Sims 2 -Datadisky
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sims 2 -Datadisky
Ahojte, mam problem stym ze ked sa snazim instalovat Simsov 2 datadisky a image naloadujem do Deamon Tools tak sa CD zobrazi v My Computer ale nechce ho nacitat, aj ked kliknem na CD ze otvorit a spustim autorun tak nic. Instalacia mi fungovola len pri The Sims 2, Night Life, University. Pets, Open for Business, Seasons, H&M som nespustil.
Ostatne datadisky som stahoval aj ine verzie a ani jedna nefunguje. Dakujem
Ostatne datadisky som stahoval aj ine verzie a ani jedna nefunguje. Dakujem
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tento problem je uz vyrieseny. Riesenie bolo take ze bolo potrebne restartnut PC a az potom bol deamon schopny mountovat nove images.
Ale! Mam zase dalsi problem: Mam zakladne nainstalovane The Sims 2, University, Night Life. Nainstalujem Seasons a ked spustim hru tak po to video kde je prezentacia hry sa mi hra zruti a vyhodi male okienko kde nieje vobec nic napisane...
EDIT: Zlozku v EAgames v mojich dokumentoch som zmazal, a stale to hadze...
Ale! Mam zase dalsi problem: Mam zakladne nainstalovane The Sims 2, University, Night Life. Nainstalujem Seasons a ked spustim hru tak po to video kde je prezentacia hry sa mi hra zruti a vyhodi male okienko kde nieje vobec nic napisane...
EDIT: Zlozku v EAgames v mojich dokumentoch som zmazal, a stale to hadze...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Chcem sa spytat ohladom instalaci rozsireni. Taham sims 2 complete collection ..
1. Je jedno v akom poradi ich tam budem hadzat ?
2. Ulozia sa mi stare rodiny ?Ak nie tak, je nejaky sposob ako ich ulozit a pri nahodeni rozsireni to znova loadnut ?
3. TOmu nadomnou to zevraj pokazilo sims, tak je nejaka moznost si pred tym zalohovat saves a po reinstalaci simsov ich tam znova nahodit ?
4. Ak tam nainstalujem napriklad iba University, bude to po mne chciet IBA University CD ? Alebo aj zakladne CD ? A ked tam budem mat vsetky rozsirenia, ktore CD budem potrebovat ?
5. Je problem, ak zakladnu hru (iba The Sims 2) mam original a rozsirenia mam z torrentov ?
1. Je jedno v akom poradi ich tam budem hadzat ?
2. Ulozia sa mi stare rodiny ?Ak nie tak, je nejaky sposob ako ich ulozit a pri nahodeni rozsireni to znova loadnut ?
3. TOmu nadomnou to zevraj pokazilo sims, tak je nejaka moznost si pred tym zalohovat saves a po reinstalaci simsov ich tam znova nahodit ?
4. Ak tam nainstalujem napriklad iba University, bude to po mne chciet IBA University CD ? Alebo aj zakladne CD ? A ked tam budem mat vsetky rozsirenia, ktore CD budem potrebovat ?
5. Je problem, ak zakladnu hru (iba The Sims 2) mam original a rozsirenia mam z torrentov ?
1.) mal by si ich inštalovať po poradí t.j. 1. Univerzita, 2. Nočný život, 3. Vianočný balíček, 4. Vo svete podnikania, 5. Rodinná zábava, 6. Luxusný život, 7. Maznáčikovia, 8. Veselé vianoce, 9. Ročné obdobia, 10. Poďme sláviť, 11. H&M Móda, 12. Šťastnú cestu, 13. Pre teenagerov, 14. Voľný čas.
2.) Staré rodiny by sa ti mali uložiť, pre istotu sprav zálohu.
3.) Hru mu to pokazilo predpokladám preto lebo hneď po nočnom živote nainštaloval ročné obdobia. Datadisky treba inštalovať po poradí a po inštalácií datadisku treba nainštalovať aj patch ktorý vyšiel pre daný datadisk.
4.) Hru spúšťaš vždy z posledného datadisku. Hru necrackuj (mohlo by sa stat že nebudeš môcť v hre stavať) stiahni si miniimage a spusti hru z neho. Od datadisku Vo svete podnikania treba mať na spustenie hry program na skrytie virtuálnych mechaník napr. Y.A.S.U..
5.) Myslím že to by nemal byť problém že máš základnú hru originál. Ale osobnú skúsenosť stým nemám.
3.) Hru mu to pokazilo predpokladám preto lebo hneď po nočnom živote nainštaloval ročné obdobia. Datadisky treba inštalovať po poradí a po inštalácií datadisku treba nainštalovať aj patch ktorý vyšiel pre daný datadisk.
4.) Hru spúšťaš vždy z posledného datadisku. Hru necrackuj (mohlo by sa stat že nebudeš môcť v hre stavať) stiahni si miniimage a spusti hru z neho. Od datadisku Vo svete podnikania treba mať na spustenie hry program na skrytie virtuálnych mechaník napr. Y.A.S.U..
5.) Myslím že to by nemal byť problém že máš základnú hru originál. Ale osobnú skúsenosť stým nemám.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
3. Kde najdem tie patche plz ?
No instrukcie sa mi uz stiahli. Teraz neviem ci je lepsie sa drzat instrukcii alebo tvojich rad, lebo hru som neinstaloval cez MagicISO (bod 1.) , ale z originalnych CD. Zatial sa mi ledva stiahla Univerzita (asi budem pokracovat cez rapid), takze s tym programom na skrytie virtulanych mechanik sa zatial nemusim trapit.
Instructions:
1. Use MagicISO to mount and install the original "The Sims 2" game.
Serial numbers are found in "Keys.txt."
2. Continue to use MagicISO to install the rest of expansion/stuff packs.
No specific order is required.
3. Copy "Sims2EP6.exe" in "No-CD Fix" to:
C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Bon Voyage\TSBin - overwrite the existing file.
Ako vidis, nie je tu nic pisane o tom programe na skrytie mechanik. Takze ak by som sa riadil instrukciami (okrem bbodu 1.) malo by to ist iba s tym MagicISO ? Aj keby som zvysok rozsireni stiahol cez rapidshare ?
No instrukcie sa mi uz stiahli. Teraz neviem ci je lepsie sa drzat instrukcii alebo tvojich rad, lebo hru som neinstaloval cez MagicISO (bod 1.) , ale z originalnych CD. Zatial sa mi ledva stiahla Univerzita (asi budem pokracovat cez rapid), takze s tym programom na skrytie virtulanych mechanik sa zatial nemusim trapit.
Instructions:
1. Use MagicISO to mount and install the original "The Sims 2" game.
Serial numbers are found in "Keys.txt."
2. Continue to use MagicISO to install the rest of expansion/stuff packs.
No specific order is required.
3. Copy "Sims2EP6.exe" in "No-CD Fix" to:
C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Bon Voyage\TSBin - overwrite the existing file.
Ako vidis, nie je tu nic pisane o tom programe na skrytie mechanik. Takze ak by som sa riadil instrukciami (okrem bbodu 1.) malo by to ist iba s tym MagicISO ? Aj keby som zvysok rozsireni stiahol cez rapidshare ?
Program na skrytie mechaník je len keď hru necrackujes ale púštaš cez miniimage. Ty však podla tvojho návodu v bode 3 hru crackuješ.
A tie patche nájdeš napr. http://bonusweb.idnes.cz/download/ do hladaj napíš sims a potom klikni na datadisk a ak bol k nemu vydaný patch tak klikni na patch a stahuješ.
A MagicIso by mal byt podobný program ako Alcohol 120%.
A tie patche nájdeš napr. http://bonusweb.idnes.cz/download/ do hladaj napíš sims a potom klikni na datadisk a ak bol k nemu vydaný patch tak klikni na patch a stahuješ.
A MagicIso by mal byt podobný program ako Alcohol 120%.
ano to je vari jedno v akom poradi to instalujes..Goten napísal:1.) mal by si ich inštalovať po poradí t.j. 1. Univerzita, 2. Nočný život, 3. Vianočný balíček, 4. Vo svete podnikania, 5. Rodinná zábava, 6. Luxusný život, 7. Maznáčikovia, 8. Veselé vianoce, 9. Ročné obdobia, 10. Poďme sláviť, 11. H&M Móda, 12. Šťastnú cestu, 13. Pre teenagerov, 14. Voľný čas.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Hm tak mam s tym jeden problem. Idem cez to MagicISO, instalacia prebehne v poriadku, no po instalaci sa tam zjavi toto (Priloha c.1) Dam tam (do DVD rom, nie do virtualnej mechaniky) originalne CD 4 Simsov. objects.package (priloha 2) to nainstaluje, potom este nieco nainstaluje, ale stroskota to pri effects.package, ktore ani nezacne nacitavat. "Error during instalation" , ci take nieco.
A este som zabudol spomenut, ze pri instalaci zakladneho The Sims 2 som sa pomylil a dal som jazyk Anglictinu a potom som to cez nejake "pocestovadlo", ktore nieco prepisalo v registroch, prehidol na Cestinu. Moze byt problem aj v tom ? Ja este skusim cely sims preinstalovat a dam tam rovno Cestinu ..
A mozno je aj problem v imagei. Cely torrent bol divny. Najviac to islo 50Kb/s, stale to odpajalo a pripajalo ..
A este som zabudol spomenut, ze pri instalaci zakladneho The Sims 2 som sa pomylil a dal som jazyk Anglictinu a potom som to cez nejake "pocestovadlo", ktore nieco prepisalo v registroch, prehidol na Cestinu. Moze byt problem aj v tom ? Ja este skusim cely sims preinstalovat a dam tam rovno Cestinu ..
A mozno je aj problem v imagei. Cely torrent bol divny. Najviac to islo 50Kb/s, stale to odpajalo a pripajalo ..
ja co mam na DVD sims2 (zakladny) tak ja tam mam vlastne program Update on vlastne kontroluje ze ci nemas tam crack...ci ako to je...*****HERO***** napísal:Hm tak mam s tym jeden problem. Idem cez to MagicISO, instalacia prebehne v poriadku, no po instalaci sa tam zjavi toto (Priloha c.1) Dam tam (do DVD rom, nie do virtualnej mechaniky) originalne CD 4 Simsov. objects.package (priloha 2) to nainstaluje, potom este nieco nainstaluje, ale stroskota to pri effects.package, ktore ani nezacne nacitavat. "Error during instalation" , ci take nieco.
a islo mi to v pohode...v pohode mi spravilo tuto kontolu..
Re: nejde
Včera som to inštaloval. Tiež mi nechcelo zobrať to 4CD klikal som stále na ok až sa nakoniec umúdril a zobral ho. 4CD budeš mať ok, keď si z neho inštaloval základnú hru.sonyc01 napísal:Stiahol som si opravny patch ale nejde spusti a vypita 4 CD vlozim a zase ho chce.
Ale asi viem v com je chyba mozno mam zle zdownloadnuate 4 CD a preto to nejde.