Jacoolbo: Easy Screensaver Creator, GraFX Saver Pro, Any Logo Screensaver Creator, ImageMatics StillMotion Personal Edition, 3D Screen Creator a mnoho iných..
Lomenia: stačí si spravíť obrázok v požadovanom rozlíšení a máš wallpaper. Môžeš ho spraviť cez ľubovolný grafický editor
MS paint .. su tam skvele funkcie .. napisem ti navod .. najprv si daj farbu pozadia .. potom tam nieco napis, pouzi niektoru z miliona fukncii a mas to a vysledok ? no nieco neuveritelne
audiotrack napísal:Jacoolbo: Easy Screensaver Creator, GraFX Saver Pro, Any Logo Screensaver Creator, ImageMatics StillMotion Personal Edition, 3D Screen Creator a mnoho iných..
Lomenia: stačí si spravíť obrázok v požadovanom rozlíšení a máš wallpaper. Môžeš ho spraviť cez ľubovolný grafický editor
Myslím také,aby som mohla spraviť z viacerých obrázkov jeden wall.
[/img]
Lomenia napísal:Myslím také,aby som mohla spraviť z viacerých obrázkov jeden wall.
[/img]
si si ista ze nemyslis screeensaver ? lebo z viacerych obrazkov . no co myslis pozadie ci setric lebo podla vsetkeho co hovoris to vychadza na screeencsaver
V prvom rade pouzivam Google vyhladavanie obrazkov. Staci zadat nazov(napr. hojko wallpaper) a potom nastavit, aby zobrazovalo iba velke obrazky. Nasledne ak treba, tak pouzijem program XnView na zmenu velkosti.
Trochu viac cool je tento program, ale ten ma prestal bavit
A obyvajne kolaze z fotografii vie robit napriklad program Google Picasa.
*****HERO***** napísal:MS paint .. su tam skvele funkcie .. napisem ti navod .. najprv si daj farbu pozadia .. potom tam nieco napis, pouzi niektoru z miliona fukncii a mas to a vysledok ? no nieco neuveritelne
No výroba toho úžasného diela musela trvať straaašne dlho (asi tak 2 minúty) . K+ obom. Ale keď v ničom inom nevie robiť, tak môže tie koláže spraviť naozaj aj v skicári, tam je to najjednoduchšie a nemusí hľadať žiadny program...