formatovanie usb kluca
-
mumzotoska
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
formatovanie usb kluca
cawko taky problem je ze som sa snazil instalnut linux na USB kluc.. a rozdelil som do na polovicu. Jedna cast je FAT32 a druha, to co robi linux.. a teraz chcem cely kluc na FAT. ako na to ????
thanks
-
Šu-Do
Redeemer
musis spojit particie... potom bude nenaformatovany.. no a potom ho formatnes na FAT
ale LINUX sa samozrejme zmaze
//
ale LINUX sa samozrejme zmaze
//
chce spojit particie... a potom ho komplet sformatnut na FAT-=wolf=- napísal:ak som dobre pochopil to co pises tak kliknes pravym v My Computer na Removable disk(tvoj usb kluc) a das Format a tam ti nabehne taka tabulka kde mas rozne somariny a je tam aj ci bude disk po formatovani FAT32 alebo FAT..tam si zvolis FAT a ides (sry ak som zle poradil ale neviem sa z tvojho prispevku vysomarit)
-
mumzotoska
Amateur
-
mumzotoska
Amateur
no tak to som zvedavy ako sa toto vyriesi. toto iste sa stalo aj mne. tusim som v linuxe potom pustil gparted a spojazdnil to tam. no nie som si isty. ale ked ti to nechce otvorit tak to nie je taky problem. ty to vlastne ani otvarat nemas. ty mas odstranit vsetky particie a potom vytvorit jednu FAT16/32 (podla velkosti kluca) particiu.mumzotoska napísal:zasa problem, partition magic mi nechce otvorit USB kluc, stále otvára pevny disk Cmas skusenost s particiami na USB??
-
mumzotoska
Amateur
-
mumzotoska
Amateur
-
mumzotoska
Amateur