Trapi ma to....
Trapi ma to....
Stala sa jedna vec. Mal som vztah z jednym dievcatom , ktory trval 3 mesiace. Boli sme skoro stale spolu , da sa povedat ze skoro kazdy den... Bolo to dokonale , boli sme zalubeny, denne sme si hovorili jak sa milujeme, jak nam to vydrzi do konca zivota , no neskor prisli prve problemy , osobne ja som dost ziarlivy ( co si myslim ze je normalne ) a jej to robilo problem , to sa niak vyriesilo a vztah pokracoval dalej , no jeden krat dosla hadka, uplne nezmyselna , pri ktorej mi do oci povedala ze ma nemiluje ani ku mne nic neciti. Myslel som ze to tak nemyslela , lebo to bolo len pri hadke , no na druhy den , bez toho aby mi dala vediet sa objavila u mojej matky v praci , odovzdala jej veci co som mal u nej , este jej povedala jaky som divny, jak sme sa rozisli... Nastvalo ma to , zavolal som jej a v telefonate som jej povedal ze som ju miloval a pokazila to. Den na to mi kazdy den zacala smskovat jak ju to mrzi , jak ma miluje a jak by to chcela vratit spat.Kazdy mi hovori ze to mam este raz skusit, lenze ja uz nechcem. Je moje rozhodnutie spravne? Dakujem za kazdy komentar
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Trapi ma to....
Pozri. Zrejme vieš, čo robíš a keď sa holka zachovala, ako sa zachovala, tak to pre Teba už zrejme zmysel nemáš. Teraz je to výlučne na Tebe. Pokiaľ k nej ešte niečo cítiš, tak to skús ale s tým, že budeš pamätať na to, aká je impulzívna a ako sa zachovala. Pokiaľ už k nej nič necítiš a všetko v Tebe zničila, tak by to bolo zrejme z oboch strán iba trápenie. Očividne sa rozhodla veľmi náhle a v afekte a je celkom možné, že si až teraz uvedomila, čo stratila a ako sa zachovala. Ako som povedal, všetko záleží od tvojích citov. Keď nechceš, tak nie je o čom, ale poradím Ti, nechaj si to ešte prejsť poriadne hlavou, či by to ešte predsalen nemohlo klapať, keby ste sa o tomto celom ešte porozprávali. Či je tvoje rozhodnutie správne? To nemám právo súdiť - rozhodol si sa tak Ty, ja Ti iba môžem povedať, ako by som sa zachoval ja a to som už načrtol vo svojom príspevku. Ale pokiaľ si už pevne rozhodnuý s tým, že si uvedomuješ o čo si prišiel a o čo prišla ona, tak nie je o čom. Ona Ťa ešte podľa všetkého ľúbi a má výčitky, je to len a len na Tebe. Think about it! 
//Edit: Inak napadlo mi: Keď sa pýtaš, tak si myslím, že nie si ešte na 100% rozhodnutý. Ak je to pravda, skúsil by som to
//Edit: Inak napadlo mi: Keď sa pýtaš, tak si myslím, že nie si ešte na 100% rozhodnutý. Ak je to pravda, skúsil by som to
-
Shark NX
Addict
HellBoy podobnu situaciu som zazil ... no takto ... spravila velku chybu a neskor jej to doslo co vlastne spravila ... a podla vsetkeho by to chcela napravit
Ako jin napisal zalezi na tom ci si presiel bodom po ktorom uz nema snazenie dalsi zmysel alebo nie ... ale co ja viem ja by som ti poradil skus to ... Ja som mal uz chrobaka v hlave a teraz to velmi lutujem.
Tak ale pockaj este na vyjadrenie ostatnych
Ako jin napisal zalezi na tom ci si presiel bodom po ktorom uz nema snazenie dalsi zmysel alebo nie ... ale co ja viem ja by som ti poradil skus to ... Ja som mal uz chrobaka v hlave a teraz to velmi lutujem.
Tak ale pockaj este na vyjadrenie ostatnych
-
Sphinx
Addict
hmmm...skusit alebo neskusit to je snad otazka ktora trapy vsetkych ktory zazili takuto situáciu SKUS- uvidis mozno neolutujes a budes si dakovat za to ze si sa odvazil NESKUS -a mozno sa budes preklinat.. ak by si jej dal sancu moj nazor je taky ze jej ukazes ze ta dokaze ovladat a bude si mysliet ze si na nej závislý (vratis sa k nej ako poslusny psik) i ked viem ze laska je svina a ze ublizuje v okamihoch ktore necakame, no je to tak a nic sa s tym robit neda rozhodnutie je na tebe ale ako si pisal ze ju nexces to je mozno len chvilkova zlost a mozno ta najspravnejsia vec ktoru urobis . asi ti to moc nepomohlo ale to rozhodnutie je NA TEBE LEN A LEN NA TEBE 
-
Enduro3333
Medium Professional
Neviem síce, čo má s tvojou mamou - aký vzťah, ale nabehnúť jej do práce a spraviť takéto kino - to sa proste nerobi, nech by si ju nahneval akokoľvek.
-Ak sa chceš k nej vrátiť, tak sa o tom najprv dobre porozprávajte. Mohol to byť len nejaký skrat, či konanie v afekte, no niektorí ľudia majú takú výbušnú povahu. Len aby ti v budúcnosti nepravila niečo podobné.
-No skôr, ako sa definitívne rozhodneš, nechaj trocha veci plynúť a dobre si to premysli. Možno sa ti naskytne na vec úplne nový uhol pohľadu.
-Ak sa chceš k nej vrátiť, tak sa o tom najprv dobre porozprávajte. Mohol to byť len nejaký skrat, či konanie v afekte, no niektorí ľudia majú takú výbušnú povahu. Len aby ti v budúcnosti nepravila niečo podobné.
-No skôr, ako sa definitívne rozhodneš, nechaj trocha veci plynúť a dobre si to premysli. Možno sa ti naskytne na vec úplne nový uhol pohľadu.
-
midnight_man
Guru
Necital som prispevky ktore pisali ostatny, cize ti poviem ciste moj nazor...tvoja ako aj jej reakcia boli unahlene...impulzivne, posrala to tak ona ako aj ty...Vies problemi by sa mali riesit "Rozumne" a nie tym ze ti povie ze ta nelubi a podobne dristy...a chlapska hrdost nastupila ked sa ospravedlnila a ty si to "ignore"
-
ProfionQQ
Medium Star
myslim ze ak je pravda to co si napisal a nijako si to neprikrasloval tak potom by som sa k nej jednoznacne nevratil...Hellb0Y napísal:...
a to co si napisal ze vraj podla nej si divny...naozaj nevem
mne sa zda skor divne ze nepovedala tebe aby si si prisel zobrat veci, ale ona ich doniesla k tvojej matke do prace...----toto sa mi zda viac divne
[quote="Hellb0Y"][/quote]Zeny su divne,teda vacsina
.Hlavne mlade,maju zmatok v citoch,dokazu menit nazory zo dna na den a velakrat povedia aj to co si nemyslia.Pozri,ak skusis nic nestratis
A"k vode"ju mozes poslat hocikedy...Inac vztahy su o tom-tolerovat nieco,co ti celkom"nereze".Ak to tolerovat nedokazes,hladaj inu zienku 
-
Te-wei
Medium Professional
Len ty musíš vedieť či ju chceš!
Ak by som ju ja nechcel, tak ignore.
Ak by som ju chcel, ok, ale nedával by som jej hneď jasné odpovede, ale neurčité, aby si holka nemyslela,že jej to len tak prejde. že si len tak povie jeden deň,že ma nemiluje a drúhy sa bude ospravedlňovať s pocitom, že všetko bude Ok.. to určite nie! pekne ju naťahuj a nech dokáže že ťa miluje, povedať môžem čokolve... absolutne čokolvek!
Ak by som ju chcel, ok, ale nedával by som jej hneď jasné odpovede, ale neurčité, aby si holka nemyslela,že jej to len tak prejde. že si len tak povie jeden deň,že ma nemiluje a drúhy sa bude ospravedlňovať s pocitom, že všetko bude Ok.. to určite nie! pekne ju naťahuj a nech dokáže že ťa miluje, povedať môžem čokolve... absolutne čokolvek!
A ak si tu zalozil tuto temu tak si niesi asi uplne isty ... mozno sa chces poradit pocut nas nazor ... noo len ty sam musis vediet co chces urobit a ako dalej .. zda sa ze dievca to vazne lutuje urobila chybu a ak si nad nou este nezlomil palicu stalo by to za pokus
, ale jasne ze jej nevlet hned do naruce aby sa jej to len tak neprepieklo .. noo a nech urobis uz cokolvek je to len a len na teba a istotne sa rozhodnes spravne , vela stastia 
//edit... viem ze pisem trochu neskor takze mozno je to uz i vyriesene .. tak ak chces napis ako si sa na koniec rozhodol
//edit... viem ze pisem trochu neskor takze mozno je to uz i vyriesene .. tak ak chces napis ako si sa na koniec rozhodol
no dievcina sa zachovala fakt zvlastne... i ked aj kamarat ked sa rozisiel s jeho holkou, tak na celej skole (skole kam chodi ta baba) ma povest ako ten najhnusnejsi a neviem aky zly
baby su rozne. no ale aby niekto robil take divadlo... ocakaval by som, ze sa ti ospravedlni a nie, ze este bude vyvadzat taketo veci. daj tomu druhu sancu, ale nezabudni co sa stalo. vec, ze ked ti bude hovorit, ze ta miluje, tak to plati len na dany den. na druhy den to moze byt uplne inak ako si sa mal moznost presvedcit.
-
triple
Guru wannabe
zase pravdaTe-wei napísal:Len ty musíš vedieť či ju chceš!
daj jej ešte šancu ved je škoda prísť o holku ktorú asi lúbiš - to ja neviem, kôli hlúposti je to asi zbytočné... len jednu vec .. teraz by si mal byť ty na koni a trocha nadiktovať si podmienky máš na to plné právo a vzťah by sa mal vybrať smerom ktorý určíš ty.. nenechaj ju aby mala pocit že toto ti môže spraviť hocikedy a prejde jej to ako malina.
GL