Napalovacka
Napalovacka
Ahojte, mam problem. Mam napalovacku Teac, asi 2-3 rocna. Problem je ten, ze ked napali DVD film (video_ts) , DVD ide , aj v inych prehravacoch, bez problemov. No ked napalujem na DVD male subory, povedzme obrazky, programy, rozne data, tak toto DVD sice napali, ale neprecita ho ani po sebe a ani ina citacka. Rychloast napalovania davam 8, pouzivam NERO 7.0.1.2
Re: napalocvacka
vyskusaj nahodit najnovsi firmwerInvader napísal:Ahojte, mam problem. Mam napalovacku Teac, asi 2-3 rocna. Problem je ten, ze ked napali DVD film (video_ts) , DVD ide , aj v inych prehravacoch, bez problemov. No ked napalujem na DVD male subory, povedzme obrazky, programy, rozne data, tak toto DVD sice napali, ale neprecita ho ani po sebe a ani ina citacka. Rychloast napalovania davam 8, pouzivam NERO 7.0.1.2
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
on ked padne na nulu tak sa napalovanie pozastavi aby sa naplnil spät.. to sa ale bavime o tom co je hore... ten spodny mne kolise od 96 do 100%...Invader napísal:No a keby ten buffer padal? Samizda, ze kolise, ale nikdy nepadne, to je jasne. Ale samizda, ze kolise. Na pc pracujem, ked napalujem, ale to by nemal byt problem, lebo ten buffer nikdy neznizim na nulu. Ci?
Re: napalocvacka
firmware mam najnovsi, kukal som.
Nemam volne DVD momentalne, ale vyskusam to a poviem ti , ze ako to skace. No a ak by klesal, ako mam tomu zabranit? (disk ani procak nevytazujem ked napalujem) ????
//audiotrack: edituj si príspevky
Nemam volne DVD momentalne, ale vyskusam to a poviem ti , ze ako to skace. No a ak by klesal, ako mam tomu zabranit? (disk ani procak nevytazujem ked napalujem) ????
//audiotrack: edituj si príspevky
-
Šu-Do
Redeemer
sak po tych rokoch uz moze byt aj dosrana ta napalovacka.. inde ti tie data precita ?
napriklad ked napalis obrazky tak ich precita v DVDplayeri ?
pouzivaj EDIT... keby som nenapisal prispevok nad tebou uz mas 3 pod sebou
//
napriklad ked napalis obrazky tak ich precita v DVDplayeri ?
pouzivaj EDIT... keby som nenapisal prispevok nad tebou uz mas 3 pod sebou
//
ked ti pada buffer tak to vtedy ked tazis disk.. z CPU moze napalovaci program brat tak 2%... ale ked zatazis HDD tak to je problem.. ked nieco spustas alebo tak... a tiez aj zalezi na akej rychlosti palisInvader napísal:Nemam volne DVD momentalne, ale vyskusam to a poviem ti , ze ako to skace. No a ak by klesal, ako mam tomu zabranit? (disk ani procak nevytazujem ked napalujem) ????
-
Šu-Do
Redeemer
ine DVDcka napalene inde ti cita ?? ale ked su tam take data ktore ked ty napalis ti neprecita.. je mozne ze mas spinavu optikuInvader napísal:ok buem editovat, vzdy zabudam. No o tom disku viem. No stalo sa mi, ze som napalil DVD, obrazky atd, alebo aj DVD film a sama po sebe neprecitala, ale ina dd romkatto precitala. to je ako mozne?
-
Šu-Do
Redeemer
takze...Invader napísal:Prepac, zabudol som. Ano, cita vsetko.
napalovacka ti precita len napalene DVD subory.. neprecita napalene obrazky alebo drobnejsie napalene veci napalene z tvovjej napalovacky.. ale z inej precita.. tvoje neprecitane data precita na inych napalovackach.. hmm
asi ju mas posranu... sak inak ked kupis novu tak je to OK.. sak do tisicky uz kupis poriadnu
Hh takyto verdikt sa mi paci. To viem, ale chcel som prist na pricinu, preco je to tak.Šu-Do napísal:takze...
napalovacka ti precita len napalene DVD subory.. neprecita napalene obrazky alebo drobnejsie napalene veci napalene z tvovjej napalovacky.. ale z inej precita.. tvoje neprecitane data precita na inych napalovackach.. hmm
asi ju mas posranu... sak inak ked kupis novu tak je to OK.. sak do tisicky uz kupis poriadnu
Dudo ty si proste sef. Som chcel vediet komplexnejsie, ze ako rozladena, co rozladene. troska podrobnejse. Keby som ta nepoznal, tak bitkadudo02 napísal:Vsak ti to napisal.Mas poskodeny ,alebo rozladeny hardwer.To je pricina..Ak chces vediet presne o co ide ,zober nejakemu elektronikovi,mozno ti to opravi.Ale za aku cenu???