World in Conflict
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
atomovka je cool ale ešte viacej sa mi lubi kobercove bobardovanie ... hlavne ked mam vysdkarov tam kde sa on objavuje skrytych v lese ..takze vidiem ked mu priletia jednotky a mozem poslat kobercove v full efektu to človeka nasere ked niekto zmetie 3armady jednym vrzom .... heh ale mam teraz dost problemi ze ma to kickuje zo serverov koli timeoutom ale pritom spojenie je dobre čim to kua je ....
-
->slavo<-
Addict
pre-order serveroch co to je?
dnes sami podarilo konecne hodit atomovku
na spravne miesto
Este jedna vec prvy krat som musel taktovat grafiku aby mi hra isla podla predstav a je az nad moje ocakavania co sa tyka grafiky je to krasaaa
hlavne tie kratery v zemi , odrazi vo vode , a hlavne dim smoke,vybuchy su uplne graficky super skoro real by som povedal
TEsim sa na Full Hru
toto bude prva hra ktoru si asi kupim
Myslim si ze to ma zmysel si ju kupit pretoze je to zabava ktoru si zapnem a hrajem a neprestane ma tak skoro bavyt som zvedavy na recenziu FULL hry .
dnes sami podarilo konecne hodit atomovku
Este jedna vec prvy krat som musel taktovat grafiku aby mi hra isla podla predstav a je az nad moje ocakavania co sa tyka grafiky je to krasaaa
hlavne tie kratery v zemi , odrazi vo vode , a hlavne dim smoke,vybuchy su uplne graficky super skoro real by som povedal
TEsim sa na Full Hru
Myslim si ze to ma zmysel si ju kupit pretoze je to zabava ktoru si zapnem a hrajem a neprestane ma tak skoro bavyt som zvedavy na recenziu FULL hry .
-
JanJanuska
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dnes demo WiC!
Kód: Vybrať všetko
http://www.gamespot.com/event/download/world-in-conflict-demo/dnes som nahodou na to narazil a mozem povedat, ze je to v pohode hra. hram to na low nastaveniach, este som sa nepohral, aby to bolo vybalancovane.
demo ma zabavilo a cele sa to tvari obstojne
aj ked preferujem tie "menej inteligentnejsie" rts typu RA2(nataz, postav, prevalcuj), toto ma s nim spolocne aspon USSR vs US 
demo ma zabavilo a cele sa to tvari obstojne
Ten online crack je len na to aby si proste mohol spustit "online only" mode. Na to aby si mohol hrat oficialne multiplayer tak potrebujes cd key z krabice ked si hru kupis, Preto to chcem odskusat cez hamachi aby som vedel. Keby ten online crack bol to co ty myslis tak sa tu nepytam ci niekto zahra cez hamachi->slavo<- napísal:vsak tam je vrajze online cracK![]()
tak preco len lan.