Nie doslova Problem s HDD
Nie doslova Problem s HDD
Mno mam taku otazku na vas.Mam asi starsiu matiicnu lebo som pocul ze to je ten dowod a hdd 160gb. Proste mam ho rozdeleni w fdisku na C: 15GB a zwysok D:...mno a ide o to ze 25Gb mi to nezobere a musim si wytworit dalsi disk E: cez ParticionMagic. to mi ani newadi ale ked mate riesenie ci sa to da obist dakujem wopred. Ide o to ze mi nestaci 160GB. Planujem kupit nieco wiac ale ten 160gb si chcel nechat tiez, len pripojim este jeden. Rozmyslam o 320gb co je nieco cez 2tisicky co nieje uz w dnesnej dobe wela. Mno a otazka je ako mi ho zobere. Ako to bude wyzerat. ten 160gb ostane aj pekne s winom len chcem pripojit ten 320gb.Dakujem
Zaujimave, ze chces vediet nieco, co ti bude uzitocne, ale nenapises zakladne veci ako OS ci ma service pack a aka to je doska. Pravdepodobne je vsak problem v tom,, ze nemas SP2, pretoze keby bola chyba v doske, respektive by doska tak velky disk nedokazala zhltnut, tak tych 25 GB ti ani nezobrazi alebo ti disk vobec nepojde, ale ty mas moznost ich pouzivat ako inu particiu. Takze nainstalovat SP2. Pred par dnami sem Joker hodil link, takze netreba stahovat z ms stranok.
Ako už bolo napísané, WindowsXP mal problém s diskmi väčšími ako 130GB. Tento problém riešila záplata (tuším to bolo už v SP1). Vyzerá to tak, že tú záplatu máš (lebo inak by ti to vo Windowse nefungovalo ani po vytvorení partície v programe PartitionMagick). Pravdepodobne je iba tvoje inštalačné CD WindowsXP bez SP1.
Ano
Ano mate pravdu. Inst. cd mam WinXP ENG Profesional bez akychkolvek SP a zaplat. ale po nainstalowani ich dawam. Dobre takze to by sme mali. a co myslite ako mi zobere ten 320Gb disk?
MB
dufam ze tolko ku MB staci
Model: MSI P8X Neo-V (MS-7043)
Chipset: VIA PT800 CE/PT880 + VT8237 (R)
Slots: 2xISA, 5xPCI, 1xAGP v3.5
Model: MSI P8X Neo-V (MS-7043)
Chipset: VIA PT800 CE/PT880 + VT8237 (R)
Slots: 2xISA, 5xPCI, 1xAGP v3.5
???
Najprw ze mam napisat maticcnu a ked napisem tak ziadna reakcia? plssss pomozte
diki
Mno diki aleee si si issty? preco mi potom nebere tu 160GB plnu? musim cez part.magik wytwarat dalsi?
hdd
A ktory by ste doporucili disk?? Niejaky taky ze 250GB alebo 320GB...znacka a tak...dik
Pls
Pliiiisss poradte....co ste na mna zabudli?