Co si mam o tom mysliet?
Nedokazu, u nas to ide postupne, vtedy to aj zena vyciti a rozchod je uz tak trochu ocakavany a tym padom aj lahsie prekonatelny. Ale z takychto rozchodov zo dna na den sa potom chalani dlho trapia.Eritrea napísal:zeny dokazu prestan milovat zo dna na den, ale ani ony sami si to nevedia vysvetlit, a vermi ze sa trapi koli tomu mozno aj viac jak ty..ale nehovorte ze aj chlapi to tak nedokazu! tomu neverim
//triple: presne tak, pod ten tvoj prispevok by som sa v pohode podpisal
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
predsa sme chlapi a len tak nedáme najavo že niekoho lúbime.. ale ked to už prepadne tak poriadne... a z rozchodov sa veľmi ťažko dostávameGothaR napísal:Nedokazu, u nas to ide postupne, vtedy to aj zena vyciti a rozchod je uz tak trochu ocakavany a tym padom aj lahsie prekonatelny. Ale z takychto rozchodov zo dna na den sa potom chalani dlho trapia.
//podpisujem GothaRa
to nemozes myslet vazneEritrea napísal:zeny dokazu prestan milovat zo dna na den, ale ani ony sami si to nevedia vysvetlit, a vermi ze sa trapi koli tomu mozno aj viac jak ty..ale nehovorte ze aj chlapi to tak nedokazu! tomu neverim
No hej, o tom sa tu uz tiez pisalo. Baby si skor povedia, ze to co citia je laska, ale nie je. Potom to rychlo opadne. Zato chalan je vzdy "chladny" a ked to prepukne, tak je to fakt laska a nevie prestat len tak. A casto "Milujem ta" od chalana znamena viac ako od baby.Aiden napísal:to nemozes myslet vazne...ked prestane "milovat" zo dna na den tak to rozhodne nebola laska...je rozdiel medzi laskou a tym co za nu povazujes
...a podla toho co tu chalan popisal sa mi nezda ze by ju to trapilo...a k tej veci pre chlapov...plati to co pre vas
-
will.i.am
Darca
take situacie to zazil skoro kazdy z nas... no co nechaj to tak... a ona sa mozno ku tebe vrati...
ak by bola fakt vynimocna a stala by za to, tak sa snaz, a nejako jej dokazuj svoju lasku. bud pozorny. kvetom nic nepokazis... a ked budes dost nezny, bude sa citit s tebou dobre, tak laska pride...
ako dlho to bude trvat, to ti nevie zarucit nikto...
ak by bola fakt vynimocna a stala by za to, tak sa snaz, a nejako jej dokazuj svoju lasku. bud pozorny. kvetom nic nepokazis... a ked budes dost nezny, bude sa citit s tebou dobre, tak laska pride...
-
triple
Guru wannabe
no a bude robiť zo seba blbca zbytočne.. trocha hrdosti trebawill.i.am napísal:take situacie to zazil skoro kazdy z nas... no co nechaj to tak... a ona sa mozno ku tebe vrati...
-
Eritrea
Star
asi som to zle napisala..milovat nieje to spravne slovo..prestanu mat radi..to by sa dalo ..
mne je jasne ze ak zena naozaj lubi tak to nieje take lahke..ale hovorime tu o laske medzi nimi dvoma?je vobec mozne v 15 hovorit o laske?? ja mam 19 a myslim ze to ma este cas...lebo laska moze byt medzi dvoma vyzretymi ludmi a nie detmi... ak som niekoho urazila tak sorry.
mne je jasne ze ak zena naozaj lubi tak to nieje take lahke..ale hovorime tu o laske medzi nimi dvoma?je vobec mozne v 15 hovorit o laske?? ja mam 19 a myslim ze to ma este cas...lebo laska moze byt medzi dvoma vyzretymi ludmi a nie detmi... ak som niekoho urazila tak sorry.
-
will.i.am
Darca
no to hej... ale keby fakt stala zato tak myslim ze by sa to oplatilo a sak ma len 15 tak co... to neni taky vek zeby to bola tragedia aj keby zo seba spravil blbca...triple napísal:no a bude robiť zo seba blbca zbytočne.. trocha hrdosti treba
podla mna hlavne ide o to ze musi vediet za co mu ta kocka stoji. ci je taka tuctova atakych je kopu, alebo je to nieco extra. a teraz nemyslim len vzhlad, ale hlavne aka je...
-
will.i.am
Darca
vidis presne to. niecomu sa priuci..triple napísal:ved práve
myslím si že je vo veku že ho to ešte nemusí zaujímať nie?
alebo... všetko zlé je na niečo dobré.. sa niečomu priučí
inak je to tiez dost tazke poradit v niektorych veciach...
mozno sami by sme sa v takej situacii chovali iank ako radime...
-
triple
Guru wannabe
http://www.hojko.com/kde-konci-kamarats ... 79070.htmlrobinkoo napísal:co je potom laska?