Ludia mam tento fon, ak ho niekto ma tak vie ako hra, proste nic moc, mala hlasitost a malinko chrci. Chcel by som sa spytat, ci by sa nedalo nieco s nim urobit, aby hral ako K610i alebo walkmany. Ak nie, nezabite ma pls
Snaque prosim ta nepis mi tu hluposti ;-].povedz mi na to ako ti pridu ze si prehraval subory.Poviem ti tak ze ked donesies do servisu dofajceny telfon ani sa nepozeraju na to co s nim je a hned prehravaju firmware resp v pripade byvalych siemensoch hend vymienali dosku
predvcerom, som hadzal so mojho k610i fw W660i, vcera som ho vratil an povodny k610i ale custom.. (cize nie ten od orangu).... a mozem tam hodit spat aj ten od orangu, cize povodny
// a ako na to mozu prist?? keby som tam nechal ten z w660i tak si to podla teba nevsimnu??
Prist samozrejme mozu na vsetko.Aj kolko krat si ho pripojil k PC aj vsetko.Ale povedz mi na co by to robili chapes?Pokial v telefone nevidno nejake sialene zmeny tak je to v pohode.Ja som mal zmenene fonty a kraviny a dofajcil sa mi.Isiel na reklamacku a vratil sa mi s novym FW.Proste oni sa ti nebudu srat s telefonom ktory ma pre nich sam o sebe nepodstatnu hodnotu
snaque: chcel som sa opytat fungoval ti v pohode ten fw w660i alebo si nasiel nejake chyby...bo robil si to aj spoluziak a on ked si chce kuknut videa alebo prehrat hudbu tak musi zapnut face warp a minimalizovat ho
Jurdzi napísal:snaque: chcel som sa opytat fungoval ti v pohode ten fw w660i alebo si nasiel nejake chyby...bo robil si to aj spoluziak a on ked si chce kuknut videa alebo prehrat hudbu tak musi zapnut face warp a minimalizovat ho
//edit:sry nedocital som temu
no radio nefunguje (jasna vec ze nie...) a ked si chcel pustit walkaman tak somm musel mat spusteny ten facewarp... ale na odstraneni problemu sa pracuje.. inac.. teraz sa chystam hodit FW z K530i.. tak mozem ti tu hodit nejake info ze ako to pojde
okay thanks chcel by som aj ja skusit dajaky experiment zatial som menil len acoustic, font a co sa tyka vzhladu tak som menil podsvietenie. s FARom moc neviem pri hentom mi pomahal kamos....
edit: prosimta nevies ci existuje daco take zeby som si na k610 hodil firmware z w800i alebo w880i ??
Jurdzi napísal:okay thanks chcel by som aj ja skusit dajaky experiment zatial som menil len acoustic, font a co sa tyka vzhladu tak som menil podsvietenie. s FARom moc neviem pri hentom mi pomahal kamos....
edit: prosimta nevies ci existuje daco take zeby som si na k610 hodil firmware z w800i alebo w880i ??
na K610i si mozes hodit soft z W660i trebars, to je dobry fon, mas podporu Flash Menu a Walkman 2.0
Jurdzi napísal:okay thanks chcel by som aj ja skusit dajaky experiment zatial som menil len acoustic, font a co sa tyka vzhladu tak som menil podsvietenie. s FARom moc neviem pri hentom mi pomahal kamos....
ano može , ale ajtak vam nikdo neda zaruku ,že to bude fungovat na 100% vačšinou taketo telefony za par mesiacov začnu blbnut .
možno nie ale je už dost pripadov. a k tomu zvuku a maš vporiadku reproduktor?
aj ja mam (vdaka Šu-Dovi) flasnuty k530i na W660i. A poviem ti ze je to super aspon podlamna. Mam tam hodenych dost patchov a ten telefon je terat ovela uzasnejsi ako bol predtym.