet/icq/skype (bez telefonovania) a ma priemer 100MB denne. 1GB mesacne si skutocne neviem predstavit ani pri najlepsej voli. To uz je naozaj tak vela priplatit si za Turbo 2? (100korun bez dane)
kobalt
VIP
VIP

t0m4s3 neviem neviem ci sestra nestvara aj daco ine :wink: . Nie kazdy chodi na milion stranok alebo sedi pol dna na pokeci a pol dna skypuje a neviem co. Niekto si proste len chce precitat nejake spravy, pozret maily, odpisat na icq, mozno niekomu zavolat cez skype (dohodnut sa, rychlo sa nieco dozvediet a nie vykecavat)...
Kazdopadne ako tu pisal niekto predomnou ak mu to nebude vyhovovat moze prejst na FLAT ta stovka vazne nie je vela.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

pre zaujimavost - momentalne mam tento den 50MB - a to som surfoval - azet 10 minut, niejake fora 20 minut, icq bolo stale spustene ale nepouzivane t.j. 3 hodinky, a zahral som si live for speed 45 minut.....a zozralo to 50MB
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

patrick1 napísal:pre zaujimavost - momentalne mam tento den 50MB - a to som surfoval - azet 10 minut, niejake fora 20 minut, icq bolo stale spustene ale nepouzivane t.j. 3 hodinky, a zahral som si live for speed 45 minut.....a zozralo to 50MB
"That's what i'm talking about" ;-) Ludia stale ziju v tom ze stranka ma 10kB, ono ale realita je trosku ina :-/
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

t0m4s3 napísal:"That's what i'm talking about" ;-) Ludia stale ziju v tom ze stranka ma 10kB, ono ale realita je trosku ina :-/
najma ked sa vsade tlacia flashove reklamy
bud ich treba nejako rozumne odfiltrovat alebo sa nestarat o data
havrann
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havrann »

kludne nech to zobere aj ja to mam , takymi surfmi to nepretaha a je to HQ net a to doslova
Napísať odpoveď