Mam taky problem, ze hned ako sa zapne windows - plocha tak mi 4x blikne na cierno obrazovka. Stalo sa tak ked som nainstaloval catalysty ovladace,lebo na doske je integr. grafika ATI.Ked neboli ovladace tak to nerobilo Hmm co novsie ci starsie tam dam furt to robi.Neviete nahodou v com by mohol byt problem alebo nestretol sa uz niekto s tym?
robilo to aj predtym ? alebo je to nove? moze byt aj vadna grafa...skus starsie ovladace..novsie..ak to bude stale robit reklamacia.....grafiky su svine...bez ovladacov to ide..vvzdy...
midnight_man napísal:robilo to aj predtym ? alebo je to nove? moze byt aj vadna grafa...skus starsie ovladace..novsie..ak to bude stale robit reklamacia.....grafiky su svine...bez ovladacov to ide..vvzdy...
Grafa je integrovana,,cize na doske a robia to asi vsetky ovladace aj stare aj nove to som uz skusal.Mam PC asi dva tyzdne takze hned ako som ho skladal a dal win a ovladace tak to uz robilo.
Ano potvrdzujem, vsetkym co to robilo - vyriesi to dokupenie PCI-exp grafickej karty, v mojom pripade sa ten problem vyriesil, dokupil som Ati Radeon X1950 Pro, dal nove ovladace a nerobi to