Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:K AKYM INFORMACIAM :?:
http://www.nsinfo.org/index.php?option= ... 0&Itemid=1
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

konkretne...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:konkretne...
Ved ten clanok dpc... pisany primitivizmom
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

informacie o tomto su hockde na nete. aj na rasizmus.sk tusim (skreslene) aj na blskovkach aj hockde. no ako autor napisal ten clanok... no proste rehot :lol:
tie vyrazy nemaju chybu :D doveryhodnost 100 bodov vazne :lol: to je skor blog ako informacna stranka/portal. pozliepat informacie z netu nie je az take tazke. pristup k informaciam nie je vobec obmedzeny. a na fakty, ktore nie su na nete autor asi nema ani dosah (a ani sa necudujem. ved odkial? nikto nemoze behat cele dni po slovensku a vypytovat sa)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Som dost zmeteny aj tymto maximalne primitivnym članom http://www.nsinfo.org/index.php?option= ... &Itemid=33
dost sa čudujem že ludia dokažu mat až tak s prepačením doje*** myslenie !
turtlak69
Guru
Guru

NS Info Slovensko vysoko oceňuje túto vysoko profesionálne zvládnutú combat akciu
LOL :lol:
iste si sli fesaci zabehat :D s nozmi :D
raz som bol na fizlici a jeden flojd hovoril druhemu, ze zbalili dakeho hakosa a mal so sebou daku macetu a ze sa ho pytali, ze nac mu je. no a on vraj zadelil, ze na chleba :D mi to trosku pripomenulo stare casy
btw takych ludi by mali brat flojdi ako psikov, ked vedia z dialky rozoznat co je vo fajke na stole a podla dymu zistit, ze je to trava a nie tabak. uctyhodne.
no ale navrhujem dost spamovania. tato tema je o niecom uplne inom.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

som zbezne presiel stranku nsinfo.org a vyhlasujem ze kazdy kto sa stotoznuje s tam uvedenymi nazormi je chory,primitivny,stupidny,idiotsky ko*ot suci do ustavu po pripade na okamzitu likvidaciu.
ze vlastenci - ja som vlastenec,hento su ko*ot.
maly vynatok z ich ko*ot propagandy:
"Feťácka svorka aj napriek svojej presile bojovala tak ako ich poznáme, z čoho vyplýva, že nebola schopná žiadneho odporu. Mladí aktivisti neutrpeli žiadne zranenia ak nerátame odreniny na hánkach jedného z nich. Vzhľadom na to nemuseli použiť nôž, ale "feťák krásne kvičal, keď sme mu ho priložili na krk," s hrdosťou uzatvoril ďalší účastník konfliktu. Ďalej však so smútkom dodal: "Škoda, že neboli ďalej od ľudí, neskôr sme dostali skvelý nápad, donútiť feťáka sa vyzliecť a nechať ho ako opičku loziť po strome. Možno nabudúce."

dalej ze proti fetackej presile.samozrejme.fotky to dokazuju.3 nasteroidovane hoveda kopu jedneho mladika
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ten Digital by mal byt vymazany, len tu spamuje, pyta sa ako sa ten server mohol dostat k informaciam a ked sa opytam, ktore tam uvedene informacie sa mu zdaju, zrejme nedostupne, pre "primitivny" server, neodpovie v podstate nic a nasledne mu staci, jednoduche (primitivne?) vysvetlenie od turtlaka. Skor toto svedci o totalnej zaujatosti a primitivizme.

pinacolada,
Silne reci, dokonca o likvidacii, ale skor to vyzera ako len prejav slabosti z tvojej strany k "tvrdsim sposobom".

btw, este si asi nevidel nasteroidovane hovedo :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujimavost z Iraku..

Cast irackych povstalcov si vybera za ciel zamerne cernochov v americkej a britskej armade.. Vyzera to ze povazuju za specialne ponizujuce byt okupovany negroidmi..
A Sunni insurgent in Baghdad has revealed how black British and American soldiers are being targeted by anti-coalition forces. Abu Mujahed, who used a pseudonym, declared that black soldiers are a particular target. "To have Negroes occupying us is a particular humiliation," said the Sunni who also works in a Government ministry.
He told the Guardian reporter, Jason Burke: "Some-times we aborted a mission because there were no Negroes."
turtlak69
Guru
Guru

a co cakas? ze ti ukaze presne slovicko alebo co dpc? uvedom sa uz konecne. informacie su v clanku. hodil ti tam link. staci aj stranka. co viac este chces? narazal celkovo na informacie v clankoch na tej tvojej oblubenej stranocke. nikde nie je napisany zdroj. tam je ta pointa. a ked tam nie je zdroj, tak bud autor je superman, ktory chodi po svete a zbiera informacie alebo si ich prisposobuje a upravuje ako mu to sedi. ziaden zdroj uvedeny nie je. ani u jedneho clanku. preto to povazujem za blog a nie za informacie. ok, koniec so spamovanim. neodpovedaj mi na toto pls. nemam o to ani zaujem
ps: od toho ci niekoho vyrazit z fora rozhoduju modi a nie ty.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

V tom clanku je pointa to ze obet rasizmu provokovala, co sa mozes docitat taktiez v clanku ktory uviedol hned nad tym Tomasito http://www.hojko.com/post675938.html?highlight=#675938 (k tomu samozrejme nepodate ziadne vyjadrenie)
To bol moj dvod naco som tam ten clanok posielal, vase nazory na stranku ma absolutne nezaujimaju.
turtlak69
Guru
Guru

ja som absolutne nenarazal na ten dany clanok, ale celkovo na clanky ako take ;) mohli by sme to uz aj pomaly uzavriet. kazdy bude mat svoj nazor a nie kazdy ma nazor rovnaky. kto si neuvedomi, ze ta stranka je brak, tak mu tie "informacie" postacia. kto si to uvedomi, tak pojde hladat clanky inde. nema zmysel to rozoberat. hlavne nie v tejto teme. keby nieco, tak kludne SS. nerobi mi to problem
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

turtlak69 napísal:narazal celkovo na informacie v clankoch na tej tvojej oblubenej stranocke.
Digital napísal:Ako sa dostane takyto primitívny server k takýmto informáciam ?
Z tohoto presne vidno na co narazal.

Nikde nie je uvedeny zdroj, v poriadku, ty sam si mu napisal ako sa "takyto primitivny server" dostane k tymto informaciam, co musi byt jasne uplne kazdemu a len to dokazuje, ze len umyselne spamoval tuto temu. O tom to cele je.

A to ze ty si zrazu absolutne nenarazal na clanok ktorym to vsetko zacalo ma uz neprekvapuje rovnako ako ma neprekvapuje to ze radsej nemas zaujem o odpoved. :P

Mas pravdu v tom, ze by sa nemalo spamovat, ale to by musel Digital radsej palit CD svojim ciganskym kamaratom namiesto vypisovania do tychto diskusii.

SS neposielam/neprijmam :evil:
turtlak69
Guru
Guru

ciganskym kamaratom hej? a ty chces niekoho vylucit z fora za sparavanie...
ano on myslel ten dany clanok, ktory tam uviedol. je jedno, ktory uviedol. ja som to len zovseobecnil. nic ine. a btw digital uz nespamuje ako som si vsimol. teraz som hlavny spammer ja a ty. mozme to uzavriet uz?
ps: tuto temu nikto nespomaluje. na slovensku sa o multi-kulti prilis nehovori a zatial to ani nie je v takom stadiu ako v inych krajinach. a clanky o zahranici nie su pre vacsinu az take zaujimave
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

heh :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

AA, trurtlak a pinacolada - chlapi nic proti vam, ale nechcete sa ukludnit? Trocha (dost) zachadzate uz do extremov. Skuste za zacat inak vyjadrovat, hlavne turtlak a pina.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

okej okej.uvedomujem si ze som to prehnal.slubujem ze uz budem dobry ujo kinjeril :oops:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal: Mas pravdu v tom, ze by sa nemalo spamovat, ale to by musel Digital radsej palit CD svojim ciganskym kamaratom namiesto vypisovania do tychto diskusii.
Spamuješ akurat tak ty tým že obhajuješ cely sku*veny rasizmus ! Uvedom sa ... si len dalsi viac informovaný nácek ... premna nula ! Tych ciganskych kamaratov si odpusti , aj keby som ich mal tak vzdy lepsie než nejaky stupidný holohlavý 120 kilový fasisti !
To že niekto je proti rasizmu považuješ za spam ? daj sa liečit !

Pls dajte mi basu, nelutujem co som napisal
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:To že niekto je proti rasizmu považuješ za spam ? daj sa liečit !
Ty si proti zdravemu rozumu a nie rasizmu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ty si proti zdravemu rozumu a nie rasizmu.
:lol: :lol: ked je to proti comu som podla teba zdravy rozum tak ta lutujem :(
Napísať odpoveď