Poznate?? niesom sice metlak a pocuvam vsetko, ale s metalu, konkretne deathmetalu ma zaujal hlavne Death.
a dalsie super albumy - Spiritual Healing, Leprosy, Sound of Perseverance, Individual Thought Patterns, Symbolic zvysok co vytvoril som zatial nepocul takze nemozem hodnotit
Chucka je škoda bol to iste kvalitný muzikant a stvoril dosť veľa počúvateľných piesní akurát často mi jeho sóla znejú skôr ako náhodne vygenerované tóny zahrané v nepravidelnom rytme.. Nehovorím že bol zlý gitarista ale veľa ľudí okolo tohto žánru ho uznáva viac ako si zaslúži(l)... IMO najväčší virtuóz z radov Death bol jednoznačne Gene Hoglan Btw v tejto pesničke je skvelý začiatok a potom to už je také typické deathácke ale dá sa
Death mam strasne rad kazdy album svojim sposobom. Chuck mal velky talent a k tým solam hmm kazdemu sa paci cosi ine len pani hudobnici by to mali brat z tej stranky ze to nie je blues alebo jazz kde ma kazdy ton svoje miesto ,je to death metal a je neuveritelne do akej roviny ho Chuck dostal.
Intro dobre, ale ked zacal spievat..hm. Neak sa mi tej jeho hlas nepozdava, neak mi nepasuje k tomuto stylu hudby. Nevravim, ze to musi byt grind, ale... viete co myslim, nie? Celkovo vsak D-metal mozem.
kinjeril napísal:Intro dobre, ale ked zacal spievat..hm. Neak sa mi tej jeho hlas nepozdava, neak mi nepasuje k tomuto stylu hudby. Nevravim, ze to musi byt grind, ale... viete co myslim, nie? Celkovo vsak D-metal mozem.
Ten spev je asi pre mňa osobne najvadivejší lement na death metale ktorý je inak dosť kvalitnou muzikou často aj s nadpriemernými inštrumentálnymi výkonmi...