BioShock
Moja reč, k+.Waldo napísal:Aj ja si stahujem hry. A nie kvoli tomu ze by som si ich nechcel kupit ale kvoli tomu aby som nebol sklamany ked si ich kupim. A ked sa mi ta hra ozaj paci tak si ju potom aj kupim original aby som podporil developerov. Ale urcite si ziadnu hru nekupim predtym ako ju odskusam. Toto iste som spravil aj s bioshockom. Najprv stiahol odskusal a potom nasledne aj kupil lebo je ozaj dobra a bola by skoda nepodporit tvorcov.
Ľudia, si konečne uvedomte prostý fakt: NEDÁ sa urobiť freeform hra s rovnako kvalitným príbehom, ako ho má lineárna. Nemôžete predpokladať, čo hráč urobí, kedy to urobí, ani ako to urobí. Ak chcete freeform FPS (nie akčnú hru), tak si zahrajte Boiling Point. Ak chcete "absoútny" freeform, tak potom nejaké RPG.Songoko napísal:áno je to osvieženie, ale ja som od toho čakal proste vačšie možnosti postupov, ja skutočne netvrdím že je to zlá hra (na strielačku až pri dobrá) len ako bolo v niektorých recenziách písané tak bolo príliš velká reklamná kampan......
Ku BioShocku: už keď som zhliadol prvý trailer, tak som sa na to tešil ako malé decko. A musím povedať, že ma nesklamala. Pre mňa posledná FPS s naozaj hutnou atmosférou bol Half-Life 2: Episode One. Škoda, že takých strieľačiek nie je viac. No, každopádne, ak si našetrím peniaze, určite podporím vývojárov. Zaslúžia si to!
Automat sa vola Gatherer´s Garden - najdes ho tusim aj v tej misi v ktorej si Neptune´s Bunty.rochedo napísal:Tiez neviem, ze kde kupit sloty na plasmidy - adamy - to su tie peniaze..
ale kde kupim tie sloty ? v akej masine ? som hned este na zaciatku - prave som porazil prveho big daddyho a v druhom levely na mna ide druhy big daddy... pls poradte