ktory telefon? - SE k750i, k610i, Nokia 3110 classic?
ktory telefon? - SE k750i, k610i, Nokia 3110 classic?
ktory z tychto telefonov? bude vyuzivany hlavne na pocuvanie mp3 cez reproduktor, pisanie sms, volanie, niekedy nieco odfotit (vonka a tak). hm?
nj, len sa bojim, aky to bude mat display, od fotaku ani neocakavam nejak velmi vela... tento telefon asi nema nikto, co? a inak dik za odpoved, k+GothaR napísal:Nakolko mam velmi zle skusenosti so znackou Sony Ericsson, tak ti odporucam tu Nokiu. Vyzera velmi dobre, ma slusne funkcie a skvelu cenu
Re: ktory telefon? - SE k750i, k610i, Nokia 3110 classic?
pokial chces pocuvat hudbu cez reprak tak nokiu neber urcite, sak to ziadne basy nema
ja mam 6151 co je od 3110 classic uplne stejny model len ma popport a iny dizajn, ale co sa tyka takych veci jako displej a prevedenie je tato rada nokii naprosto vyborna 
noo, super, tak napis, ake to je... ako to foti, aky je rychli, aky display, ako to prehrava mp3..GothaR napísal:Brat ho bude mat dnes, tak mozem postudovat
to sheep - takze to hra na pi*u? ok, dik, k+, pockam este na gothar.
takze, ako tak usudzujem, tak ten typek, co predava k750i, ma uz troska posahane sluchatko. takze aka je naj volba? k610i, ci ta nokia? vyjadrite sa.
ok, takze takto sa to pokusim zhrnut, ako to vidim ja, + & -
(budem zhrnat tie telefony, co viem mat od niekoho)
sony ericsson k750i:
+ 2 mpx fotak, autofocus
+ celkom dobry display
+ prehravac mp3
+ celkom velky display
- pokazeny reproduktor troska (u toho, co by som kupil)
- troska doskriabany
- joystick
- memory stick (drahe karty, ale to by mozno nebol az taky problem
sony ericsson k610i:
+ 2 mpx fotak
+ prehravac mp3
+ celkom velky display
+ 3G
- autofocus
- memory stick (drahe, ..)
- infraport
nokia 3110 classic:
+ prehravac mp3
+ microSD (lacne karty, skoro zdarma)
- (1,3 mpx fotak - to by az tak nevadilo
display neviem zhodnotit
3g moc nebudem asi vyuzivat
napiste teda, ktore by ste brali a dufam, ze gothar sa ozve cim skor..
sony ericsson k750i:
+ 2 mpx fotak, autofocus
+ celkom dobry display
+ prehravac mp3
+ celkom velky display
- pokazeny reproduktor troska (u toho, co by som kupil)
- troska doskriabany
- joystick
- memory stick (drahe karty, ale to by mozno nebol az taky problem
sony ericsson k610i:
+ 2 mpx fotak
+ prehravac mp3
+ celkom velky display
+ 3G
- autofocus
- memory stick (drahe, ..)
- infraport
nokia 3110 classic:
+ prehravac mp3
+ microSD (lacne karty, skoro zdarma)
- (1,3 mpx fotak - to by az tak nevadilo
display neviem zhodnotit
3g moc nebudem asi vyuzivat
napiste teda, ktore by ste brali a dufam, ze gothar sa ozve cim skor..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
takze mal som moznost drzat vsetky 3 v ruke (ESTE POVIEM ZE SOM SE MANIAK) :
NOKIA 3110C:
celkom podareny telefon ale ked nokiu tak uz symbian inak je to sracka (akoze ked to nema symbian
SONYERICSSON K750I :
takze ja mam w800i a su asi rovnako stare a dost stare teraz sa w800i zbavujem lebo je to hrube a cena pojde strasne dole takze to sa ti vobec neoplati
SONYERICSSON K610I :
z tychto troch yb som bral k610i aj ked neviem aky mas rozpocet alebo ci beres na pausal ale pohladal by som este . a keby si si veril dokazes s toho softwarovo spravit W660i
ZAVER : z tychto troch jednoznacne K610i
NOKIA 3110C:
celkom podareny telefon ale ked nokiu tak uz symbian inak je to sracka (akoze ked to nema symbian
SONYERICSSON K750I :
takze ja mam w800i a su asi rovnako stare a dost stare teraz sa w800i zbavujem lebo je to hrube a cena pojde strasne dole takze to sa ti vobec neoplati
SONYERICSSON K610I :
z tychto troch yb som bral k610i aj ked neviem aky mas rozpocet alebo ci beres na pausal ale pohladal by som este . a keby si si veril dokazes s toho softwarovo spravit W660i
ZAVER : z tychto troch jednoznacne K610i
suhlasim s Jacoolbo, takisto som do phoneov maniak
Nokia 3110 Classic :rozlisenie displayu je 128*160-co je dnes poriadny podpriemer,fotak tak isto, inak telefon v celku ok+ radio,edge a irda, ale radsej by som investoval uz ked nokiu do 6300
SE K750i: dost zastarany, ale funkciovo este stale vystaci,display:176*220-tiez to nie je slava ale vystaci, fotak v pohodicke+autofocus, ma este radio, sluchadla a kabel v baleni
SE K610i:novsi phone ako K750i aj rychlejsi, bez joisticku a myslim ze aj krajsi, ma rovnaky display ako K750i len trosku vacsi, ma 3G, fotak obstojny ale autofocus by sa zisiel, sam ho vlastnim a je velmi spolahlivy
Moja volba: K610i alebo N 6300
Nokia 3110 Classic :rozlisenie displayu je 128*160-co je dnes poriadny podpriemer,fotak tak isto, inak telefon v celku ok+ radio,edge a irda, ale radsej by som investoval uz ked nokiu do 6300
SE K750i: dost zastarany, ale funkciovo este stale vystaci,display:176*220-tiez to nie je slava ale vystaci, fotak v pohodicke+autofocus, ma este radio, sluchadla a kabel v baleni
SE K610i:novsi phone ako K750i aj rychlejsi, bez joisticku a myslim ze aj krajsi, ma rovnaky display ako K750i len trosku vacsi, ma 3G, fotak obstojny ale autofocus by sa zisiel, sam ho vlastnim a je velmi spolahlivy
no, tak keby, ze mam love na tu 6300fku tak nerozmyslam a nepytam sa... takze brat ten k610i, hej?violator napísal:suhlasim s Jacoolbo, takisto som do phoneov maniak
ja som bral z orangeu a tam mi dali usb kabel, sluchadla bohuzial nie, ale myslim ze zohnat ich nebude az taky problemsirmisoturbo napísal:no ok, tak asi ten zoberiem... a davaju ked je novy (od t-mobile napr.) v krabici aj sluchatka alebo nieco? co tam davaju vsetko?
//v baleni mas cd, manual ,zarucak, phone, nabijacku, usb kabel a 64 MB MS Micro kartu...dufam ze som na nic nezabudol