F.A. Premier league
správa
No mna osobne táto správa dosť prekvapila som nečakal, že v priebehu sezony by mohol odísť, skôr som očakával že odíde možno pred sezonou ale pravdou je že odišiel kvôli tomu, že mužstvo nedalo gol dva ligove zápasy a v LM doma len remizovali s Rosemborgom Trondheim.Drago napísal:No tak Chelsea bez Mourinha je len polovicna. Sice je to fakt kontroverzny trener a niekedy ma hlasky jak posledny gadzo, je to kvalitny kouc a bude im chybat.
btw. som zvedavy či ho dokáže vôbec niekto nahradiť, pretože Mourinho bol charizmatický tréner a takých veľa nie je
Podla mna sa to uz tiahlo od minulej sezony v zimnej casti ked tiez dost stracal body a Abramovic bol nespokojny s hrou.J.O.S.E napísal:ale pravdou je že odišiel kvôli tomu, že mužstvo nedalo gol dva ligove zápasy a v LM doma len remizovali s Rosemborgom Trondheim.
Mimochodom v sporte som zapocul ze Murinho sa pohadal aj s Terrym ak mate niekto blizsie informacie uvedte ich. Tiez by ma ale zaujimalo preco v LM na chelsea doslo len 25 tisic fanusikov, ved chelsea mala skoro kazdy zapas vypredane
fakt chelsea bez Mourinha nebude ono a je pravda ze sa pohadal s Terrym a podla mna to bolo to posledne a odisiel ale on sa pohadal aj s Abramovicom ja by som to tak neriesil vzdy ked sa muzstvu nedari tak vyhadzuju trenerov podla mna to je zle aj teraz chelsea chybaju opory Ballack Lampard Drogba to je jasne ze tymu nepojde ved aj manchester na zaciatku ako hral a nikoho nevyhodili a uz sa to zlepsuje po navrate Rooneyho a Ronalda trenera treba nehat a ukaze sa aky je ako Mourinho prisiel a boli 2 tituly
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je tak ked klub ovlada bohaty futbalovy fanusikIZZi-BA napísal:fakt chelsea bez Mourinha nebude ono a je pravda ze sa pohadal s Terrym a podla mna to bolo to posledne a odisiel ale on sa pohadal aj s Abramovicom ja by som to tak neriesil vzdy ked sa muzstvu nedari tak vyhadzuju trenerov podla mna to je zle aj teraz chelsea chybaju opory Ballack Lampard Drogba to je jasne ze tymu nepojde ved aj manchester na zaciatku ako hral a nikoho nevyhodili a uz sa to zlepsuje po navrate Rooneyho a Ronalda trenera treba nehat a ukaze sa aky je ako Mourinho prisiel a boli 2 tituly
Re: správa
lol no to moze odist kazdy druhy trener...J.O.S.E napísal:ale pravdou je že odišiel kvôli tomu, že mužstvo nedalo gol dva ligove zápasy a v LM doma len remizovali s Rosemborgom Trondheim.
podla mna bol vyhodeny,sam by neodisiel jak hovoril a to uz vobec nie pred vikendovym zapasom proti najvacsiemu rivalovi v anglicku (United)...keby chcel odist tak to urobi uz hned po zapase s rosenborgom.proste ruskemu fasovi sa to nepacilo,ze morino mu oponoval a tak tam dosadil svojho izraelskeho kamarata.a aj tak sa tomu smejem,celza urobila ko*ot,mourinho urcite bude chyba v anglickej lige,aj ked som ho vobec nemal rad,zo zaciatku este bol smiesny a tak,ale posledna sezona to bola v kuse len jedna vyhovorka za druhou a hadzal vinu na kazedho okolo seba len nie na svojich hracov....som zvedavy kam pojde tento pan.a este ma tesi,ze celza s nim nevyhrala LM...special one
správa
možno máš pravdu, pretože Cheslea po dvoch rokoch v minulej sezone neobhájila titul majstra a si myslím, že dosť skoro prišli o šancu pomýšľať na titul, pretože strácali príliš veľa bodov ako si spomínal a to je na také mužstvo, ktoré je nabite toľkými hviezdnymi menami nie priliš dobre, tiež som počul v športe o tej hádke s Terrym ale dôvody neboli povedane, ale možno to mohlo súvisieť so sostavou prípadne s taktikou ale to si len myslímkali520 napísal:Podla mna sa to uz tiahlo od minulej sezony v zimnej casti ked tiez dost stracal body a Abramovic bol nespokojny s hrou.
Mimochodom v sporte som zapocul ze Murinho sa pohadal aj s Terrym ak mate niekto blizsie informacie uvedte ich. Tiez by ma ale zaujimalo preco v LM na chelsea doslo len 25 tisic fanusikov, ved chelsea mala skoro kazdy zapas vypredane
Manchester si poradil s Chelsea a vyhrali 2:0. treba povedat ze chelsea predviedla hru aku som cakal t.j slaba bojovnost slaba vola po vitazstve atd. Previedli jeden z najslabsich zapasov za poslednu dobu (mozno to bolo podmienene aj vylucenim Mikela). Ale ak hovoril aj komentator, Abramovic si vybral na odvolanie murinha naozaj dost nevhodnu dobu. Mal tak urobit bud pred alebo po sezone.
správa
tak ak by to bola pravda čisto teoretický tak si myslím, že je to začiatok úpadku Chelsey v Premier LeagueIZZi-BA napísal:Bola to dost slaba Chelsea ved Manchester ich riadne bil dost vplivalo na hru ze nebol Mourinho na lavicke a som pocul co komentator vravel ze chcu odist Lampard Drogba Ballack Essien a Carvalho... asi koli tomu ze vyhodil Mourinha ale neviem ci je to pravda len som to pocul
Re: správa
Suhlasim, este pred sezonou by som chelsea tipoval ze vyhraju minimalne 2 cenne trofeje, ale teraz budu radi ked budu hrat o LM. Neznsal som Murinha ale on vedel povzbudit tych hracov a vedeli potom hrat s takym nasadenim ze by man utd urcite zatlacili. Ale to co som videl vcera bola uplne ina chelsea.J.O.S.E napísal:tak ak by to bola pravda čisto teoretický tak si myslím, že je to začiatok úpadku Chelsey v Premier Leagueodchod Lamparda, ktorý je súčasťou Chelsey už dlhé roky si neviem ani len predstaviť
noo polovicu nie , ale vela , a dolezitych hracov. a united hrali pekne s prehladom dali 2 goli cize superDrago napísal:Konecne pekny vykon ManU, Chelsea sa prakticky k nicomu nedostala, aj ked pravda je, ze mali zranenu polovicu zakladnej zostavy, mna najviac potesilo ze ManU dokazal dat viac ako jeden gol
No podla tochto zdroja Chelsea popiera jednanie s van Bastenom
to je podla mna to ze nechcu spravit rozruch a drzat to v tajnostikali520 napísal:No podla tochto zdroja Chelsea popiera jednanie s van Bastenom