FraGmanN napísal:Hladam zopar ludi co by hravali so mnou + par ludmi v klane na jednom high rate serveri (300Exp/600sp/1000 Adena), okolo 500~900 ludi byva stale (aj o 03:00 v noci je tam 500 ludi). + sme v aliancii asi s 15-timi ludmi. Nechcel by sa ktosi pridat?
+par screenov zo serveru
omg ako hvezdne valky...ty kokos...tipnem si: GM shop, High adena, XP rate mna by to nebavilo
oh a vas je v celej ally 15?? dost malo...
nas je v ally asi 300, na serveri vzdy tak 2k+ online.. www.dragon-network.net tam treba ist...
jj na kamael sa tesim ale na free si to tak skoro neuzijeme. si zober ze vsetky kvalitne servery idu na C4. C5 a interlude uz tak vela nie je lebo servery nestihaju sprevadzkovat vsetky tie nove veci aby spravne fungovali. to som zvedavy kedy sa im podari spravne nastavit celu jednu rasu+ lokaciu zo zaciatocnou dedinou. a este k tomu 3 nove ostrovy a ten sprosty lunapark rozmyslam ze nastupom kamaelu pojdem vyskusat offic
btw vsetky potrebne informacie o Kamaele a tonu obrazkov najdete tu: http://www.l2news.fansite.cz/index.php? ... 9&blogid=1
to sa neda ked mas trial char. tak nemozes robit niektore veci. zalozenie clanu je medzi nimi ale ked bude trial na kamael tak ti poviem a mozme skusit
ja hravam na www.vgos.cz , je tam C4 retail, od 1.10. sa tam prechadza na Interlude bez wipe, zevraj to nebude ziadna java, hra tam plno cechov aj slovakov, online 2500+ ludi, mam tam 9 charov najlepsieho zatial soultakera 78, makam uz na subke a noblese q
raty 7x 7x 14x 7x 7x ale po 1.10. sa meni drop penazi na 10x kvoli blbej ekonomike na serveri
asi proste nie je kompatibilny. z nastupom Kamaelu sa to urcite zmeni... ale asi nechces hrat na offiku... skus sa popytat na www.l2forum.fansite.cz ci by ti nevedeli pomoct
Emkej napísal:ja sa vas chcem spytat ci neviete ako bezpecne enchantovat zbrane +4 a viac hladal som aj na nete ale nic moc a zislo by sa hram na DKtechu
Pomocu Blessed enchant weapon scrollu ... zbran sa ti nikdy neznici ofsem je sanca ze sa ti enchanty uplne zrusia ... cize sa ti neznici zbran ked sa ti nepodari enchantnut zbran ale enchant sa znizi na 0
hypper napísal:Pomocu Blessed enchant weapon scrollu ... zbran sa ti nikdy neznici ofsem je sanca ze sa ti enchanty uplne zrusia ... cize sa ti neznici zbran ked sa ti nepodari enchantnut zbran ale enchant sa znizi na 0
boze myslis ze toto neviem ale blessedy stoja fakt vela sa to ani neoplati ja som myslel nejaky trik alebo nieco
Ja som hraval na L2Elite 45x servery... 5000+ online ludi
Bol som jeden z najlepsich , ale potom som si znicil zbrane z +22 na +23 a z +20 na +21 a prestal som z L2
Mal som nobless z 3 sub vsetky na lvl78 (Mainclass DA a potom suby SH,HE a AW)
H@wk napísal:Ja som hraval na L2Elite 45x servery... 5000+ online ludi
Bol som jeden z najlepsich , ale potom som si znicil zbrane z +22 na +23 a z +20 na +21 a prestal som z L2
no pekne ale ja by som asi tazko dostal zbran na viac ako +6
H@wk napísal:Ja som hraval na L2Elite 45x servery... 5000+ online ludi
prepac ale to teda prilis velky uspech nie je na takych ratoch...