zaloha dat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

zaloha dat

Príspevok od používateľa metthal »

potreboval by som sa oboznamit s tym ako si nieako vyhodne zalohovat subory..budem totiz kupovat novy pc a na tomto mam stiahnuty jeden serial...ak by to napalujem na DVD tak mi som musel minut asi 6-7 DVD-ciek...neviete mi teda poradit nieaku vhodny sposob ako to zalohovat...napada ma teraz nieco take co mi kedysi davno robili v serverse ze urobili nieaku zalohu cez Norton Commander ci co..ale chcel by som vediet od vas nieake softy alebo tak co mi dokazu zalohovat tieto subory
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nieco mi tusim uslo... ja som bol v tom, ze zalohovaci soft robi len to, ze ti napali v urcity cas (napriklad kazdy mesiac) urcite subory. IMHO ten zalohovaci program ti nezbali tie subory do nejakeho mensieho archivu. na to je winrar. no a pri video suboroch ti ani winrar prilis nepomoze. kompresia je tam zanedbatelna. ale zober si to takto:
1 DVD = 10sk (kupis na cievke a zvysok si nechas alebo predas)
7 DVD = 70sk
za 70sk mas pomerne velku istotu, ze sa ti s datami nic nestane. kym to nemas overene (tie zalohovacie postupy), tak radsej vsad na istotu. ja som si jedneho pekneho dna siel zalohovat nastavenia na windowse. zvolil som ten tool na zalohu nastaveni a vsetko mi zalohovalo. vznikol subor s priponou dat a to bolo tusim vsetko. na novy windows som si siel nastavenia nahodit naspat tym stym toolom a co mi napisalo? ze subor xy.dat neobsahuje ziadne nastavenia alebo daku taku podobnu kravinu. este ze som sa na to nejako nespoliehal. chcel som to len skusit. to len ako priklad :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja pouzivam Acronis True Image :)
zalohoval som si komplet particiu C:\ spolu aj s datami a ten jeden image som si napalil na DVD... :) taktiez mozes si to aj ulozit na HDD:. ako xces
Napísať odpoveď